PetSafe Spray Collar Remote Trainer Hundträningshalsband i korthet:


PetSafe spray fjärrtränare 300 m - träningshalsband för hundar

PetSafe Spray Remote Trainer är utformad för att stödja din hunds träning med en spray. Oavsett om du tar en promenad utomhus eller arbetar med kommandon hemma, gör Spray Remote Trainer hundträning lätt. Kragen har tre träningsalternativ - ton, vibration och spray - samt en räckvidd på upp till 300 m. Detta gör halsbandet idealiskt för korta vandringar eller promenader med din hund.

När du trycker på knappen skickas en signal till din hunds halsband. Kragen innehåller en påfyllningspatron med citronella och luktfri spray. Så du kan själv bestämma vilken som är bäst för din hund. De återvinningsbara och utbytbara patronerna är bekväma att använda och rengöra. Kragen är uppladdningsbar, så inga extra batterier behövs. Passar hundar som väger 3,6 kg och över med en halsomkrets på upp till 68 cm. PetSafe fjärrtränare hjälper dig att uppleva många "bra ögonblick" med ditt husdjur.

PetSafe Spray fjärrtränare i en blick:

  • Sprayburst- Med en sprayfjärrtränare kan många oönskade beteenden hos hundar korrigeras med en liten spray citronella eller luktfri spray.
  • Ljudsignal - Med detta träningsalternativ avges en konsekvent hög ljudsignal. Detta kan kombineras med sprayfunktionen eller vibrationssignalen.
  • Vibrationssignal – Det här träningsalternativet utlöser en lätt vibrationssignal. Detta kan även kombineras med sprayfunktionen eller ljudsignalen.
  • 300 m räckvidd – Tack vare den höga räckvidden kan du även träna din hund över längre distanser.
  • Inga batterier krävs - PetSafe® Spray Remote Trainer-halsband och sändare är uppladdningsbara via en USB-laddare när batteriet är lågt; den genomsnittliga batteritiden är 40 timmar
  • Lätt att byta ut påfyllningspatroner – En luktfri spray och en citronellapåfyllningspatron kan vardera leverera upp till 35 sprayer
  • Låg spray och batteriindikator– En röd LED-lampa blinkar när batteriet är lågt och en gul LED blinkar när sprayen är låg.

Andra produktfunktioner:

  • För inomhus- eller utomhusbruk
  • Räckvidd på upp till 300 m
  • För halsomkrets upp till 68,6 cm
  • Utökningsbar till 2 hundar
  • Vattentät
  • Batteriet räcker vanligtvis 40–50 timmar

Leverans omfattning:

1x PetSafe spray fjärrtränarträningshalsband för hundar
1x digital handsändare
1x USB-laddare
1x refillpatron luktfri spray
1x refillpatron citronella
1x instruktion manual

Tillverkare "PetSafe"

PetSafe hund- och kattluckor för alla storlekar

PetSafe-luckorna för husdjur finns i olika utföranden för katter, små hundar och stora Hundar. Luckorna ger djuren frihet att självständigt gå in och ut ur dörrar, väggar och Fönster.

PetSafe förslutningssystem med klaff för Husdjur:

  • 2-vägs
  • 4-vägs
  • Magent
  • Mikrochip
  • Infraröd

PetSafe utbildningshalsband för hundar

PetSafes träningsredskap är bland de mest effektiva på Marknaden. Tack vare fjärrkontrollen kan du kontrollera din hund på upp till 85 meters avstånd med Petsafe Spray Commander. PetSafe Spray Trainer SPT-275 har till och med en räckvidd på upp till 275 Meter. PetSafe Spray Collar hjälper till att förhindra oönskad Skällning. Utan spray men med Ultrastall fungerar PetSafe Anti- Bark Collar Ultralight.

PetSafe fjärrstyrd spray SSSCAT

Katter anses i allmänhet vara envisa och är inte precis den typ av husdjur som är kända för att vara lätta att Träna. Men även katter lär sig att följa vissa Regler. För att hålla katter borta från ett rum eller område kan du använda den beprövade och testade PetSafe Cat Keep Away Spray SSSCAT. Om det rör sig om en

Driftsätt: Laddningsbart batteri
Djurart: Hund

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


PetSafe Citronella påfyllningspatron för barkkontrollkrage PBC19-16370
PetSafe®-påfyllningspatronerna kan bytas ut rent och enkelt. Ta helt enkelt bort den tomma patronen och byt ut den mot en ny. De luktfria påfyllningspatronerna är idealiska för känsliga hundar - en liten spray på nospartiet utan ytterligare doftoljor eller smaker. PetSafe®-påfyllningspatronerna är 100 % återvinningsbara och säkra för dig och din hund!Viktiga produktegenskaper Kompatibla kragar PetSafe® luktfria påfyllningspatroner är designade för användning med PetSafe® Spray antibarkkragar och träningshalsband; de är INTE kompatibla med PetSafe® GentleSpray®, Elite Anti-Bark Spray Halsband för stora och små hundar, eller Elite Spray Trainers för stora och små hundar. Lätt att byta - Påfyllningspatronerna är lätta att byta; ta helt enkelt bort den tomma patronen och byt ut den mot en ny påfyllningspatron. 100 % återvinningsbara – PetSafe®-påfyllningspatronerna är 100 % återvinningsbara. Leverans omfattning:3 citronella påfyllningspatroner

281,47 kr*
Pcs.
PetSafe påfyllningspatron luktfri för barkkontrollkrage PBC19-16370
PetSafe®-påfyllningspatronerna kan bytas ut rent och enkelt. Ta helt enkelt bort den tomma patronen och byt ut den mot en ny. De luktfria påfyllningspatronerna är idealiska för känsliga hundar - en liten spray på nospartiet utan ytterligare doftoljor eller smaker. PetSafe®-påfyllningspatronerna är 100 % återvinningsbara och säkra för dig och din hund!Viktiga produktegenskaper Kompatibla kragar - PetSafe® luktfria påfyllningspatroner är designade för användning med PetSafe® Spray antibarkkragar och träningshalsband; de är INTE kompatibla med PetSafe® GentleSpray®, Elite Anti-Bark Spray Halsband för stora och små hundar, eller Elite Spray Trainers för stora och små hundar. Lätt att byta - Påfyllningspatronerna är lätta att byta; ta helt enkelt bort den tomma patronen och byt ut den mot en ny påfyllningspatron 100 % återvinningsbara – PetSafe®-påfyllningspatronerna är 100 % återvinningsbara. Kompatibel med alla PetSafe® anti-bark spraykragar eller fjärrspraytrainers. Leverans omfattning:3 påfyllningspatroner, luktfria

281,47 kr*
Pcs.