Ekologiskt rågmjöl typ 997 / R960 25 kg
706,51 kr*
Tillgängligt, leveranstid: 3-5 dagar
- För bakning av hälsosamt bröd, pepparkakor och speciella bakverk.
- Rik på mineraler, fibrer och vitaminer
- AMA:s ekologiska stämpel och ekologiska kvalitetsstämpel
- Spårbart ursprung tillbaka till jordbrukaren
- Ekologiskt spannmål från Österrike
- 100 % naturlig utan tillsatser
- Garanterat GMO-fri
- Bagerikvalitet
- Strikt kontrollerad med bekämpningsmedel
Ekologiskt rågmjöl typ 997 / R 960
Klassiskt hushållsmjöl för bröd, pepparkakor, kryddiga bakverk och kryddiga rätter
. Det ekologiska rågmjölet typ 997 (enligt typifiering Tyskland) / R 960 (enligt typifiering Österrike) har den högsta ekologiska kvaliteten, vilket garanteras av den ekologiska kvalitetsstämpeln och AMA:s ekologiska stämpel. På den traditionella Premium Biomühle i St. Martin im Innkreis mals 100 % österrikisk råg försiktigt och professionellt till ekologiskt mjöl. Det ekologiska rågmjölet lämpar sig för beredning av rågbröd, blandbröd, pepparkakor, kryddiga rätter och rejäla bakverk. Rågen är garanterat GMO-fri och kontrolleras strikt med hjälp av bekämpningsmedel.Rågmjöl typ 997 / R 960 med en överblick
:- För mörkt bröd, hjärtliga bakverk och pepparkakor
- AMA ekologiskt märke, ekologiskt kvalitetsmärke
- Spårbart ursprung tillbaka till jordbrukaren
- 100 % naturlig utan tillsatser
- Från österrikisk spannmål
- Garanterat GMO-fri
- Bagerikvalitet
- Strikt kontrollerad med bekämpningsmedel
- Typ 997 (enligt den tyska typifieringen)
- Typ R960 (enligt typifiering i Österrike)
Egenskaper
:- Rik på fibrer, vitaminer och mineraler
- Populärt mjöl för brödbakning
- Aromatisk, mättande och hälsosam
- Goda bakningsegenskaper
- Kan kombineras med andra mjölsorter
Användning:
Detekologiska rågmjölet typ 997 / R 960 är särskilt lämpligt för brödbakning och för beredning av hjärtliga specialbakverk, pepparkakor och för beredning av kryddiga rätter, t.ex. fylliga rågpannkakor eller en kryddig quiche. Råg är inte bara en av de äldsta spannmålssorterna, utan bidrar också i hög grad till hälsa och näring tack vare sina värdefulla beståndsdelar som högkvalitativa proteiner, mineraler och vitaminer
.Tips:
Blandat eller rent kan det ekologiska rågmjölet typ 997/R 960 kombineras med andra mjölsorter, t.ex. ekologiskt fullkornsmjöl
.Blanda ekologisktfullkornsvetemjöl eller ekologiskt fullkornsrågmjöl och trolla fram en mängd olika recept på bröd och bakverk!
Hållbarhetoch förvaring:
Mjöletbör förvaras hemma
på entorr, mörk och sval
plats. Mjölet förvaras bäst i en lufttät behållare
, t.ex. plastburkar, för att förhindra att insekter tar sig in och för att mjölet inte ska ta emot lukter. Detrekommenderas inte heller att förvara mjölet bredvid diskmaskinen (fukt) eller ugnen (temperaturväxlingar)
.Mjölets hållbarhet beror på typen av mjöl och rätt förvaring. I princip har vitt mjöl en praktiskt taget obegränsad hållbarhet. Fullkornsmjölet blir snabbare lättfördärvligt på grund av sin höga fetthalt
.Innehåll:
25 kg
Ursprung: | Österrike |
---|---|
Kvalitet: | 100% naturliga ingredienser, AMA ekologisk stämpel, Bio, GMO-fri |
Logga in
Upplev ojämförliga baknings- och matlagningsresultat med högkvalitativt ekologiskt mjöl från Premium Organic Mill. Tillverkad av 100 % österrikisk spannmål och certifierad av det ekologiska kvalitetsmärket och AMA ekologiska sigill, garanterar den högsta ekologiska kvaliteten. Den ekologiska premiumkvarnen förlitar sig på regionalitet och hållbarhet genom att endast använda det bästa ekologiska spannmålet från Oberösterreich. Det breda urvalet av mjölsorter - från ekologiskt vetemjöl till rågmjöl till fullkornsmjöl - ger dig perfekta resultat i ditt kök. Köp nu från Agrarzone och njut av den rena essensen av det fina ekologiska mjölet.