BUSSE klackkilar BUSSE 37-38 natur i korthet:


busse häl kilbussar - optimera sätet på dina ridstövlar och fotled stövlar

Bussens kil är speciellt utvecklade för att förbättra sätet för dina ridskor och ankelstövlar. De erbjuder ett enkelt och effektivt sätt att öka hållet i hälområdet och/eller att tjäna som en ökning av ridstövlar.

Hälkilarna har en kilformad figur med en maximal höjd av cirka 1 cm. Detta möjliggör en subtil men effektiv justering av passformen på dina ridskålar. De är gjorda av kork med en övre sida gjord av syntetiskt läder, som garanterar trevlig och permanent användning.

Bussens kil är försedda med en limremsa på undersidan, vilket möjliggör enkel och säker fixering i dina skor. De levereras i par så att de kan använda dem i båda skorna omedelbart.

Översikt:

  • För införande i ridstövlar och fotledsstövlar
  • För en fast plats i hälområdet och/eller som en ökning av ridstövlarna
  • Kile -formad med maxhöjd på cirka 1 cm
  • Tillverkad av kork med toppen av syntetiskt läder
  • Undersidan med limremsor för enkel och säker fixering

Tekniska data:

  • Material: kork, yta gjord av syntetiskt läder
  • Höjd: Max. 1 cm

leveransomfång:

1x Par bussar Heel Wedge

faq

Vad karakteriserar Busse Ezsenheile Busse särskilt?
Bussarnas kilar är designade för infogning i ridstövlar och ankelstövlar och säkerställer en fast säte i hälen och/eller servera som en ökning av ridstövlarna. De är kilformade med en maximal höjd av ca 1 cm och består av kork med en konstläderyta. För enkel och säker fixering har du en självhäftande remsa på undersidan.

för vem är bussarna kilbussar särskilt lämpliga?
Bussens kilbussar är idealiska för ryttare som vill optimera sätet för sina ridstövlar eller fotled. De är lämpliga för dem som vill ha en fastare håll i hälområdet, liksom för dem som behöver en liten ökning av sina ridskor.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.