info@agrarzone.com Mån.-Tors. 8 - 17 | Fre. 8 - 12

  15 års erfarenhet | över 500 000 nöjda kunder

  30 dagars returrätt

Hundmat


Filter

Hundmat - hälsosam näring för din trogna följeslagare

Oavsett om du äger en sportig labrador, en liten chihuahua eller en stolt tysk schäfer - en sak är klar: du vill bara erbjuda din hund det bästa. En balanserad kost spelar en avgörande roll i detta. På agrarzone.de hittar du ett stort urval av högkvalitativ hundmat som är speciellt anpassad till din fyrbenta väns behov. agrarzone.de:s hundmatsortiment handlar om kvalitet. Vi erbjuder dig en mängd olika varumärken som är kända för sina högkvalitativa och naturliga ingredienser. Vi erbjuder torrfoder, våtfoder och specialfoder för valpar, vuxna hundar och seniorer. Bläddra i vårt sortiment och hitta det perfekta fodret för din hund.

Hundmat och tillbehör för husdjur

I kategorin "Husdjur" på agrarzone.de hittar du allt du behöver för att hålla din fyrbenta vän på ett artanpassat sätt. Från hundmat och hundleksaker till hundkenneler - du hittar allt under ett tak här. Vårt sortiment uppdateras och utökas regelbundet så att vi alltid kan erbjuda dig och ditt husdjur det bästa urvalet.

Det perfekta matnöjet för hundar

Kategorin "Hund" på agrarzone.de omfattar inte bara hundmat, utan även kosttillskott för hundar som främjar din fyrbenta väns hälsa och välbefinnande. Vårt sortiment innehåller högkvalitativa snacks, naturliga godbitar och kosttillskott som berikar din hunds kost och erbjuder variation.

En hälsosam kost för din hund

Vårt hundfoder innehåller endast högkvalitativa ingredienser som uppfyller din hunds behov. Värdefullt kött, utvalda grönsaker och hälsosamma kolhydrater säkerställer en balanserad kost. Vi lägger stor vikt vid naturlig produktion och har ett nära samarbete med välkända tillverkare som uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.

Hundfoder för varje skede i livet

På agrarzone.de hittar du hundfoder för valpar, vuxna hundar och seniorhundar. Valpar behöver en speciell sammansättning som optimalt stöder deras tillväxt. För vuxna hundar erbjuder vi en mängd olika torr- och våtfoder som innehåller alla nödvändiga näringsämnen. Vi har även specialfoder för äldre hundar som är skräddarsydda efter deras behov.

Rätt foder för din hund

I underkategorin "Hundfoder" på agrarzone.de hittar du inte bara olika typer av foder, utan även praktiska tillbehör som mat- och drickskålar, foderautomater och foderbehållare. Detta gör att du kan se till att din hund kan njuta av sin mat i lugn och ro utan att den blir utspridd eller smutsig. Hitta rätt hundmat för din trogna följeslagare nu från vårt breda urval och beställ bekvämt och säkert online. På agrarzone.co.uk vill vi att din hund ska ha en hälsosam och balanserad kost för att leva ett långt och lyckligt liv. FAQ - Hundmat:

Fråga 1: Hur väljer jag rätt hundmat till min hund?

Svar: Alla hundar har olika behov, så det är viktigt att välja rätt hundmat för din fyrbenta vän. Var uppmärksam på din hunds ålder, ras och eventuella allergier. I vår onlinebutik hittar du ett stort urval av torrfoder, våtfoder och specialfoder för olika behov.

Fråga 2: Ska jag ge min hund våt- eller torrfoder?

Svar: Om du ska ge din hund våt- eller torrfoder beror på vad din hund föredrar. Våtfoder innehåller en större mängd fukt och kan därför vara till hjälp om din hund inte dricker tillräckligt. Torrfoder har å andra sidan fördelen att det har en längre hållbarhet och främjar din hunds tandhälsa. Du kan också prova en kombination av båda för att ta reda på vad din hund gillar bäst.

Fråga 3: Hur ofta ska jag mata min hund?

Svar: Antalet måltider beror på din hunds ålder och ras. Som regel är det tillräckligt att mata vuxna hundar en eller två gånger om dagen. Valpar behöver å andra sidan flera små måltider per dag. Se till att du justerar mängden mat i enlighet med detta för att undvika att din hund blir överviktig eller underviktig. Om du har några frågor om korrekt utfodring av din hund, tveka inte att kontakta oss.