Dubbel Vattenkopp S60 rör/väggmontering i korthet:


  • för vägg- och rörmontering

Dubbel Vattenkopp S60 för vägg- och rörmontering. Dricksbassängen är tillverkad av högkvalitativ plast och har en volym på 58 liter. Dricksbassängen är lämplig för högt och lågt tryck. Det finns en lock på ovansidan för snabb åtkomst till ventilen.

  • för upp till 40 stora nötkreatur
  • lämplig för högt och lågt tryck
  • med innerkant för att undvika vattenspill
  • vattenanslutning ovanifrån, under eller bakom
  • inkl. 2 avloppspluggar för enkel rengöring
  • större utlopp (art. 16601) kan monteras i efterhand
  • med 3/4" anslutning


Vattenflöde: 54 l/min vid 5 bar, 41 l/min vid 3 bar, 24 l/min vid 1 bar
Vikt: 15 kg

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Ursprung: EU
Djurart: Nötkreatur
Material: Konstmaterial

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Utloppsventil för badkar och drickare
Utloppsventil för klövsugare eller betesgropUtloppsventilen är lämplig för Kerbl klövsugare samt för dricksgrop S60 med dubbla flöten och betesgrop 223623 + 223624. Det stora utloppet gör det möjligt att snabbt tömma badkar och drickare.

255,63 kr*
st.
Flytventil 220P för S60 Vattenkopp med dubbla flöten
Flottarventil 220 P - för dubbelflottare S60 Den universella flottörventilen kan användas med alla betesdryckare med upp till 14 bar vattentryck. Dricksbassängen S60 är tillverkad av högkvalitativ plast och är lämplig för upp till 40 stora nötkreatur med en volym på 58 liter. Vattenflödet med den här flottörventilen är: 54 l/min vid 5 bar, 41 l/min vid 3 bar, 24 l/min vid 1 bar. En överblick: Lång livslängd3/4" anslutningUV- och korrosionsbeständigVattenflöde: 54 l/min vid 5 bar, 41 l/min vid 3 bar, 24 l/min vid 1 barKan användas med upp till 14 bar vattentryck (med monterat munstycke)

406,76 kr*
st.