Hönsbo i plast i korthet:


Layer for Chickens - Erbjuder hygien och komfort för dina kycklingar

skiktet för kycklingar tillverkade av plast är den perfekta lösningen för dina kycklingarnas behov. Det erbjuder den nödvändiga komforten och säkerheten för att lägga ägg och är så rymligt att även stora och tunga raser har tillräckligt med utrymme.

Detta lager av uthyrning ger dina kycklingar en ren och skyddad plats för att lägga ägg. En nistake -del kan användas för upp till 5 kycklingar och är idealisk för strö. Med sidoventilationsplatser säkerställer den god luftcirkulation och bidrar därmed till dina kycklings hälsa.

De släta ytorna på läggningen förhindrar kvalster och underlättar rengöring. Dessutom förhindrar det rundade sluttande taket kycklingarna. Tillverkad av robust plast är skiktet också lämpligt för väggmontering och erbjuder således flexibilitet i placering.

Översikt:

  • erbjuder en ren och skyddad plats att lägga ägg
  • kan användas för upp till 5 kycklingar
  • Tillräckligt utrymme också för stora och tunga kycklingraser
  • God luftcirkulation genom sidoventilationsplatser
  • Släta ytor för enkel rengöring
  • Tillverkad av robust plast, också lämplig för väggmontering

Tekniska data:

  • Material: Robust plast
  • Kapacitet: Upp till 5 kycklingar
  • Montering: Gratis -stående eller väggmontering

leveransomfång:

1x lager för kycklingar

faq

Hur många kycklingar kan använda skiktet samtidigt?
En häckande del av skiktet kan användas för upp till 5 kycklingar.

Hur är lagret att lägga rent?
Tack vare de släta ytorna är lagningen av skiktet lätt att rengöra. Dessa ytor skyddar också mot häckningen av kvalster.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.