Kabel för stängselanslutning / kabel för jordanslutning grön 100 cm i korthet:


  • med robust alligatorklämma i grönt
  • Kabellängd 100 cm
  • med M8 metallögla stängselkabel med klämma
  • anslutning av elstängslet till staketet med markpålen.
  • robust alligatorklämma
  • isolerade klämmor med kontakter i rostfritt stål
  • mycket lätt och praktisk att använda
  • idealisk för mobila staketssystem

Kabel för stängsel och jordanslutning - med krokodilklämma 100 cm, M8-ögla (grön).

Anslutningskabeln med alligatorklämma för betesstängsel är enkel och säker att använda. Med isolerade klämmor och kontakter av rostfritt stål är det okomplicerat att ansluta elstängslet till stängslet eller jordstången. De praktiska isolerade klämmorna möjliggör en mycket enkel anslutning. De robusta klämmorna i rostfritt stål säkerställer en bra mekanisk och elektrisk anslutning.

Hos oss får du stängselkabeln i röd eller grön färg.

En överblick:

  • med robust alligatorklämma i grönt
  • Kabellängd 100 cm
  • med M8 metallögla stängselkabel med klämma
  • anslutning av elstängslet till staketet med markpålen.
  • robust alligatorklämma
  • isolerade klämmor med kontakter i rostfritt stål
  • mycket lätt och praktisk att använda
  • idealisk för mobila staketssystem

Leveransens omfattning:

  • 1 x anslutningskabel för jord och staket med alligatorklämma, 100 cm grön.
Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


AKO Stängselbrytare för elstängsel
AKO Stängselkontakt för betesstängsel Stängselbrytaren AKO är en praktisk på/av- och omkopplare för ditt stängsel. Omkopplaren kan användas för att koppla om två separata elstängsel. En överblick över stängselströmbrytaren: Även idealisk när du använder nätverksenheter.Två separata staketssystem kan kopplas om 4 positioner är möjliga: I: endast stängsel 1II: endast stängsel 2I + II: stängsel 1 + 2 tillsammans0 av

116,93 kr*
st.
AKO Elstängsel Blixtskydd
AKO Elektriskt staket åskskydd Skyddar ditt elstängsel mot överspänning som orsakas av blixtnedslag i stängslet. för montering på stängselstolpen Med hjälp av ett fast gnistgap leder "åskskyddet" överspänningen från stängselanläggningen direkt ner i marken.

198,87 kr*
st.
5x grindhandtag med krok och repanslutning
Handtag för grind med anslutning för rep och strängar Med grindhandtaget har du en fördel när du går in och ut : Inga verktyg behövs och med hjälp av fästskruven kan du enkelt skapa en optimal elektrisk anslutning. Även utmärkt för att spänna om. En överblick: Nytt designat grindhandtag inkl. rep- och strängkopplingar (redan monterade på grindhandtaget).Passar även för band från 10 till 20 mm.Med krokMed fjäderspänningsbegränsare Detaljer: Färg svartKrokBegränsning av fjäderspänning Leveransens omfattning: 5x grindhandtag svart med rep- och stränganslutning.

233,99 kr*
st.
10x AKO Litzclip-strängkontakt 3 mm rakt
AKO Litzclip-anslutningar för trådar är idealiska för att koppla ihop två trådändar med en diameter på upp till 3 mm. Litzclip erbjuder en verktygslös och okomplicerad lösning även för att reparera en trasig tråd. Den nyckelformade stansade öppningen gör det enkelt att sätta in och säkra fast den trådlösa tråden. Nyckelformad stansad öppning för enkel insättning och fixering av strängen.Extremt motståndskraftiga plasthättorPlastlock av PA-plast med UV-stabilisatorIngen regranulering! Därför är den extremt hållbar och slagtålig.

140,35 kr*
st.
Enhandshjälp för avveckling av spolar till betesmarker
Avvecklingshjälp för stegen för betesstängsel - en beprövad hjälpreda vid uppförandet av betesstängsel. Den enhandiga avvecklingshjälpen gör det enkelt att montera stegen. Den praktiska enhandshjälpen för avveckling är idealisk för arbete med steglös material på betesstängslet. Den underlättar en säker avveckling och gör det möjligt att samtidigt fästa strängarna, repen eller banden i isolatorerna för betesstängsel. Avvecklaren är universellt användbar och lämpar sig för rullar med en höjd på upp till 250 mm eller en vikt på upp till 3 kg. Enhandsdispenser i en överblick: Stöd för avveckling av spolar till stängsel för betesmarkerFör säker avveckling av trådar, rep och band från spolkroppen.användbar för byggande av stängsel för betesmarkermöjliggör en ren avvecklingingen vridning av ledarmaterialet under avvecklingeningen risk för skada när den första spolen rullas uppuniversellt lämplig för alla spolstorlekar Leveransens omfattning: 1x enhandshjälpmedel för avveckling av strängar, linor och band.

