MagicBrush Hästschampo med veteprotein 1 liter i korthet:


CARE -schampo med vete proteiner 1 liter - för mild rengöring och ljus glans

Care Shampoo med veteproteiner är ett mjukt schampo för hästar, som innehåller ingredienser med hög kvalitet för rengöring och underhåll av man, svans och päls. Den innehåller veteproteiner som säkerställer en silkeslen glans, enkel kombination och frisk, intakt hud.

Huden levereras med viktiga näringsämnen, förblir flexibel och resistent. Päls behåller sin struktur och en naturlig glans genom regelbunden användning. vårdschampot med veteprotein möjliggör djup och mild rengöring för en mjuk och lysande päls.

Med ett speciellt fuktmedel (D-Panthenol-komplex) skyddar care schampo med veteprotein päls och hud från torkning. Den har också en hudvänlig formulering, även med ofta tvätt. Det är särskilt lämpligt för hästägare som letar efter en mild och effektiv rengöring för sina hästar.

Översikt:

  • Milt schampo med ingredienser med hög kvalitet
  • Innehåller veteproteiner för silkeslen glans
  • Säkerställer enkel kombination och frisk hud
  • Skyddar päls och hud från torkning av
  • Hudvänlig formulering även med ofta tvätt

Tekniska data:

  • Innehåll: 1 liter
  • Ytterligare ingredienser: Veteproteiner, D-Panthenol

leveransomfång:

1x vårdschampo med vete proteiner 1 liter

faq

Vad kan vårdschampot med veteprotein 1 liter?
Schampot rengör och bryr sig försiktigt. Den levererar huden med viktiga näringsämnen, lämnar en silkeslen glans och skyddar päls och hud från torkning.

för vem är vårdschampot med vete proteiner 1 liter särskilt lämpligt?
Schampot är särskilt lämpligt för hästägare som letar efter en mild och effektiv rengöring för sina hästar.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.