AKO Duo Power X 2500 Elstängsel 12V / 230V, 3,2 Joule i korthet:


  • Den senaste tekniken - mikroprocessorstyrd
  • för normala stängsel med lite vegetation
  • Display för funktion, stängsel och batterikontroll
  • Optimerad strömförbrukning tack vare energisparande krets

Duo Power X 2500 är en 12/230 Volt DUO-enhet med hög utgångseffekt för normala stängselanläggningar med lite vegetation.

Två energikällor är möjliga med elstängslet - 230 volts nätspänning eller 12 volts batteri. Detta innebär att du kan arbeta med en enhet både stationärt med 230 volts nätspänning och mobilt med 12 volts batteri. Duo-enheterna inkluderar 12-volts anslutningskabel med klämmor i rostfritt stål (art.nr. AKO268739), 230-volts nätadapter (art.nr. 371023) samt kabel för stängsel och jordanslutning. Höljet är stänkskyddat och kan därför användas utomhus utan problem. För drift över 230 volt måste nätadaptern anslutas skyddad i ett torrt rum.

  • för normala staketinstallationer med lite vegetation
  • Skydd mot djup urladdning för 12-voltsdrift
  • Display för funktionskontroll
  • Indikator för stängselkontroll
  • separat indikator för batterikontroll
  • Optimerad strömförbrukning tack vare energisparande krets
  • rekommenderad solcellsmodul: Konst. Nr 375251 - 25 Watt
  • NYHET: Nu med sidokontakt för ON/OFF på sidan
  • Tillverkad i Tyskland
  • Lämplig för betesstängsel med band, strängar, rep och för pilnät

Särskilda egenskaper AKO Betesstängsel Duo-enheter Classic:

Duo-enheterna i AKO Classic Line är mikroprocessorstyrda och har en optimerad energiförbrukning tack vare en strömsparkrets och ett skydd mot djup urladdning vid 12 Volt drift. Kontrollamporna för anordningen eller stängslet ger alltid information om den aktuella statusen. Duo Power X 1000 har endast en lysdiod för funktionskontroll och en visuell batterivarningsindikator. Duo Power X 2500 och Duo Power X 4000 har däremot redan en lysdiod för stängselkontroll och en separat batterivarningsindikator. Classic elstängsel är billiga instegsutrustning med ett omfattande utbud av funktioner!

AKO Duo-enheter för elstängsel:

Duo-enheter för elstängsel kombinerar maximal flexibility med starka utgångsenergier! 2 i 1-enheterna kan arbeta stationärt med 230 Volt nätström, samt mobilt med 12 ackumulatorer.

Teknisk data:

  • Max. Spänning: 9 600 V
  • Spänning utan belastning: 8 300 V
  • Spänning vid 500 Ohm: 6 100 V
  • Max. Laddningsenergi: 3,2 J
  • Max. Urladdningsenergi: 2 J
  • Teoretisk stängningslängd: 70 km
  • Max. staketlängd Stängslets längd utan vegetation: 18 km
  • Max. staketlängd Staketets längd med medelhög vegetation: 4 km
  • Max. staketlängd Max. staketlängd med hög vegetation: 1,7 km
  • Strömförbrukning: 75 mA - 193 mA
  • Antal markpinnar på 1 m som krävs: 2 stycken
  • Lämplig för pilnät upp till: 0,4 km
  • För dessa arter: häst, nötkreatur, får, get, gris

Ingår i leveransen:

1x AKO Duo Power X 2500 Elstängsel 12V / 230V, 3,2 Joule
1x Anslutningskabel till stängslet
1x Jordanslutningskabel
1x Anslutningskabel 12V
1x Strömförsörjning 230V
1x Bruksanvisning

Tillverkare "AKO"

AKO - mer än bara ett stängselmärke!

AKO har mer än 70 års erfarenhet av utrustning för elstängsel och konstruktion av stängsel för Betesmarker. Förutom det konventionella sortimentet, som består av stängselstolpar, isolatorer, grindkomponenter, stängselnät, ledarmaterial och tillbehör, hittar du rätt utrustning för varje användningsområde! För att hjälpa dig att välja rätt stängselutrustning har sortimentet delats in i olika Kriterier.

  • Alla elstängselaggregat är "Made in Germany" på den tyska fabriken i Wangen im Allgäu
  • 3 års garanti på alla AKO elstängselaggregat
  • Internt utvecklingsteam för vidare AKOs nyutveckling av tekniken för Anordningar.
  • 100 % kvalitetskontroll - varje AKO elstängsel testas individuellt för funktion och prestanda

AKO Classic - Prisvärda elstängselaggregat för nybörjare

De prisvärda instegsapparaterna är utformade för standardstängsel och erbjuder förutom en effektiv prestanda även en solid Utrustning. Staketets funktion kan styras via en kontrollampa för enheten eller Staketet.

  • Power N 3500 230 V Nätaggregat för mer krävande ändamål
  • Power AD 3300: Batteridriven 12 V för längre stängsel och normal växtlighet Compact Power B40 Batterienhet 3 V för mindre staket utan växtlighet

AKO Premium - Elstängselaggregat med praktiska funktioner

AKO:s premium elaggregat har digitala displayer som gör det enkelt att läsa all viktig information om enheten och Häktningssystemet. De mest kraftfulla enheterna möter de högsta Kraven. Långa stängsel och svåra förhållandena är inget problem för dessa Aggregat. Dessutom har enheterna en intelligent anpassning till staketets tillstånd och larmfunktionerna garanterar högsta möjliga säkerhet för människor och Djur.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: Strömförsörjning 230 V, för extrema stängsellängder, vegetation och mycket starka Djur. Power Station BD 600 Digital: Batterienhet 9 V för längre stängsel och tyngre vegetation Mobil Power AD 5000 Digital: Batteridriven enhet för mobila, extrema användningsområden

AKO Expert - Elstängselaggregat för fullständig kontroll

LED-skärmarna på Expert-elvärmarna gör det enkelt att visuellt kontrollera den aktuella statusen för värn och utrustning med en snabb överblick. Anordningarna för elstängsel fungerar med hög utgångseffekt för krävande och långa Stängsel. Den goda utrustningen garanterar hög flexibilitet i Användningen.

