Siglhorse Gmahde Wiesn Pellets 25 kg i korthet:


  • Bästa ängsgräs
  • 15 mm kolvar
  • Enkelfoder för hästar

Siglhorse Gmahde Wiesn - Grovfoderersättning av hög kvalitet (höskolvar)

I vårt fall innebär det att du inte behöver mjuka upp våra ängskobbar först, utan kan utfodra dem precis som de är.

En Gmahde Wies'n i den sannaste meningen av det österrikiska ordet. Vår Gmahde Wies'n är fri från mögel och irriterande damm och passar därför även för hästar som har problem med det. Det kan också ges till hästar som inte får äta spannmål.

Innehåll:

  • 25kg påse, 15mm pellets

Utfodringsanvisningar:

  • Säck på, bara foder, ingen blötläggning alls!
  • 1 kg Siglhorse Gmahde Wies'n/100 kg kroppsvikt per djur/dag
  • Bulkvikt: 1 Siglhorse matningsmugg = ca 900 g, 1 l = ca 500 g.

Analytiska beståndsdelar:

vE hästar 9,5 MJ, råprotein 11,0 %, råfett 3,0 %, råfiber 23,0 %, råaska 11,0 %, råaska 8,7 %, kalcium 0,9 %, fosfor 0,5 %, natrium 0,10 %, magnesium 0,30 %.

Sammansättning:

Det bästa gräset från Alpernas utlöpare klippt vid den optimala klippningstiden, torkas omedelbart med varm luft och pressas till 15 mm stora kolvar.

Förvaring:

Förvaras hygieniskt, svalt och torrt. Lägsta hållbarhet kräver korrekt och sedvanlig förvaring. Detta gäller särskilt hygienisk, sval och torr förvaring. Inget ansvar för felaktig hantering och förvaring.

Mer information:

Hersteller-Kennummer: DE-BY-1-00242

Tillverkare "Siglhorse"

Siglhorse - köp hästfoder av hög kvalitet till låga priser

Förr i tiden gjorde man det förmodligen lättare för sig Själv: då och då fick hästarna en foderpåse med havre knuten runt den, och annars fick de själva plocka de saftigaste stråna i Hagen. Idag vet vi att hästar behöver olika foder beroende på ålder, säsong och många andra omständigheter för att hålla sig i form tack vare en balanserad Kost. I vår hästfoderbutik hittar du alla typer av Hästfoder. Professionell rådgivning och låga priser ingår!

I vår onlinebutik för hästfoder kan du också köpa havre som Hästfoder: Ingen tvivlar på att djuren inte är särskilt förtjusta i Spannmål. Det smakar gott för dem och har visat sig främja Matsmältningen. Hos oss kan du beställa havre i renad form och svart havre i säckar om fem eller 25 kg, samt krossad havre i portioner om fem eller 20 kg, som är lättare att tugga och som är idealiska för både föl och äldre hästar med Tandproblem. En annan basvara är alfalfa-hö, som innehåller mycket protein och mycket Fibrer.

Köp hästfoder - i form av müsli eller pellets

Om du själv uppskattar en god och krispig müsli på morgonen bör du ge din häst något Liknande. Våra specialfoderblandningar från Siglhorse bär i alla fall detta namn och är anpassade till många olika Näringsbehov: antingen som hästmüsli "moderskärlek" för dräktiga eller ammande ston och deras föl, som "livsglädje" för äldre hästar med matsmältningsproblem eller som "energipaket" för alla fyrbenta vänner som vill (eller bör) åstadkomma stora Saker. Se våra produktbeskrivningar för detaljerade uppgifter om ingredienserna i våra müsliblandningar för hästar så att du kan vara säker på att köpa rätt hästfoder till din älskling.

Typ av foder: Rakt flöde
Ursprung: Tyskland, Österrike
Struktur: pelleterad
Djurart: Häst

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.