Haberfellner Vetemjöl typ 1050 / W1600 25 kg
671,76 kr*
Tillgängligt, leveranstid: 3-5 dagar
- Perfekt för att baka bröd, blandat bröd och kryddiga bakverk.
- Rik på mineraler och vitaminer
- 100 % naturlig utan tillsatser
- Från österrikiskt vete
- Garanterat GMO-fri
- Strikt kontrollerad med bekämpningsmedel
- Bagerikvalitet
Haberfellner
Vetemjöl typ 1050 / W 1600Hälsosamt vetebrödsmjöl för mörka bröd, blandade bröd och kryddiga bakverk.
Haberfellner Vetemjöl typ 1050 (typ Tyskland) / W 1600 (typ Österrike) är särskilt rikt på mineraler och vitaminer och har utmärkta bakningsegenskaper för framställning av de mest varierande bakverk och rätter: Bröd och rullar med mervärde, söta och salta bakverk eller kryddade rätter. Vetemjölet typ 1050 / W 1600 kan också på ett underbart sätt blandas med andra mjöltyper, t.ex. Haberfellner vetemjöl typ 405 / W 480 smooth eller Haberfellner rågmjöl typ 997 / R 960. Endast österrikiskt vete används för vetemjölet. Vädret är garanterat GMO-fritt och kontrolleras
strikt med hjälp avbekämpningsmedel
.Haberfellner Vetemjöl Typ 1050 / W 1600 i överblick
:- Perfekt för att baka bröd, blandat bröd och kryddiga bakverk.
- 100 % naturlig utan tillsatser
- Från österrikiskt vete
- Garanterat GMO-fri
- Strikt kontrollerad med bekämpningsmedel
- Bagerikvalitet
- Typ 1050 (enligt den tyska typifieringen)
- Typ W1600 (enligt typifiering i Österrike)
Egenskaper
:- Högre näringsinnehåll än rent vitt mjöl
- Populärt mjöl för brödbakning
- Goda bakningsegenskaper
- Fräsningsgrad ca. 82 - 85
- Mineralinnehåll 0.91g / 100g
Användning:
Allatyper av bröddelikatesser och kryddiga bakverk kan bakas med vetemjöl typ 1050 / W 1600. På grund av sina särskilt goda bakningsegenskaper är vetemjöl typ 1050 / W 1600 ett populärt hushållsmjöl
förberedning av blandbröd, gråbröd, fylliga vetebröd eller kryddiga quicher och kakor
.Tips:
I stället för det klassiska hushållsmjölet vetemjöl typ 405 / W 480 smooth kan vetemjöl typ 1050 / W 1600 användas för alla brödrecept. Detta gör brödet och bakverken ännu mer aromatiska och ger dem den typiska brödkaraktären
tack vare den mörka skorpan. Vetemjöltyp 1050 / W 1600 kan också blandas på ett underbart sätt med andra typer av mjöl, t.ex. vetemjöl typ 405 / W 480 smooth eller rågmjöl typ 997 / R 960.
Hållbarhet och förvaring:
Mjölet bör förvaras hemma
på entorr, mörk och sval
plats.Mjölet förvaras bäst i en lufttät behållare
, t.ex. plastburkar, för att förhindra att insekter kommer in och för att mjölet inte ska få lukt. Detrekommenderas inte heller att förvara mjölet bredvid diskmaskinen (fukt) eller ugnen (temperaturväxlingar)
.Mjölets hållbarhet beror på typen av mjöl och rätt förvaring. I princip har vitt mjöl en praktiskt taget obegränsad hållbarhet. Fullkornsmjölet blir snabbt lättfördärvligt på grund av sin höga
fetthalt. Innehåll:
1 kg5 kg
25 kg
Ursprung: | Österrike |
---|---|
Kvalitet: | 100% naturliga ingredienser, GMO-fri |
Logga in
Haberfellner-mjöl erbjuder dig högsta kvalitet från Österrike, baserat på över 120 års tradition och toppmodern teknik. Med spannmål från regionala kontraktsbönder garanterar Haberfellner hållbar odling och fullständig spårbarhet. En imponerande variation av mjöl - från vetemjöl till dinkelmjöl till specialmjöl som pizzamjöl - säkerställer att du kan hitta rätt produkt för varje recept. Lita på den kompromisslösa kvaliteten och engagemanget hos detta traditionella företag och upplev hur Haberfellner-mjöl berikar ditt kök.