  • Power Profi NDi 10000: Nätaggregat 230 V för starka djurslag och för Vildsvinsförsvar. Mobil Power AN 5500 Batteridriven 12 V för långa stängsel och kraftig gräsväxt Eco Power B 500 Plus: Batterienhet för långa stängsel och mindre vegetation

Förutom de vanliga kategorierna finns det också Duo enheter Classic (12V/230 V) och elstängselaggregat Solar att köpa i vår Butik.

Laddningsenergi: 2,00 Joule
Laddningsenergi: 3,20 Joule
Spänning: 9.600 V
Driftsätt: Laddningsbart batteri, Sladd, Solenergi
Djurart: Får, Get, Gris, Häst, Nötkreatur
Staketlängd utan vegetation: 18 km
Staketlängd hög tillväxt: 1,7 km
Staketlängd ljus vegetation: 4 km

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


AKO Solcellspanel 25 Watt lämplig för DUO POWER X 2500 , X 4000 , Savanne 2000
Solcellsmodul 25 Watt med laddningsregulatorSolcellsmodulen på 25 Watt är den perfekta lösningen för alla som vill ha en tillförlitlig strömförsörjning för sina elstängare Ako Duo Power x 2500, x 4000 och Savanne 2000. Använd solens energi för effektiv drift av effektiv drift av din elstängselanläggning med denna med denna högkvalitativa solcellsmodul. Med en Effekt på 25 watt levererar den tillräckligt med energi för att driva ditt betesstängsel på ett tillförlitligt sätt.Solcellsmodulen för elfäktare med laddningsregulator innehåller en integrerad laddningsregulator som övervakar och styr laddningsprocessen för det anslutna batteriet. Laddningsregulatorn skyddar batteriet från överladdning, djupurladdning och överhettning, vilket förlänger batteriets livslängd. Dessutom möjliggör laddningsregulatorn en mer effektiv användning av solenergi, eftersom den justerar laddningsströmmen efter batteriets behov. Detta är särskilt viktigt om elstängselaggregatet har varierande strömförbrukning eller om solstrålningen varierar.Den medföljande laddningsregulatorn ser till att batteriladdningen styrs optimalt för att garantera en längre batteritid.Solcellsmodulen levereras med en 5 års prestandagaranti garanti. Detta ger dig ytterligare säkerhet och tillförlitlighet. Med måtten 37,5 x 56,0 x 2 cm är den kompakt och utrymmesbesparande, så att du enkelt kan fästa den på ditt elstängsel.Observera: Batterilådan i metall, elstängslet och batteriet ingår inte.Översikt:Pålitlig strömförsörjning för elstängselSjälvreglerande (om korrekt dimensionerad)Effekt: 25 wattLaddningsregulator ingårLämplig för t.ex. Ako Duo Power x 2500, x 4000, Savanne 2000Längd på solkabel 100 cm5 års funktionsgarantiMått:Bredd: 37,5 cmHöjd: 56 cmDjup: 2 cmOmfattning av leveransen:1x solcellsmodul 25 watt inkl. laddningsregulator1x fäste i rostfritt stål för montering och anslutning direkt till elstängslet

2 294,10 kr*
st.
Batterilåda i metall som är stöldskyddad och elektrifierbar
Batterilåda i metall - stöldskyddslåda för elstängsel och elstängselbatteri. Den robusta batterilådan i galvaniserat stål kan elektrifieras och är ett optimalt stöldskydd för ditt elstängsel inklusive batteri. Batterilådan är lämplig för Mobil Power-enheterna AN 3100, AN 5500 och DUO-X-enheterna. Batterilåda i metall i en överblick: Utrymme för en batterienhet max. 36,5 x 11 x 37 cmutrymme för ett 12-voltsbatteri max. 36,5 x 21,5 x 21 cmlåsbar, lås ingår i leveransenLeverans utan anordning och utan batteri.inkl. solid 100 cm lång monterings-/jordstång Mått: Yttermått: 37,5 x 33,5 x 37,5 cm (B x D x H)

2 294,10 kr*
st.
Batterilåda i metall med tak för AKO AN-12V-enheter
Batterilåda i metall med tak för AKO AN-12V-enheter Batterilåda rekommenderas för Mobil Power-enheterna AN 3100, AN 5500, DUO Power X-enheterna och Cavallo-enheterna. En överblick: Erbjuder plats för batterier upp till 110 AhOptimal för användning med solcellsmodulerLeverans utan enhet och utan batteri Mått: Yttermått 37,5 x 33,5 x 37,5 cm (B x D x H: )Innermått batterifack 36 x 21 x 32 cm (B x D x H)

690,49 kr*
st.
Monteringsstolpe Jordstolpe Stödstolpe för betesmarker
Jordstång / stödstång för elstängselutrustning Denna jordstång passar bland annat för följande elektriska fäktare: AKO B40AKO Duo X-enheterAKO Power A-enheter Anmärkning: Elstängselanordningarna ingår inte i leveransen.

152,05 kr*
st.