Haberfellner Fullkornsmjöl 25 kg
671,76 kr*
Tillgängligt, leveranstid: 3-5 dagar
- För aromatiskt bröd, kakor, bakverk och mycket mer
- Hälsosamt mjölalternativ till lätt vetemjöl
- 100 % naturlig utan tillsatser
- Från österrikisk spannmål
- Garanterat GMO-fri
- Bagerikvalitet
- Strikt kontrollerad med bekämpningsmedel
Haberfellner
FullkornsmjölDet hälsosamma och nyttiga alternativet till lätt vetemjöl lämpar sig för många matlagnings- och bakrecept
.Haberfellner Fullkornsmjölet
är tillverkat avösterrikiskt vete som försiktigt och sakkunnigt mals till fullkornsmjöl. Det nyttiga och värdefulla fullkornsmjölet är det hälsosamma mjölalternativet till det lätta vetemjölet typ 405 / W 480 och lämpar sig för nästan alla recept som ska tillagas hälsosammare. Vare sig det gäller fullkornsbakelser, blandbröd, dumplings, spaetzle eller för tillverkning av bakverk och kex, kan en mängd olika matlagnings- och bakrecept trollas fram med fullkornsvetemjöl! Vädret är också garanterat GMO-fritt och kontrolleras
strikt med hjälp avbekämpningsmedel
.Fullkornsmjöl i överblick
:- För aromatiskt bröd, kakor, kryddiga bakverk, bakverk och mycket mer.
- Hälsosamt mjölalternativ till lätt vetemjöl
- 100 % naturlig utan tillsatser
- Från österrikisk spannmål
- Garanterat GMO-fri
- Bagerikvalitet
- Strikt kontrollerad med bekämpningsmedel
Egenskaper
:- Malet från fullkornsvete
- Rik på fibrer, vitaminer och mineraler
- Mörkt aromatiskt brödmjöl
- Hälsosam, mättande och hälsosam
- Goda bakningsegenskaper
Användning:
Tack vare sin starka arom är fullkornsmjölet ett klassiskt mörkt brödmjöl och det är dubbelt värt att baka med det: bakverk gjorda av fullkornsmjöl smakar inte bara aromatiskt och gott, utan är också mättande och hälsosamma, eftersom fullkornskärnan med sina värdefulla beståndsdelar mals under tillverkningen. Fullkornsmjöl gör inte bara bröd, bakverk, spatzle, dumplings och kex, utan även bakverk av ost- eller jästdeg, pannkakor och sanddeg till en aromatisk smakupplevelse för gommen.Tips:
För att få fullkornsvarianten använder du helt enkelt fullkornsmjöl i stället för lätt vetemjöl 405/W 480 i recept för jäst- och rördegarderier. När du bakar med fullkornsmjöl är det viktigt att tillsätta lite mer vätska på grund av dess större svällförmåga. I princip räcker det med 10-20 % mer mjölk eller vatten. Aromatiska, kryddiga bakverk smakar särskilt gott när du blandar Haberfellner fullkornsmjöl med Haberfellner ekologiskt fullkornsrågmjöl
!Hållbarhet och förvaring:
Mjölet bör förvaras hemma
på entorr, mörk och sval
plats. Mjölet förvaras bäst i en lufttät behållare
, t.ex. plastburkar, för att förhindra att insekter tar sig in och för att mjölet inte ska ta emot lukter. Detrekommenderas inte heller att förvara mjölet bredvid diskmaskinen (fukt) eller ugnen (temperaturväxlingar)
.Mjölets hållbarhet beror på typen av mjöl och rätt förvaring. I princip har vitt mjöl en praktiskt taget obegränsad hållbarhet. Fullkornsmjölet blir snabbt lättfördärvligt på grund av sin höga
fetthalt. Innehåll:
1 kg
5 kg
25 kg
Ursprung: | Österrike |
---|---|
Kvalitet: | 100% naturliga ingredienser, GMO-fri |
Logga in
Haberfellner-mjöl erbjuder dig högsta kvalitet från Österrike, baserat på över 120 års tradition och toppmodern teknik. Med spannmål från regionala kontraktsbönder garanterar Haberfellner hållbar odling och fullständig spårbarhet. En imponerande variation av mjöl - från vetemjöl till dinkelmjöl till specialmjöl som pizzamjöl - säkerställer att du kan hitta rätt produkt för varje recept. Lita på den kompromisslösa kvaliteten och engagemanget hos detta traditionella företag och upplev hur Haberfellner-mjöl berikar ditt kök.