Hoppa till huvudinnehåll

Urinduftstoff Rehwild, 100 ml: Din autentiska attraherande för hjortjakten

Vår URINDUFTSTOFF Rehwild lockar spelet och vaknar nyfikenheten. För att lägga dofter, spraya bara på sulorna på dina skor och lägg leden. Den ursprungliga övergivenheten kan också appliceras på lämpligt bärarmaterial. Attraktionen levereras i den praktiska 100 ml sprayflaskan.

Som en attraherande för Roe Deer imiterar han realistiskt urintyget, hormonerna och utsöndringshjortarna. Spraya helt enkelt på doftkuddar, stövlar eller direkt på jorden. Med denna attraherande är du välutrustad för att maximera framgången för din hjortjakt.

Oavsett om du är en erfaren jägare eller en nybörjare, är urinduftstoff rehwild ett oumbärligt verktyg i din jaktutrustning.

Översikt:

  • lockar spelet och vaknar nyfikenheten
  • Realistisk kopia av urinsubstansen, hormoner och utsöndringar av hjorthjorten
  • Lätt att applicera på doftkuddar, stövlar eller direkt på jorden
  • Praktisk 100 ml sprayflaska
  • oumbärligt verktyg i din jaktutrustning

Tekniska data:

  • Innehåll: 100 ml

leveransomfång:

1x UrinduftstOff Rehwild 100 ml

faq

Hur använder jag UrinduftstOff Rehwild?
För att lägga dofter, spraya bara på sulorna på dina skor och lägg leden. Den ursprungliga övergivenheten kan också appliceras på doftkuddar, stövlar eller direkt på jorden.

Vilka djur läggs på av doften?
Den ursprungliga industriella hjorten är speciellt utvecklad för att locka hjorten.

0 från 0 omdömen

Genomsnittligt betyg på 0 av 5 stjärnor

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Upplev högkvalitativ jaktutrustning med Eurohunt som är speciellt utvecklad för ambitiösa jägare. Med över 20 års erfarenhet och toppmodern teknik erbjuder Eurohunt allt för framgångsrik och hållbar jakt. Det omfattande sortimentet omfattar jaktkläder, jakttillbehör och vapentillbehör från över 20 olika märken, inklusive Avery Sporting Dog och Weisskirchen. Hos Agrarzone kan du köpa beprövade produkter direkt och enkelt och ta din jakt till nästa nivå. Eurohunt kombinerar passion för natur och jakt med kvalitet och innovation - det perfekta valet för varje jägare.