Jordklassad hundbajspåse Dispenser Lavendel i korthet:


Jordklassad hundbajspåsdispenser för koppel (15 lavendeldoftpåsar)

Denna gröna bajspåsdispenser är den sötaste på marknaden . En praktisk hållare för Earth Rated refill-rullarna, inklusive 15 lavendelpåsar. Denna dispenser passar alla vanliga rullar och har en justerbar rem som gör att den kan fästas i valfritt koppel.

Den påskruvade toppen håller väskorna säkra (inte tappade eller tappade!) och den unika kroken på baksidan av dispensern är en fantastisk funktion som gör den använda väskan till händerna -fri transport varar tills den kan kasseras på rätt sätt.

  • Grönfärgad dispenser med skruvlock
  • Innehåller 1 rulle med 15 lavendelpåsar
  • Väskor är 9 x 13 tum
  • Bekväm krok på baksidan för att transportera väskan fritt
  • Justerbar rem som passar alla koppel
Tillverkare "Earth Rated"

Earth Rated hundbajspåsar - större, tjockare, tåligare och helt Läckagesäkra.

Det finns ett stort urval av hundbajspåsar - lavendeldoftande, oparfymerade eller helt kompostbara! Varje påse är läckagesäker och extra stark, så du kan plocka upp alla storlekar och de passar perfekt i påsen - Earth Rated garanterar en stor, tuff och helt läckagesäker hundbajspåse!

Den snyggaste påseautomaten på marknaden är en praktisk hållare för våra Earth Rated-påsar (eller andra märken, om någon Vågar). Den justerbara remmen kan justeras för att passa alla storlekar på duken och en praktisk krok på baksidan håller kvar dina använda påsar tills nästa Bajsbehållare.

Djurart: Hund

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.