Mastitdetektor md4q i korthet:


  • Möjliggör tidig diagnos av subklinisk mastit
  • Vattentätt hölje för användning i stall och på betesmark
  • Mätresultaten kan överföras till en dator via USB-kabel
  • Minne för 250 djur och 200 000 mätningar med datum och tid

Mastitdetektor MD4Q

Mastitdetektorn är en innovativ anordning som gör det möjligt att upptäcka förändringar i mjölken innan akut mastit uppstår. Baserat på den senaste forskningen har det bevisats att salthalten i mjölken ökar kraftigt när mastitinfektionen börjar. Det är just här mastitdetektorn kommer in i bilden genom att mäta det elektriska motståndet i mjölken från de enskilda kvarteren i juvret. Saltinnehållet eller det elektriska motståndet är således en tillförlitlig indikator på eventuell mastit.

Mastitdetektorns enastående egenskap är dess förmåga att upptäcka förändringar i mjölken långt innan andra kliniska tecken och symtom observeras hos djuret. Detta gör det möjligt för mastitdetektorn att tidig diagnos av subklinisk mastit innan djuret ärinnan djuret drabbas allvarligt.

Dess vattentäta hölje gör att den kan användas både inomhus och utomhus. Apparaten är bärbar och kan lätt tas med sig dit den behövs. stora LED-display på detektorn visar mätresultaten för alla juverkvartsparter samtidigt, så att en enkel jämförelse av värdena är möjlig.

För att säkerställa fullständig övervakning och utvärdering kan mätresultaten överföras till datorn och lagras med hjälp av den medföljande USB-kabeln. Mastitdetektorn har en internt minne för 250 djur och 200 000 mätningar, varjevar och en med datum och tid. Detta gör att du kan hålla reda på uppgifterna och använda dem för senare tolkning.

Mastitdetektorn levereras med ett batteri och är klar för omedelbar användning.

Översikt:

  • Möjliggör tidig diagnos av tidig diagnos av subklinisk mastit
  • Vattentätt hölje för användning i stall såväl som på bete
  • Mätresultaten för alla juverkvartsparter visas samtidigt, så att en jämförelse av värdena är möjlig.
  • Mätresultaten kan överföras till datorn via USB-kabel
  • Minne för 250 djur och 200 000 mätningar med datum och tid
  • Stor LED-display
  • Inkl. batteri: 4 x 1,5 v - aa (Mignon) LR6

Leveransomfattning:

1x Mastitdetektor MD4Q

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Djurart: Häst, Nötkreatur

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.