Rörmontering Vattenkopp, i par i korthet:


  • Rörfästklämmor för dricksskålar
  • Rördiameter från 30 till 120 mm
  • Lämplig för Kerbl dricksskålar

Rörmonteringsfäste - för säker rörmontering av drickskålar.

Med monteringsfästet kan dricktråget fästas direkt på röret!

Dricksskålen kan monteras direkt på röret med hjälp av monteringsfästena. Med de medföljande skruvarna i olika längder kan drickskålen fästas på rör med en diameter på 30 till 120 mm. De nödvändiga muttrarna och brickorna ingår i leveransen.

Monteringsfästena lämpar sig till exempel för följande Kerbl dricksskålar: K75, S30, H10, HP20, SH30, S30, ...

En överblick:

  • Monteringsfäste, 2 stycken
  • Gjutjärn, emaljerat
  • Lämplig för Kerbl drickare
  • Diameter från 30 till 120 mm
  • Enkel montering med skruv

Leveransens omfattning:

  • 2x monteringsfäste
  • 4x skruvar, 120 mm
  • 4x skruvar, 80 mm
  • 4x skruvar, 50 mm
  • 4x brickor
  • 4x stoppmuttrar
Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Djurart: Häst, Nötkreatur
Material: gjutjärn

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Vattenkopp H10 uppvärmbart med rörventil 24 V, 80 W
Uppvärmbart drickande tråg H10 med rörventil 24 V, 80 W - Självdrickande tråg för hästar och boskap. Den uppvärmbara häst- och boskapsvattentrålen i robust gjutjärn förblir frostfri, även vid temperaturer så låga som -20 °C. Det uppvärmningsbara dricktråget av högkvalitativt gjutjärn är emaljerat och har en hög värmekapacitet på 80 watt. På så sätt hålls djurdrinken frostfri upp till -20 °C. Det självdrickande bassängen är lätt att montera, ventilen behöver inte tas bort för installation. Den frostbeständiga drickaren är lämplig för rör- och väggmontering och kan anslutas uppifrån eller ner med en G1/2" invändig gänga. Strömförsörjningen säkerställs av en transformator på minst 100 W (ingår inte!) och en strömanslutning via den yttre anslutningsboxen och är lämplig för cirkulationsvärmesystem . Vattenflödet kan enkelt regleras genom rörventilen. En överblick: Uppvärmbar självbevattnande skål, 80 W Tillverkad av robust grått gjutjärn, svart emaljerad Vikt 11,5 kg Vattenbassängens volym 1,6 liter Justerbart vattenflöde Uppvärmning av ventilen Anslutning möjlig underifrån och uppifrån G1/2" invändig gänga Lämplig för rör- och väggmontering Lämplig för cirkulationsvärmesystem Enkel strömanslutning tack vare den externa anslutningslådan Frostskyddad upp till ca -20 °C Vilken transformator är lämplig för dricksskålen? Om du vill driva en dricksskål med 80 watt räcker det med en transformator på 100 watt. Om du också vill ansluta en värmekabel med 24 volt, lägg till kabelns effektförbrukning (= watt). Inkludera en buffert på ca 15 % för transformatorns utgångWAHL. Leveransens omfattning: 1x Uppvärmbar dricksskål H10 med rörventil 24 V, 80 W

2 092,38 kr*
st.
Kerbl Vattenkopp K75 plast 1/2 tum
Dricktråg K75 plast - självdrickande tråg för hästar och boskap. K75-automaten för nötkreatur och hästar med en smidig ventil i mässing är idealisk för betesmark och stall. K75-avvattnaren för nötkreatur och hästar av högkvalitativ plast kan användas både i stallet och på betesmarken. Vattenflödet kan regleras (upp till max. 11 liter/minut) vid självdrickaren med en smidig rörventil i mässing. Bevattningsbassängen har en vattenvolym på ca 2,8 liter och är lätt att rengöra tack vare avloppspluggen. Häst- och boskapsdrickaren kan monteras direkt på röret eller på väggen tack vare 4-punktsinfästningen. Vattenanslutningen 1/2" är möjlig både ovanifrån och underifrån. Översikt: Dricksbassäng K75 av högkvalitativ plastSmidig rörventil av mässingJusterbart vattenflöde (max. 11 liter/minut)Anslutning möjlig både uppifrån och nedifrånEnkel rengöring tack vare avloppspluggenRör- och väggmontering2,8 liters bassängvolym Mått: Utomhusbassäng - 16 x 26 cmDricksbassäng - 2,8 liter1/2" vattenanslutning Leveransens omfattning: 1x Kerbl dricksbassäng K75 plast 1/2-tums vattenanslutning. Observera: Monteringsmaterial ingår inte i leveransen!

