BUSSE Utomhusmatta RAINFLY 125 grå i korthet:


bussar utomhus filt regnfly - det optimala skyddet för utbytbart väder

bussar utomhus tak regnfly är en robust kombination av paddock regn och flygande hörn, idealisk för utbytbart väder med en blandning av sol och regn. Den skyddar de känsliga ryggmusklerna på hästen från fukt och erbjuder samtidigt ett effektivt skydd mot överhettning och insekter på grund av sidnätverket och takens ljusa färg. I kombination med nacksektionen Rainfly (#603603) kan det användas som ett komplett skydd.

Baksidan, bröstområdet och svansskyddet består av vattentätt och andningsbara 420 polyestern och matas helt med pälsvänlig satinring. Sidområdena är tillverkade av hårt kläder för polyesternätverk i en fin speciell vävningsstruktur, vilket gör bussar utomhus tak regnfly särskilt resistenta.

Taket har integrerade öglor för att fästa nackdelen Rainfly (#603603) och tack vare komfortbröstdesignen erbjuder en optimal axelgrad och tillräckligt utrymme för skålarna. Bröstområdet är utrustat med en dubbel T-stängning med en integrerad dubbel sammet. Withers-kudden gjord av syntetiskt gummi med ett hudvänligt Jersey-gränssnitt erbjuder ytterligare komfort.

Längden -justerbar korskamin, den djupa bakkroppen och svansskyddet säkerställer säker passform och optimalt skydd på eventuella väderförhållanden.

Översikt:

  • Kombination av paddock regn och flygande hörn
  • Skyddar mot fukt och överhettning
  • Material: Vattentät och andningsbar 420 Polyester, polyesternätverksmaterial
  • Optimal säte genom komfortbröstdesign och bakkropp

Tekniska data:

  • Material: Vattentät och andningsbar 420 Polyester, polyesternätverksmaterial
  • Utrustning: Integrerad ögon, komfortbröstdesign, T-stängning med en dubbel lera, Withers Cushion, längdjusterbar korsövervakning, djupa bakkropp, svansskydd

leveransomfång:

1x bussar utomhus tak regnfly

faq

Vilka är fördelarna med busstakens regnflyg?
Bussar utomhusstak regnfly erbjuder många fördelar. Det skyddar de känsliga ryggmusklerna på hästen från fukt och erbjuder samtidigt ett effektivt skydd mot överhettning och insekter. Dessutom är taket mycket robust och hållbart tack vare användningen av vattentät och andningsbar 420 polyester och hårt kläder polyesternätverksmaterial.

för vem är bussarna utomhus tak regnflyg särskilt lämpligt?
bussen utomhus tak regnflyg är särskilt lämplig för hästägare som förväntar sig föränderligt väder med en blandning av sol och regn och din häst väntar på att en omfattande vill erbjuda skydd mot dessa förhållanden utan att påverka hästens komfort.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.