Ekologiskt fullkornsrågmjöl 25 kg
699,92 kr*
För närvarande ej i lager.
- För bakning av hälsosamt fullkornsbröd, blandat bröd och specialbakverk.
- Rik på mineraler, fibrer och vitaminer
- AMA:s ekologiska stämpel och ekologiska kvalitetsstämpel
- Spårbart ursprung tillbaka till jordbrukaren
- Ekologisk spannmål från Österrike
- 100 % naturlig utan tillsatser
- Garanterat GMO-fri
- Bagerikvalitet
- Strikt kontrollerad med bekämpningsmedel
Ekologiskt fullkornsrågmjöl från Premium Biomühle
Finmalet ekologiskt fullkornsrågmjöl för aromatiska bröd och rejäla fullkornsbakelser.
Det ekologiska fullkornsrågmjölet har högsta ekologiska kvalitet, vilket garanteras av den ekologiska kvalitetsstämpeln och AMA:s ekologiska stämpel. På den traditionella Premium Biomühle i St. Martin im Innkreis mals 100 % österrikisk råg försiktigt och sakkunnigt till ekologiskt mjöl. Det starka ekologiska fullkornsrågmjölet lämpar sig för beredning av fullkornsrågbröd, surdegsbröd, blandbröd och rejälafullkornsbakelser. Rågen är garanterat GMO-fri och kontrolleras strikt med hjälp av bekämpningsmedel.
Ekologiskt fullkornsrågmjöl på en översikt:
- För rejält bröd och aromatiska fullkornsbakverk.
- AMA ekologiskt märke, ekologiskt kvalitetsmärke
- Spårbart ursprung tillbaka till jordbrukaren
- 100 % naturlig utan tillsatser
- Från österrikisk spannmål
- Garanterat GMO-fri
- Bagerikvalitet
- Strikt kontrollerad med bekämpningsmedel
Egenskaper:
- Malet från fullkorn
- Rik på fibrer, vitaminer och mineraler
- Populärt brödmjöl
- Aromatisk, mättande och hälsosam
- Goda bakningsegenskaper
Användning:
Ekologiskt fullkornsrågmjöl är ett klassiskt brödmjöl på grund av sin starka arom och det är dubbelt värt att baka med det: fullkornsbakelsen smakar inte bara aromatiskt och gott, utan är också fyllig och hälsosam, eftersom hela rågkornet med sina värdefulla beståndsdelar mals under produktionen. Ekologiskt fullkornsrågmjöl är perfekt för rejäla surdegsbröd, rejälafullkornsbröd, blandade bröd och för att göra pepparkakor och speciella bakverk.
Tips:
När du bakar med fullkornsrågmjöl är det viktigt att tillsätta lite mer vätska på grund av dess större svällförmåga. I princip räcker det med 10-20 % mer mjölk eller vatten. Aromatiska, kryddiga bröd smakar särskilt bra när du blandar ekologiskt helrågmjöl med ekologiskt helvetemjöl!
Hållbarhet och förvaring:
Mjölet bör förvaras hemma på ett torrt, mörkt och svalt ställe om möjligt. Mjölet förvaras bäst i en lufttät behållare, t.ex. plastburkar, för att förhindra att insekter tar sig in och för att mjölet inte ska ta emot lukter. Det rekommenderas inte heller att förvara mjölet bredvid diskmaskinen (fukt) eller ugnen (temperaturväxlingar).
Mjölets hållbarhet beror på typen av mjöl och korrekt förvaring. I princip har vitt mjöl en praktiskt taget obegränsad hållbarhet. Fullkornsmjölet blir snabbare lättfördärvligt på grund av dess höga fetthalt.
Innehåll:
25 kg
Ursprung: | Österrike |
---|---|
Kvalitet: | 100% naturliga ingredienser, AMA ekologisk stämpel, Bio, GMO-fri |
Logga in
Upplev ojämförliga baknings- och matlagningsresultat med högkvalitativt ekologiskt mjöl från Premium Organic Mill. Tillverkad av 100 % österrikisk spannmål och certifierad av det ekologiska kvalitetsmärket och AMA ekologiska sigill, garanterar den högsta ekologiska kvaliteten. Den ekologiska premiumkvarnen förlitar sig på regionalitet och hållbarhet genom att endast använda det bästa ekologiska spannmålet från Oberösterreich. Det breda urvalet av mjölsorter - från ekologiskt vetemjöl till rågmjöl till fullkornsmjöl - ger dig perfekta resultat i ditt kök. Köp nu från Agrarzone och njut av den rena essensen av det fina ekologiska mjölet.
Tillverkarinformation
Ansvarig person