604,38 kr*
st.
Uppvärmbar vattenkopp HP20
HP20-dryckskålen med integrerad värmekabel och frostskyddstermostat hålls optimalt frostfri på vintern!Den uppvärmbara drickaren för nötkreatur och hästar av högkvalitativ plast (PP) har en integrerad och lätt utbytbar värmekabel. Den likaledes integrerade, externa frostskyddstermostaten slår på vid +5 °C och stängs av vid ca +13 °C. Täcket på tankens undersida och den slutna konstruktionen i området för ventilintaget har en isolerande effekt och förhindrar att värmen från värmekabeln släpps ut.Den uppvärmda foderautomaten är lämplig för cirkulationsvärmesystem och är utrustad med en avloppsplugg för enkel och snabb rengöring. Den uppvärmda självvätskan Kerbl har en ½-tums topp- och bottenanslutning och är lämplig för rör- och väggmontering. Den frostsäkra dricksskålen finns med två spänningar (230 V eller 24 V ) och valfri rörspårvärme . Den uppvärmbara djurdrinken är frostbeständig ner till ca -25 °C.En överblick:Dricksbassäng av högkvalitativ plast (PP)Med integrerad värmekabelVärmekabeln är lätt att byta utIntegrerad termostat för frostskyddLättgående rörventil i mässingJusterbart vattenflöde (upp till 11 liter/minut)½-tums anslutning uppifrån och nerFör vägg- och rörmonteringInkl. dräneringspluggLämplig för cirkulationsvärmesystemValfritt: uppvärmning av rörspårMått:Vikt: ca 2 kgVolym i bassängen: 2,8 literModeller:Dricksbassäng med rörspårvärme, 73 Watt, 24 VoltDricksbassäng med rörspårvärme, 73 Watt, 230 VoltDricksskål utan rörspårvärme, 31 Watt, 24 VoltDricksskål utan rörspårvärme, 31 Watt, 230 VoltObservera: En transformator krävs för 24 V-versionen (ingår inte i leveransen!).Leveransens omfattning:1x Värmbar dricksbassäng i plast med rörventil HP201x ventil1x bruksanvisningValfritt: 1x rörspårvärme (värmekabel för ca 2 meter rör).

1 476,26 kr*
Kerbl Vattenkopp K75 plast 3/4" anslutning
Bevattningsbassäng K75 plast - självbevattningsbassäng med 3/4" anslutning Med häst- och boskapsvätskan K75 får dina djur alltid färskt vatten. Det självdrickande bassängen av högkvalitativ plast är utrustad med en smidig mässingsventil. Dessutom har drickskålen en kapacitet på 2,8 liter. Vattenflödet kan regleras upp till max. 11 liter/minut. Tack vare den runda formen och dräneringspluggen är det lätt att rengöra dräneringen för nötkreatur och hästar. Vattnet är lämpligt för användning på betesmark och i stallet. Tack vare 4-punktsinfästningssystemet kan dricktråget monteras både på väggen och på ett rör. Vattenanslutningen är möjlig i toppen och botten med en 3/4" anslutning. Den höga stabiliteten gör dricksbassängen idealisk för hästar och boskap. Översikt: K75 dricksskål av högkvalitativ plastLättgående rörventil i mässingJusterbart vattenflöde (max. 11 liter/minut)Anslutning möjlig både uppifrån och nedifrånEnkel rengöring tack vare avloppspluggenRör- och väggmontering2,8 liters bassängvolym3/4" vattenanslutning Mått: Utomhusbassäng: 16 x 26 cmdricksbassäng: 2,8 liter3/4" vattenanslutning Leveransens omfattning: 1x Kerbl dricksbassäng K75 i plast med 3/4-tums vattenanslutning. Observera: Monteringsmaterial ingår inte i leveransen!

639,26 kr*
st.