Ersättningsblad för TailWell 2 Tail Trimmer i korthet:


  • Ersättningsblad
  • För TailWell 2 Tail Trimmer

Ersättningsblad för TailWell 2 - Tail Trimmer

Ersättningsbladet till TailWell Power Tail Trimmer gör det tråkiga arbetet med att trimma svanshår på mjölkkor enklare. Genom att två gånger om året ta bort svanshår från kor som är förorenade av avföring och urin kan man uppnå optimal hygien för boskap, mjölk och mjölkarbetare.

Funktionsprincip: rotation av det yttre bladet runt det inre - ingen risk för skada på djur eller människa.

Leveransens omfattning:

1 x ersättningsblad

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Djurart: Nötkreatur

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


%
TailWell 2 Power Tail Standard Ko-svans trimmer
TailWell2 Power Tail Trimmer Standard - den praktiska trimmern för svansarMed TailWell behövs ingen förskärning, även vid kraftig nedsmutsning!Tailwell 2 Tail Trimmer Standard är den logiska vidareutvecklingen av den framgångsrika modellen från Nya Zeeland. Tailwell 2 utvecklades för att göra det tråkiga arbetet med att trimma svanshår lättare för mjölkkor. Det är viktigt att ta bort svanshår från kor som är förorenade av avföring och urin för att få en optimal hygien för besättningen, mjölken och mjölkaren. Det är inte nödvändigt att klippa hårstråna i förväg, även om de är mycket smutsiga eller krusade. TailWell 2 Standard arbetar extremt tyst och behöver bara några sekunder per svans - perfekt även under mjölkningen!För optimal mjölkkvalitet bör kossans svanshår klippas två gånger om året. TailWell 2 Power Tail Trimmer passar i alla sladdlösa trimmer (minst 14 volt) med ca 1250 varv per minut. Den arbetar tyst och ger en jämn frisyr. Det tar bara högst 4 sekunder per svans och kan enkelt göras under mjölkningsprocessen.Principen är att ett yttre blad roterar runt ett inre blad, så det finns ingen risk för skador på djur eller människor. Regelbunden smörjning är viktig, som för alla klippanordningar, och bör utföras mellan varje 30:e och 50:e klippning. Beroende på graden av nedsmutsning bör det vara möjligt att klippa 100-200 svansar per batteriladdning. Beroende på graden av nedsmutsning (efter 1000 till 2000 saxar) måste knivarna slipas om. Detta kan göras enkelt och utan problem även av oerfarna användare med hjälp av den medföljande slippastan.Översikt:Enkel klippning av svanshår för mjölkkor.Möjliggör optimal hygien för boskap, mjölk och mjölkarbete.Ingen förklippning av hårstrån behövs, även om de är kraftigt smutsiga eller krusade.Smidig klippning på max. 4 sekunder per svansFungerar tystIngen risk för skador på djur eller människorKraftigt batteri - upp till 200 rakar per laddningSlipmassa för enkel och problemfri slipning av bladetFör alla sladdlösa skruvmejslar med minst 14 volt, 1250 rpmLeveransomfattning:1x TailWell 2 trimmer för kosvans i standardutförande1x slipmassa1x förvaringsväska i plast1x bruksanvisning och DVDObs: Den sladdlösa skruvmejseln ingår inte i leveransen.

4 993,13 kr* 5 179,36 kr*
st.
Slipmassa för Tailwell 2 TailTrimmer
Slipmassa för TailTrimmer Tailwell 2 Den specialutvecklade slippastan gör det enkelt och problemfritt att slipa om knivarna även för oerfarna användare. Det är vanligtvis nödvändigt att slipa om efter 1 000 till 2 000 slag. Observera: Svansklipparen ingår inte i leveransen.

151,19 kr*
st.