KöpOster klipphuvud och klippblad för Oster klippare på Agrarzone Premiumvarumärket

Oster står för innovation, revolution och professionalism. Sedan 1880 har den välkända tillverkaren Oster tillverkat hundratals innovativa produkter för djurvård och har skapat en rad produkter som överträffar de krav som professionella veterinärer och djurvårdare ställer. Tillverkaren Oster har utökat sitt sortiment med egna innovativa djurvårdsprodukter för privat bruk - så att du också kan ta hand om ditt husdjur professionellt hemma!

På Agrarzone hittar du utan undantag professionella och högkvalitativa Oster klipphuvuden av rent slipat rostfritt stål med bästa skärsubstans.

Oster Clipper Head & Clipper Blade Översikt

  • För klippning av nötkreatur, kor, hästar, får, husdjur och mycket mer!
  • Utmärkt utförande tack vare den unika härdningsprocessen
  • Mycket lång skärande skärpa tack vare det bästa stålet av hög kvalitet
  • Revolutionerande AgiONTM-teknik som är effektiv mot bakterier, kvalster och svampar
  • Erkänt premiummärke för professionellt bruk
  • Justerbart tryck på plattan för jämn skärförmåga
  • Utmärkt förhållande mellan pris och prestanda
  • Ingen risk tack vare 30 dagars pengarna tillbaka-garanti

Varumärket Oster utvecklar klippset av högsta premiumkvalitet

Klippare och klipphuvuden från Oster imponerar - Utmärkt prestanda, ergonomisk tilltalande design med den mest avancerade klipphuvudstekniken för att hålla din fyrbenta vän välvårdad.

Tack vare en unik härdningsprocess är rakhuvuden från Oster i genomsnitt 15 grader kallare och har därför längre hållbarhet. Det lönar sig dubbelt att köpa klipphuvuden och klippblad på Oster! Den revolutionerande AgiONTM-teknologin användes först av Oster på skärbladen i dess produktsortiment. Världens mest avancerade oorganiska ämne AgiONTM innehåller silver som en aktiv tillsats och har visat sig effektivt hjälpa till att bekämpa bakterier, kvalster och svampar.

Vilka klipphuvuden och klippblad finns tillgängliga?

I princip finns det olika system med klipphuvud och klippblad för klippmaskiner, t.ex. SnapOn klipphuvuden, där det kompletta klipphuvudet med blad sätts på klippmaskinen, eller klipphuvudssystem där plattrycket kan justeras automatiskt beroende på pälstyp.

Oster Klipphuvudena skruvas fast på klipparens huvudända med rätt tryck på plattan. Dra alltid åt justeringsskruven högst ¼ varv så att den övre skärplattan fortfarande kan flyttas för hand med ett medelhögt tryck.

Hur du väljer rätt Oster klipphuvud och klippblad

De flesta djurklippare levereras med en standarduppsättning av klippare. Dessa klipphuvuden med en kort skärlängd på ca 1,0 mm - 1,5 mm är lämpliga för små områden på kroppen, t.ex. huvudet, tassarna eller svansens bas. För alla andra områden är denna standardkaplängd vanligtvis för kort som kaplängd. Stabila fästkammar ändrar klipplängden på ditt skärset på nolltid.

Oavsett om det gäller nötkreatur, hästar, får, getter eller husdjur - på Agrarzone hittar du rätt användningsområde för varje klipphuvud och klippblad i beskrivningen!

Oster Skillnader mellan saxhuvud och saxblad:

Grovt klipphuvud: Ett grovt klipphuvud med stor tandavstånd (avståndet mellan de enskilda tänderna) är lämpligt för tät och grov päls. Ju tätare och mer ogenomtränglig pälsen är, desto grövre bör du välja skärsatsen (ju färre tänder skärsatsen har).

Fint klipphuvud: Ett fint klipphuvud används bäst för fin, lätt penetrerande päls. En uppsättning med fina tänder och kort skärlängd är också idealisk för att ta bort trassel.

Upptäck finskärningssatsen och grovskärningssatsen här!

Hur länge räcker min uppsättning blad på Oster?

Hur länge knivuppsättningen håller beror på kvaliteten på det rostfria stålet och på hur du sköter knivuppsättningen. I genomsnitt räcker en skärsats till minst 10 beläggningar. Med rätt skötsel håller ett bra knivblad naturligtvis längre. Olika klipphuvuden och skärblad kan också slipas om av dig själv med god praxis.

Tips för korrekt skötsel av Oster klipphuvuden

1. Tvätt och pälsvård före klippning:

Borsta ditt husdjurs päls grundligt med en husdjursborste eller kam före klippning. Om ditt djur är mycket smutsigt rekommenderas det att du tvättar djuret innan du tar hand om det. Olika smutspartiklar som smuts, sand eller damm gör skärsatsen snabbt slö.

2. Olja klipphuvudet:

Under klippningen ska klipphuvudet alltid täckas av en lätt oljefilm. Olja klipphuvudet med en droppe klippmaskinolja var tionde minut under klippningen. Detta förhindrar att klipphuvudet värms upp på grund av extra friktion och du får ett perfekt klippmaskinsnitt. Ett varmt klipphuvud leder till snabbare slitage av klipphuvudet och är dessutom extremt obehagligt för djuret.

3. Underhåll klipphuvudet med Clean-Spray & Cool-Spray:

Klipphuvudet kan nå upp till 35 grader över normal omgivningstemperatur under drift. Regelbunden sprayning av klipphuvudet med Clean-Spray och Cool-Spray

hjälper dig dessutom att rengöra och kyla klipphuvudet eller klippbladet under underhållsklippning.

4. Kontrollera plattrycket:

Kontrollera plattrycket på lämpliga klippblad innan du klipper.

För att göra detta ska du alltid dra åt reglerskruven endast högst 1/4 varv så att den övre skärplattan fortfarande kan flyttas för hand med ett medelhögt tryck.

5. Efter klippningsarbetet:

Efter klippningsarbetet ska du rengöra klippmaskinsuppsättningen med en borste eller pensel.

Innan du förvarar klipparen oljar du in den med några droppar klipparolja.

Den här klipparen passar till ditt Oster klipphuvud

Upptäck kraftfulla Oster klippare för professionell klippning av får, nötkreatur, kor, hästar och husdjur i vår Agrarzone shop. Tack vare det utmärkta innovativa hantverket och det smala och ergonomiskt formade höljet garanterar den här djurhårklipparen ett trötthetsfritt arbete och bekväm enhandsanvändning.

Dina fördelar i Agrarzone butiken

Gratis retur: Detta gäller alla paketförsändelser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med expediering ska dock betalas av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars öppet köp: Om den köpta produkten trots allt inte är den rätta för dig kan du returnera varan till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.