Leimüller Ekologiskt korn Premium 25 kg i korthet:


  • Rakt foder för fjäderfä
  • Renhet: mer än 98
  • Rengjord flera gånger, dammfri
  • Garanterat GMO-fri

Leimüller Organic Barley 25 kg - Förstklassig kvalitet från ekologisk odling.

Det ekologiska kornetLeimüller är rengjort och uppfyller de stränga ekologiska kvalitetskraven för fjäderfäfoder. Genom strikt kvalitetskontroll och flera noggranna rengöringar av kycklingfodret i våra produktionsanläggningar får det ekologiska kornet den kvalitet som krävs för att uppfylla de höga kraven.

Varudeklaration: rakt foder

Kvantitet: 25 kg

Renhet: mer än 98 %

Ingredienser:

10,4 % råprotein; 1,9 % råoljor och råfetter; 4,6 % råfiber; 2,5 % råaska.

Förvaring:

Förvara det raka fodret om möjligt på ett hygieniskt, torrt, mörkt och svalt ställe. Skydda från direkt solljus. Kontrollerad av kontrollorganet SLK GmbH, kontrollorganets nummer: AT-BIO-501, Ursprung: EU Jordbruk

Om producenten: Leimüller - Familjeföretag med tradition och kvalitetskrav.

Vi är ett familjeföretag. Vi kännetecknas av ett motiverat team som utför sitt arbete på ett kompetent och hjälpsamt sätt. Vårt arbetssätt är snyggt, noggrant och pålitligt. Vi lägger stor vikt vid en vänlig och humoristisk ton så att det roliga i vårt arbete når fram till våra kunder.

Kvaliteten på vårt enstaka foder är särskilt viktig för oss. Årliga certifieringar och ständiga interna förbättringsprocesser säkerställer denna kvalitet. Vi är certifierade enligt AMA:s kvalitetsstämpel (pastus+), QS, BIO och GMO-fri produktion. De inhemska råvarorna får vi från regionen.

Vi har hållit vårt namn i ära sedan 1609. Leimüller står för noggrant utvalda råvaror. Den enda matningen produceras genom flera rengöringar och skonsam bearbetning. 400 års tradition i kombination med våra innovationer och vår kvalitetskontroll leder till framgång.

Tillverkare "Leimüller"

Högkvalitativt foder för husdjur, lantbrukets djur och vilda djur från Österrike

EVIT Leimüllers foder produceras med omsorg i vår egen produktionsanläggning, kontrolleras och endast de bästa ingredienserna Används. Många års erfarenhet av foderproduktion garanterar att djurfodret är perfekt anpassat till Djuret.

Högsta foderkvalitet genom strikta kvalitetskontroller och urval av råvaror

De högkvalitativa foderblandningarna från Leimüller bygger på ett strikt urval av Råvaror. Strikta kvalitetskontroller i vårt eget laboratorium och hos externa kvalitetskontroller garanterar en ständigt hög Foderkvalitet. Under produktionen genomgår alla råvaror särskilda rengöringssteg som är anpassade till respektive Råvara.

Säker foder - garanterat GMO-fri!

Leimüller EVIT-foder innehåller inga genetiskt modifierade Råvaror. De strikt kontrollerade råvarorna kommer huvudsakligen från lokala Jordbrukare. Råvaror som inte växer i Österrike köps uteslutande från erfarna partner som vi har haft ett gott och förtroendefullt samarbete med under många år.

"Vi har gjort vårt namn troget sedan 1609. EVIT står för noggrant utvalda Råvaror. Kvalitetsfoder produceras genom flera rengöringar och skonsam Bearbetning. 400 års tradition i kombination med våra innovationer och kvalitetskontroller leder till framgång för ditt Husdjur."
Typ av foder: Rakt flöde
Ursprung: Österrike
Kvalitet: Bio, GMO-fri
Struktur: fullkorn
Djurart: Anka / Gås, Budgie, Chinchilla, Degu, Duva, Fjäderfä, Fågel, Får, Get, Gris, Hamster, Häst, Kalkon, Kanin, Marsvin, Mus, Nötkreatur, Papegoja, Ponny, Vaktel, Vildfågel, kanariefågel

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.