MagicBrush Spray för polering av päls ManeCare ArabicNights 500 ml i korthet:


Manecare Premium Arabic Nights FellGlanzspray 500 ml - Lyxig pälsvård för din häst

förstör din häst med lyxen av Manecare Premium Edition ! Den välkända Manecare -pälsglanssprayen presenterar sina efterträdare med nya egenskaper med hög kvalitet: en extraordinär kombination av glans, doftnoter, vård och effektivitet.

Pälsglanssprayerna erbjuder extraordinära doftblandningar i kombination med maximal effektivitet för kort och lång päls. De skyddar pälsen och gör den långa pälsen särskilt bekämpande. Sprayerna sticker inte och lämnar en hisnande glans. Dessutom skyddar de hud och päls från UV -strålningsskador.

arabiska nätter variant gör pälsen mjuk och silkeslen med speciella essentiella proteiner. Dessa päls -glans sprayer är särskilt lämpliga för hästägare och hästentusiaster som letar efter högkvalitet och effektiv vård för din hästpäls.

Översikt:

  • Extravaganta doftblandningar med maximal effektivitet
  • Skyddar pälsen och gör lång päls särskilt bekämpa
  • UV -skydd för att förhindra hud- och pälsproblem
  • Arabiska nätter: Gör pälsen mjuk och silkeslen

Tekniska data:

  • Kapacitet: 500 ml

leveransomfång:

1x Manecare Premium Arabic Nights FellGlanzspray 500 ml

faq

Vilken funktion uppfyller Manecare premium arabiska nätter päls glans spray 500 ml?
Pälsglanssprayen används för att underhålla hästpäls. Den skyddar pälsen, gör lång päls särskilt bekämpande, sticker inte och lämnar en hisnande glans. Dessutom erbjuder det UV -skydd.

för vem är Manecare Premium Arabic Nights fellglanzspray 500 ml special?
Pälsglanssprayen är särskilt lämplig för hästägare och hästentusiaster som letar efter högkvalitet och effektiv vård för din hästpäls.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.