KöpWAHL Moser Clipper Head & Clipper Blade för Clipper på Agrarzone

WAHL Moser är din professionella partner för att trimma ditt husdjur hemma. I över 100 år har det traditionella varumärket WAHL funnits på världsmarknaden med det ambitiösa målet att producera de bästa klippmaskinerna och klipphuvudena i världen. Exceptionella produktidéer, framtidsorienterad teknik och förstklassig kvalitet definierar varumärkets krav på att förse dig med det optimala verktyget för perfekt klippning av pälsar och grooming.

På Agrarzone hittar du utan undantag professionella och högkvalitativa WAHL Moser klipphuvuden av rent slipat rostfritt stål med bästa skärsubstans.

WAHL Moser Skärhuvud och WAHL Moser Skärblad i en överblick

  • För klippning av nötkreatur, kor, hästar, får, husdjur och mycket mer !
  • Mycket lång skärande skärpa tack vare full metall av bästa kvalitet
  • Precisionsskärsatser med snabbväxlingssystem och integrerad justering av skärlängden
  • 40 gånger mer motståndskraftig än konventionella skärsatser tack vare Diamond-Like-Carbon-beläggningen
  • Högteknologisk ytfinish med hög hårdhet för längre livslängd
  • Erkänt premiummärke för professionellt bruk
  • Utmärkt pris-prestandaförhållande
  • Ingen risk tack vare 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti

WAHL Moser betyder högsta kvalitet till ett högt pris

På årtionden har premiummärket WAHL utvecklat högsta kvalitet för KlippmaskinerPremiummärket har utvecklat högkvalitativa klippblad och klipphuvuden för klippning av hästar, nötkreatur, kor, får, husdjur med mera i årtionden! Hundtrimmare, veterinärer och hästägare litar på WAHL: de professionella hårklipparna och klippningssatserna för djur är "Made in USA" och utvecklas och tillverkas i Illinois/USA. Tack vare det utmärkta hantverket och den mycket långa skärkanten i kvalitativ och robust solid metall är WAHL Moser din pålitliga partner när det gäller klipphuvuden och pälsvård.

Vilka klipphuvuden och klippblad finns tillgängliga?

Det finns olika system med klipphuvuden och klippblad för klippmaskiner:

Med SnapOn-klipphuvuden fästs hela klipphuvudet med blad på djurklipparen. För klipparknivblad är uppsättningar av två blad fastskruvade på huvuddelen av djurklipparen med rätt tryck på plattan. Med klipphuvudssystem kan plattans tryck justeras automatiskt beroende på pälstypen.

Hur man väljer rätt WAHL Moser Klipphuvud och blad

De flesta djurklippare levereras med en standarduppsättning av klippare. Dessa klipphuvuden med en kort skärlängd på ca 1,0 mm - 1,5 mm är lämpliga för små områden på kroppen, t.ex. huvudet, tassarna eller svansens bas. För alla andra områden är denna standardkaplängd vanligtvis för kort som kaplängd. Stabila fästkammar ändrar klipplängden på ditt skärset på nolltid.

Oavsett om det gäller nötkreatur, hästar, får, getter eller husdjur - på Agrarzone hittar du rätt användningsområde för varje klipphuvud och klippblad i beskrivningen!

WAHL Moser Skillnader mellan klipphuvud och klippblad:

Grovt klipphuvud: Ett grovt klipphuvud med stor tandavstånd (avståndet mellan de enskilda tänderna) är lämpligt för tät och grov päls. Ju tätare och mer ogenomtränglig pälsen är, desto grövre bör du välja skärsatsen (ju färre tänder skärsatsen har).

Fint klipphuvud: Ett fintklipphuvud används bäst för fin, lätt penetrerande päls. En uppsättning med fina tänder och kort skärlängd är också idealisk för att ta bort trassel.

Upptäck finskärningssatsen och grovskärningssatsen här!

Hur länge räcker min uppsättning blad på WAHL Moser ?

Hur länge knivuppsättningen håller beror på kvaliteten på det rostfria stålet och på hur du sköter knivuppsättningen. I genomsnitt räcker en skärsats

till minst 10 beläggningar. Med rätt skötsel håller ett bra knivblad naturligtvis längre. Olika klipphuvuden och skärblad kan du också slipa om själv med god praxis.

Tips för korrekt skötsel av klipphuvudet WAHL Moser

1. Tvätt och pälsvård före klippning:

Borsta ditt husdjurs päls grundligt med en husdjursborste eller kam före klippning. Om ditt djur är mycket smutsigt rekommenderas det att du tvättar djuret innan du tar hand om det. Olika smutspartiklar som smuts, sand eller damm gör skärsatsen snabbt slö.

2. Olja klipphuvudet:

Under klippningen ska klipphuvudet alltid täckas av en lätt oljefilm. Olja klipphuvudet med en droppe klippmaskinolja var tionde minut under klippningen. Detta förhindrar att klipphuvudet värms upp på grund av extra friktion och du får ett perfekt klippmaskinsnitt. Ett varmt klipphuvud leder till snabbare slitage av klipphuvudet och är dessutom extremt obehagligt för djuret.

3. Underhåll klipphuvudet med Clean-Spray & Cool-Spray:

Klipphuvudet kan nå upp till 35 grader över normal omgivningstemperatur under drift. Regelbunden besprutning av klipphuvudet med en Clean-Spray och en Cool-Spray hjälper dig dessutom att rengöra och kyla klipphuvudet eller klippbladet under underhållsklippningen.

4. Kontrollera platttrycket:

Kontrollera platttrycket på motsvarande klippblad innan du klipper. För att göra detta ska du alltid dra åt reglerskruven endast högst 1/4 varv så att den övre skärplattan fortfarande kan flyttas för hand med ett medelhögt tryck.

5. Efter klippningsarbetet:

Efter klippningsarbetet ska du rengöra klippmaskinsuppsättningen med en borste eller pensel.

Innan du förvarar klipparen oljar du in den med några droppar klipparolja.

Den här klipparen passar till ditt klipphuvud WAHL Moser

Upptäck kraftfulla WAHL Moser klippare för professionell klippning av får, nötkreatur, kor, hästar och husdjur i vår Agrarzone butik. Tack vare det utmärkta innovativa hantverket och det smala och ergonomiskt formade höljet garanterar den här djurhårklipparen ett trötthetsfritt arbete och bekväm enhandsanvändning.

Dina fördelar i Agrarzone butiken

Gratis retur: Detta gäller alla paketförsändelser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktvaror inom 30 dagar. Kostnaderna för returen med expediering ska dock betalas av kunden.

Ingen risk tack vare 30-dagars öppet köp: Om den köpta produkten trots allt inte är rätt för dig kan du returnera varan till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.