Hoppa till huvudinnehåll

Wildlock Agent Premium Special Wild Boar: Your Ally för en framgångsrik jakt

Jaktervärlden kräver utrustning av hög kvalitet och produkter för att säkerställa bästa resultat . En av dem är Wildlock Agent Premium Special Wild Boar , ett vilda botemedel gjord i Tyskland med en speciell formel som gör det oemotståndligt för dessa djur.

Wildlock Agent Premium Special Wild Boar är känd för sin höga effektivitet på grund av den specifika anpassningen till respektive spelart. Tack vare sin unika formulering är det möjligt att locka vildsvin från ett stort avstånd, vilket gör det till en oumbärlig allierad för varje jägare.

enkelheten i applikationen är en av styrkorna i Wildlock Recedies Premium Special Wild Boar: Det är tillräckligt att distribuera en liten mängd produkt i det önskade området. Även om 750 grampaketet kan verka litet är dess styrka så stor att till och med en liten dos är tillräcklig för att uppnå otroliga resultat.

Med Wildlock Agent Premium Special Wild Boar kommer jakten på vildsvin aldrig att vara densamma. Välj det bästa, välj Wildlock Agent Premium Special Wild Boar.

Översikt:

  • Mycket effektiv vildtålig agent för vildsvin
  • Oemotståndlig beteffekt, anpassad till respektive spelart
  • lockar vildsvin från ett stort avstånd
  • Endast en liten mängd produktbehov
  • Tillverkad med naturliga ingredienser
  • 750-gram-paket

Tekniska data:

  • Vikt: 750 g

leveransomfång:

1x Wildlock Agent Premium Special Wild Boar (750g)

faq

Är det lätt att använda Wildlock Agent Premium Special Wild Boar?
Definitivt ja, distribuera helt enkelt en liten mängd produkten i det önskade området för att locka vildsvin.

Är Wildlock Agent Premium Special Wild Boar effektiv?
Ja, det är känt för sin höga effektivitet och oemotståndliga beteffekt. Det är valet av många jägare.

0 från 0 omdömen

Genomsnittligt betyg på 0 av 5 stjärnor

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Upplev högkvalitativ jaktutrustning med Eurohunt som är speciellt utvecklad för ambitiösa jägare. Med över 20 års erfarenhet och toppmodern teknik erbjuder Eurohunt allt för framgångsrik och hållbar jakt. Det omfattande sortimentet omfattar jaktkläder, jakttillbehör och vapentillbehör från över 20 olika märken, inklusive Avery Sporting Dog och Weisskirchen. Hos Agrarzone kan du köpa beprövade produkter direkt och enkelt och ta din jakt till nästa nivå. Eurohunt kombinerar passion för natur och jakt med kvalitet och innovation - det perfekta valet för varje jägare.