BUSSE öronhätta TIMELESS FULL svart i korthet:


Busse Ear Hood Timeless - Elegant fluga och brusskydd med elegans

busshuven tidlös uppfyller en dubbel funktion: den skyddar hästen från störande flugor och ljud samtidigt som man säkerställer ett elegant utseende. Tillverkad av nära meshed virkad, andbar bomull, den erbjuder en säker och bekväm säte.

De stängda öronen gjorda av elastisk tröja anpassar sig perfekt till formen på hästöronen och maximerar komforten och skyddet. Den breda kontaktytan i nacken säkerställer tillförlitlig fixering under tränsen, så att huven också är säker för rörelse -rika aktiviteter.

Med sina två eleganta dekorativa sladdar är busshuven tidlös en riktig ögon -catcher och ger varje riddräkt en touch av lyx och klassisk.

Översikt:

  • Elegant flus- och brusskydd av virkad, andbar bomull
  • Slutna öron gjorda av elastisk tröja
  • Bred kontaktytan i nacken för säker fixering under tränsen
  • Två eleganta dekorativa sladdar

Tekniska data:

  • Material: Virkad bomull, Jersey

leveransomfång:

1x bussar öronhuv tidlös

faq

Vilka speciella egenskaper har busshuven tidlös?
Bussarna Ear Hood Timeless är ett elegant flyg- och brusskydd av tät, andningsbar bomull. Den har stängda öron gjorda av elastisk tröja, en bred kontaktyta i nacken för tillförlitlig fixering under tränsen och två eleganta dekorativa sladdar.

för vem är bussarna tidlösa tidlösa särskilt lämpliga?
Busörshuven är idealisk för hästar som är känsliga för flugor och ljud och för ryttare som värderar en effektiv skydd och en elegant riddräkt.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.