BUSSE FODERBROMS COMFY Shetty svart (grädde i korthet:


Busse Fressbremse Comfy - för din häst

Busse Fressbremse Comfy erbjuder en effektiv lösning för att minska matintaget för din häst, särskilt i betesmarken. Det är det ideala valet för situationer där hälsoproblem som fet, laminit och liknande bör förhindras eller lindras genom att kontrollera foderintaget.

Denna matningsbroms har ett munstycke med gummifolvet som har ett foderhål med en diameter på 2,5 cm. Noset erbjuder god ventilation och är tillverkad av hållbar bältesrem för en lång livslängd. Mosöppningen är vadderad runt med tjock, mjuk syntetisk päls för att undvika tryck- och skurpunkter i näsbron och underkäkeområdet.

busse Fressbremse Comfy kommer med en fem -komponent, storlek justerbar belthalter och en struphuvud med en karabinerkrok, vilket möjliggör individuell justering. Dessutom är den utrustad med en ring för att fästa en guide stickning.

Översikt:

  • Mun med gummi golv och matningshål (Ø 2,5 cm)
  • Idealisk för fett, rådjur etc.
  • Munöppning med en mjuk syntetisk päls
  • Väl ventilerad, gjord av slitstark bältesband
  • Fem -tidsstorlek justerbar Belthalter
  • larynx med karabinerkrok
  • Ring för att fästa en guide stickning

Tekniska data:

  • Material: Bältband, gummigolv, syntetisk päls
  • Fressloch Diameter: 2,5 cm

leveransomfång:

1x bussar Fressbremse Comfy

faq

Vad är Busse Fressbremse Comfy särskilt karakteriserad?
Busse Fressbremse Comfy kännetecknas av ett munstycke med gummifolvet och matningshål (Ø 2,5 cm). Det är idealiskt för att minska matintaget hos hästar. Mosöppningen är vadderad med en mjuk syntetisk päls för att undvika tryck- och skurpunkter. Den är gjord av slitstark bältesrem och har en justerbar belthalter med fem tidsstorlek och en struphuvud med en karabinerkrok. Dessutom är den utrustad med en ring för att fästa en guide stickning.

för vem är Busse Fressbremse Comfy särskilt lämpliga?
Busse Fressbremse Comfy är det perfekta valet för hästägare som måste kontrollera sina hästar i betesmarken för att kontrollera hälsoproblem hur man ska Undvik eller lindra fetma och laminit. På grund av stoppningen med mjuk konstpäls är den särskilt lämplig för hästar som är mottagliga för tryckpunkter och skurar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.