BUSSE Rep STANDARD 3,70 antracit i korthet:


Busse Rope Standard - Optimal verktyg för effektivt markarbete

Busse Rope Standard är en tung, gripig nylonstick som var speciellt designad för golvarbetet. Det uppfyller funktionen att möjliggöra tydlig och effektiv kommunikation med hästen under träningen.

De speciella egenskaperna hos denna nylonstickning är dess praktiska material och läderänden, vilket säkerställer optimal hantering. Dessutom har den en silverfärgad Bull Hook , som säkerställer säker och enkel applicering.

Busse Rope Standard är särskilt lämplig för ryttare och tränare som letar efter ett pålitligt och greppt rep för markarbete. Med sin kvalitet och välutvecklade detaljer är detta rep ett oumbärligt verktyg för effektiv träning.

Översikt:

  • Tung, gripande nylonstick
  • Läderänd och silverfärgad tjurkrok
  • Diameter: 18 mm

Tekniska data:

  • Material: Nylon
  • Diameter: 18 mm

leveransomfång:

1x bussar repstandard

faq

Vilka är fördelarna med Busse Rope Standard?
Busse Rope Standard erbjuder många fördelar. Dess tunga och gripande nylonstickning möjliggör effektiv kommunikation med hästen under golvarbete. Läderänden och den silverfärgade tjurkroken säkerställer optimal hantering och enkel användning.

för vem är Busse Rope -standarden särskilt lämplig?
Busse Rope Standard är idealisk för ryttare och tränare som letar efter ett pålitligt rep för markarbete. Med sin kvalitet och välutvecklade detaljer är detta rep ett oumbärligt verktyg för effektiv träning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.