BUSSE handpiska BUSSE 130 svart i korthet:


busse hantverksbussar - exakt kommunikation för effektivt golv och hantverk

bussar Handicraft-Aged Bussar är en extra lång vitkalk som var speciellt utvecklad för riktad och fin kommunikation under jord- och manuellt arbete. Det möjliggör exakt kontroll och vägledning, vilket gör träningen mer effektiv och effektiv.

pisken är elastisk och samtidigt stabil tack vare sin glasfiberkärna och är garn snurrad med polypropen, vilket ger dess hållbarhet och hållbarhet. Det behagliga liggande i handen, smal grepp med antislidsgummisering säkerställer optimal hantering, även med intensiva träningssessioner.

bussar Handicraft -Aged -bussar är utrustad med en svampknapp med ett logotyp och en bild från en zinkkroppe, som lyser både silverfärgade. De spunna lamporna garanterar effektiv kommunikation med hästen. Denna pisk är det perfekta valet för alla som vill förbättra sina kommunikationsförmågor i mark och manuellt arbete.

Översikt:

  • Extra lång pisk för riktad och fin kommunikation
  • Elastiskt och stabilt tack vare glasfiberkärna, tråd snurr med polypropen
  • Grepp med antislipgummi
  • Mushroom -knapp med logotyp och bild gjord av zinklegation
  • Schmitze Spun

Tekniska data:

  • Kärnmaterial: fiberglas
  • Greppmaterial: gummi
  • Material: polypropylen

leveransomfång:

1x bussar Handicraft publik

faq

Vilka är fördelarna med bussens hantverk -belagda bussar?
Bussarna Handicraft -Aged Bussar erbjuder många fördelar. Det är elastiskt och stabilt tack vare sin glasfiberkärna och är en spunnet med polypropen. Den anti-halkgummiutrustningen säkerställer optimal hantering, medan svampknappen och gliden är gjord av zinklegation och de spunna lamporna säkerställer effektiv kommunikation.

för vem är bussarna hantverkbelagda bussar särskilt lämpliga?
Bussarnas hantverk är idealisk för alla som vill förbättra sina färdigheter i jord och manuellt arbete. Deras design möjliggör exakt kontroll och vägledning, vilket gör det till ett utmärkt val för effektiv träning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.