BUSSE Stövlar BOUNCE ART-FUR II Ponny svart i korthet:


busse gaaten studsa konst-pund ii-anatomiskt formade hårda skalgap för bästa prestanda

busse gaats studsar Art-Fur II är anatomiskt formade hårda skalgap, utvecklade för bästa prestanda. De är helt vadderade på insidan med en extra tjock, pälsvänlig konstpäls, som säkerställer hög komfort och mild behandling av hästens balans.

Gångarna är öppet utformade framtill med två elastiska kostymer som ska dras över det främre röret. Detta möjliggör en individuell anpassning till hästen och säkerställer en optimal plats under arbetet.

busse gaaten studsar Art-Fur II har en dubbel dubbel kardborrfäste med en tappare för enkel öppning. Denna funktion förenklar hanteringen och gör gångarna särskilt enkla att ta hand om.

Översikt:

  • Anatomiskt formade hårda skalgap
  • Extra tjock, pälsvänlig syntetisk päls inuti
  • Öppna framtill med två elastiska kostymer
  • Två dubbla kardborrfäste

Tekniska data:

  • Material: Konstpäls
  • Utrustning: Dubbel dubbel kardborrfästelement, elastiska kostymer

leveransomfång:

1x bussar gaaten studsande konst-pund ii

faq

Vilka fördelar erbjuder bussarna Gaiters Bounce Art-Fur II?
Bussar Gaiters Bounce Art-Fur II erbjuder många fördelar. De är anatomiskt formade och erbjuder bästa prestanda tack vare den extra tjocka, päls vänliga syntetiska päls inuti. Du har två elastiska kostymer och en dubbel dubbel kardborrfäste för individuell justering och är särskilt enkla att ta hand om och enkla att använda.

för vem är bussarna Gaiters Bousce Art-Fur II särskilt lämpliga?
Bussarna som studsar Art-Fur II är särskilt lämpliga för ryttare som är både på prestanda och komfort och värde skydd för dina hästar under arbetet.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.