105,23 kr*
st.
Varningsskylt Varning för elstängsel
Varningsskylt Försiktigt elstängsel!-För märkning av stängsel för betesmarker Envarningsskylt används för att markera elstängsel. Den gula skylten varnar för att röra vid ett elstängsel. Enligt VDE är det obligatoriskt att märka elstängsel. Varningsskyltar ska placeras på ett avstånd av ca 100 m och vara väl synliga. Med clipsen fästs varningsskylten snabbt och enkelt på staketet. Utdrag ur säkerhetsstandarden: Varje del av ett elstängsel som är installerat längs en allmän väg eller en offentlig väg ska markeras med varningsskyltar med täta mellanrum. Dessa måste fästas ordentligt på staketstolparna eller klämmas fast vid stängseltrådarna.Översikt: för enkel upphängning i band upp till 40 mm, rep, tråd och trådinget ytterligare fästmaterial behövstillverkad av robust plastMått: 260 x 150 mm.tryckt på båda sidor Inkluderat: 1 x Agrarzone varningsskylt

30,32 kr*
st.
Rulle med brett band och bärram
Agrarzone Rulle för betesband med bärram - för ca 600 m betesbandExtremt robust plasttrumma för breda betesband, rep och strängar. Den perfekta hjälparen för att sätta upp och ta ner stängsel på betesmarker.Den extra stora hjulen för stängsel för betesmarker Agrarzone är utrustad med en praktisk bröststräckare. Med den här båren kan du enkelt rulla upp och avlägsna stegen. Med den användbara bärramen har du båda händerna fria för att kroka fast eller lossa strängar, rep och band. Vår rulle har en kapacitet på ca 600 m band (10 mm), 500 m rep (6 mm) eller 1000 m tråd (3 mm), beroende på bredden på stängselstegen. Ljustrumman är mycket stabil och hållbar. En extra trum- och rulladapter kan beställas separat som rulltillbehör. En överblick: Hulling för betesstängsel för upp- och nedrullning av betesstängselbandextremt stabil plasttrumma (utbytbar)låg viktlämplig för ca 600 m bredband (10 mm) eller 500 m rep (6 mm) eller 1 000 m sträng (3 mm)låsbromsen förhindrar oavsiktlig körning av trumman.den idealiska hjälparen för byggandet av staket Mått: Mått (LxBxH): 20x24x37 cm Leveransens omfattning: 1 x rulle för betesband med bärram

269,10 kr*
st.
AKO Kontrollenhet för stängsel Pulse Flash
Kontrollanordning för stängsel Pulse Flash - för varje stängsel på betesmark Pulse Flash för visuell stängselkontroll av ditt elstängsel. Den här anordningen för stängselkontroll visar möjliga felkällor i ditt elstängsel. Pulse Flash blinkar grönt vid varje stängselpuls. Om spänningen i stängslet är lägre än 3000 volt blinkar inte längre och du kan se med en blick att stängslet inte längre är herdesäkert. Genom att använda den på flera ställen på ditt betesstängsel får du en praktisk visuell kontroll av stängslets skick "på plats" även under dagen. Fästning och elektrisk kontakt direkt på ledarmaterialet. Lämplig för stängselband upp till max. 40 mm bredd, linor upp till 8 mm diameter och strängar. AKO Experttips: Placera Pulse Flash i slutet av staketet. På så sätt kan du med en blick avgöra om den minsta skyddsspänningen på 2 500 V flödar i slutet av ditt stängsel och därmed i hela din anläggning. Pulse Flash i en överblick: Kontrollanordning för stängsel med blinkfunktioninga batterier krävsblinkar grönt med varje puls från stängsletsom ytterligare skydd mot vildsvinLämplig för stängselband för betesmarker upp till max. 40 mm,rep med en diameter på upp till 8 mm och strängar. detaljer: För att kontrollera Zuane Blinkar grönt vid varje impuls från stängslet Blinkar inte längre under 3000 V För stängselband för betesmarker upp till 40 mm elektriska stängselrep upp till 8 mm Leveransens omfattning: 1 x Pulse Flash elektrisk stängselmätare

257,40 kr*
st.