Hoppa till huvudinnehåll

busse utomhus tak 3D luft regn - speciellt ventilerat tak för övergångsperioden

bussar utomhus tak 3D luftregn är en speciellt ventilerad kombination av tak utomhus och högfunktionellt avstånd som är större för övergångsperioden. Tack vare utmärkta luftcirkulära egenskaper och optimerad fuktreglering, i kombination med ett vattentätt område i den känsliga ryggen, är det utmärkt för utbytbart väder.

3D AIR® -torrmaterialet, en 3D -polyestergest, påskyndar fukttransport och möjliggör mild svettning av hästar. Kombinerat med det vattentäta bakre området kan 3D -luftregn utomhustak effektivt förhindra riskabel svettning. Det säkerställer nödvändig luftcirkulation och förhindrar överhettning och kylning.

tillverkad av 3D Air® torrmaterial och 840 Polyester i ryggen, bröstområdet och sidorna, taket är andningsbart, väl ventilerat och hårtklädande. Det är extremt snabbt att torka och färg Ice Blue främjar solskenreflektionen och minskar fliken Sun Light, vilket minskar risken för överhettning under övergångsperioden. Taket erbjuder en sofistikerad passform och utrustning, inklusive integrerade öglor för att fästa nacken del 3D-luftregn, V-snabba bröststängning med integrerad dubbel-lera och interdivable carabiners, Withers Cudites from Syntetic gummi med hudvänlig Jersey-yta, lång -Vandlande tvärbygel, djup bakre sladd och täckning.

Översikt:

  • Special Ventilated Outdoor Regenery Tak
  • Optimerad fuktreglering och undvikande av överhettning
  • Från 3D Air® torrmaterial och 840 polyester
  • andningsbar, väl ventilerad och hållbar
  • Färgisblått för att främja Reflektion av solljus

Tekniska data:

  • Material: 3D Air® torrmaterial och 840 Polyester
  • Andningsaktivitet för övre material: 3000 g/m²/24H
  • Ober Material Vattentätning: 5000 mm
  • Funktioner: V-Quick-Snap bröststängning, integrerade öglor för att fästa nacken del 3D-luftregn, längdjusterbar tvärgående undersökning

leveransomfång:

1x bussar utomhus tak 3D luft regn

faq

Vilka är fördelarna med busskåpan Outdoor Cover 3D Air Rain?
Busse Outdoor Cover 3D Air Rain erbjuder optimal luftcirkulation och fuktreglering, förhindrar överhettning och kylning. Den är gjord av 3D Air® torrmaterial och 840 polyestern, vilket gör det till ett långt stigande och bekvämt val för övergångsperioden.

för vem är bussarna utomhus tak 3D luft regn särskilt lämpligt?
bussarna utomhus tak 3D luftregn är idealisk för hästägare som letar efter en andningsbar och välventilerad utomhus filt som effektivt svettas riskabelt förebyggande och skyddar hästen från utbytbart väder under övergångsperioden.

Färg: grey, blue
Data enligt tillverkare. Förbehåll för fel och ändringar.

0 från 0 omdömen

Genomsnittligt betyg på 0 av 5 stjärnor

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Tillverkare

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.