MagicBrush ManeCare Spray för polering av päls 5 liter i korthet:


mane och päls glans spray manecare 5 liter - för strålande glans och enkel vård

mane och päls glans spray manecare skyddar huden och päls från torrhet med ett speciellt fuktkomplex (D-Panthenol-komplex). Det innehåller också ett speciellt kosmetiskt komplex som förbättrar kamningen av vått och torrt hår och förhindrar håret från att bryta eller matta vid borstning eller kamma.

Med mane och päls glans spray manecare , underlättas borstningen och spåret av man och svanshår. Som en glansspray för pälsen och en balsam för långt hår i en produkt erbjuder den en komplett vårdlösning. Sprayen har en trevlig doft och är utrustad med rik mandelolja för vård av hästhåret.

mane och päls glans spray manecare är särskilt lämplig för hästägare och hästentusiaster som letar efter enkel och effektiv vård för sina hästar och päls. Det ger pälsen en silkeslen glans i många timmar.

Översikt:

  • Skyddar hud och päls från torrhet
  • Förbättrar kombinationen av vått och torrt hår
  • Underlänger borstning och skötsel
  • Glansspray och balsam i en
  • ger pälsen en silkeslen glans

Tekniska data:

  • Innehåll: 5 liter
  • Ytterligare ingredienser: Mandelolja, D-Panthenol

leveransomfång:

1x man och päls glans spray manecare 5 liter

faq

Vad kan manen och päls glans spray manecare 5 liter?
Sprayen skyddar huden och pälsen från torrhet, förbättrar kombinationen av vått och torrt hår och gör borstning och förbättring enklare. Samtidigt ger den pälsen en silkeslen glans och underhåller den med mandelolja.

för vem är manen och päls glans spray manecare särskilt lämplig?
Sprayen är särskilt lämplig för hästägare och hästentusiaster som letar efter enkel och effektiv vård för sina hästar och päls.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.