Reflexer L (par) i korthet:


LUMINOURE GAITERS i par L - Hög reflektion för säkra åkattraktioner

De lysande gångarna i par l är en oumbärlig tillbehör för alla som ofta rider ut under dåliga ljusförhållanden. De har en hög reflekterande förmåga som förbättrar synligheten och därmed säkerställer en säkrare utgång.

De lysande luckorna erbjuder anmärkningsvärda egenskaper och fördelar. De är väldigt robusta för en lång livslängd och de kan kontinuerligt anpassas tack vare kardborrfästet. Dessutom har de en ytterligare säkerhetsstängning som gör att förlora omöjliga.

De lysande gångarna är särskilt lämpliga för ryttare som ofta åker i dåliga belysningsförhållanden och behöver en hög säkerhetsnivå.

Översikt:

  • Hög reflekterande förmåga för förbättrad synlighet
  • Mycket robust och kontinuerligt justerbar kardborrband
  • Ytterligare säkerhetsstängning förhindrar förlust
  • Idealisk för ryttare som slutar i dåliga belysningsförhållanden

Tekniska data:

  • Material: Högreflekterande och robust material
  • Färg: Neon Yellow
  • Storlek: l

leveransomfång:

1x lysande gångar i par l

faq

Vilken funktion uppfyller de lätta gångarna i par l?
De lysande gångarna har en hög reflekterande förmåga som förbättrar synligheten och därmed säkerställer en säkrare utgång under dåliga belysningsförhållanden.

för vem är de lysande gångarna särskilt lämpliga i par l?
De lysande gångarna är särskilt lämpliga för ryttare som ofta åker i dåliga belysningsförhållanden och behöver en hög säkerhetsnivå.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.