Ekologisk bakning malt korn ljus, enzymaktivt 250 g i korthet:


  • Idealisk för lätta bakverk som rullar, bullar, saltstänger, vallmofrö efterrätter etc.
  • Säkerställer vacker brynning och krispiga bakverk
  • Förbättrar groddarna i degen
  • För en stark maltsmak och stark smak
  • Hållbart producerad i Österrike
  • Ekologiskt certifierad och utan tillsatser
  • Enzymaktiva

Ekologisk bakning malt kornmalt ljus, enzymaktiv.

Denna bagerimalt lämpar sig för produktion av lätta bakverk som rullar, bullar, saltstänger, vallmofrödesserter etc. och förbättrar smaken och skorpegenskaperna hos dina bakverk.

Bakmalt är en malt som vanligtvis framställs av korn, vete eller råg. Spannmålet är gjort för att gro under varma och fuktiga förhållanden. Den grodda spannmålen torkas sedan och mals fint. Bakmalt är den perfekta tillsatsen för dina bakverk! Tillsatsen av bagerimalt påskyndar jäsningsprocessen eftersom jästen får tillgång till fler näringsämnen och kan arbeta bättre. Bakmalt förbättrar också smaken på bakverken.

Ekologisk bagerimalt kornmalt ljus i en överblick:

  • Förbättrar smaken på bakverk
  • Säkerställer vacker brynning och krispiga bakverk
  • Förbättrar groddarna i degen
  • Arbetar med naturens egna enzymer
  • Kan också kokas upp som en varm dryck (maltkaffe).
  • Enzymaktiv
  • Färg: brun, gul till vitaktig
  • Doft: frisk, maltbaserad
  • Struktur: mjölliknande, som fullkornsmjöl.
  • Certifierad ekologisk: Testnummer: AT-BIO-501
  • Ursprung: Österrike - Jordbruk

Användning:

För att inte dra ut vatten ur degen är det bra att först blanda bakmalt med vatten så att den kan svälla. Tillsätt ca 10-20 g bakmalt till 1 kg mjöl (beroende på önskad färgning och smak).

Produktionsprocessen:

Spannmålet har grottat. Detta aktiverar bakterien. Enzymerna börjar arbeta. Vid exakt rätt tidpunkt för groddning avbryts tillväxten av den nybildade plantan genom försiktig torkning. Från och med nu talar vi om malt. För att kunna användas i bakverk bearbetas malten professionellt till maltmjöl i Leimüller kvarn.

Mikrobiologiska kvalitetskriterier:

  • Fukt: mindre än 14
  • Mikrobiologi: fri från salmonella, felfri mikrobiologi
  • Mykotoxiner: under respektive gränsvärden.

Innehåll:

  • 250 g
  • 500 g
  • 1 kg

Förvaring:

Förvaras hygieniskt, svalt och torrt.

Tillverkare "Leimüller"

Högkvalitativt foder för husdjur, lantbrukets djur och vilda djur från Österrike

EVIT Leimüllers foder produceras med omsorg i vår egen produktionsanläggning, kontrolleras och endast de bästa ingredienserna Används. Många års erfarenhet av foderproduktion garanterar att djurfodret är perfekt anpassat till Djuret.

Högsta foderkvalitet genom strikta kvalitetskontroller och urval av råvaror

De högkvalitativa foderblandningarna från Leimüller bygger på ett strikt urval av Råvaror. Strikta kvalitetskontroller i vårt eget laboratorium och hos externa kvalitetskontroller garanterar en ständigt hög Foderkvalitet. Under produktionen genomgår alla råvaror särskilda rengöringssteg som är anpassade till respektive Råvara.

Säker foder - garanterat GMO-fri!

Leimüller EVIT-foder innehåller inga genetiskt modifierade Råvaror. De strikt kontrollerade råvarorna kommer huvudsakligen från lokala Jordbrukare. Råvaror som inte växer i Österrike köps uteslutande från erfarna partner som vi har haft ett gott och förtroendefullt samarbete med under många år.

"Vi har gjort vårt namn troget sedan 1609. EVIT står för noggrant utvalda Råvaror. Kvalitetsfoder produceras genom flera rengöringar och skonsam Bearbetning. 400 års tradition i kombination med våra innovationer och kvalitetskontroller leder till framgång för ditt Husdjur."
Ursprung: Österrike
Kvalitet: 100% naturliga ingredienser, GMO-fri

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.