Covalliero Ledningsrep hw 2023 navy Panikkrok i korthet:


  • Extra tjock och lätt att greppa: perfekt för daglig användning
  • Valfritt med panikkrok eller karbinhake
  • Perfekt längd på 200 cm
  • Färg: marinblå

Covalliero Ledningsrep hw 2023 navy

Höst-vinterkollektionen från Covalliero innehåller inte bara den exklusiva Covalliero grimman, utan även det matchande blyrepet, som är oöverträffat när det gäller kvalitet och elegans.

Det här repet kännetecknas av sin speciella Tjocklek och grepp vilket gör den idealisk för den dagliga hanteringen av din häst. Det ligger bekvämt i handen och ger ett säkert grepp i alla situationer.

Med Covalliero kan du välja mellan en säker panikkrok eller en Mellan en säker panikkrok eller en klassisk karbinhakeså att du kan välja det koppel som bäst passar dina behov. Med en generös Längd på 200 cm gör att du kan leda din häst bekvämt samtidigt som du alltid behåller full kontroll.

översikt:

  • Extra tjock och greppvänlig: Perfekt för daglig hantering
  • Valfritt med panikkrok eller karbinhake
  • Perfekt längd på 200 cm
  • Färg: marinblå

Modeller:

  • Karbinhake
  • Panikkrok

Omfattning av leverans:

1x Covalliero Ledlina hw 2023 navy

Tillverkare "Covalliero"

Covalliero ridbyxor, ridhjälm & Co. till ett bra pris

Hästmärket Covalliero erbjuder högkvalitativa, testade och trendiga hästprodukter för häst och ryttare och imponerar med sitt utmärkta Pris-prestandaförhållande. Allt du behöver för häst och ryttare hittar du här, i vår Covalliero Online Shop.

Djurart: Häst

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Covalliero Halter hw 2023 navy
Covalliero Halter Höst / Vinter 2023 marinblå Den nya höst-/vinterkollektionen från Covalliero presenterar en exklusiv Covalliero grimma i navy. Denna grimma erbjuder högsta komfort, snygg design och funktionalitet för din häst. Tillverkad av robust sadelgjordsmaterial, som är täckt med lyxig sammet sammet, ger grimman en behaglig känsla och maximal bärkomfort. De solida Metalliska beslag ger grimman en touch av lyx. Denna halterneck från höst-vinterkollektionen 2023 kännetecknas av högkvalitativa material och exakt utförande. Banden Och nackremmarna är dubbelt justerbara för perfekt passformför att säkerställa en perfekt passform. Halterneckan kan också enkelt öppnas och stängas med en karbinhake och robusta metallöglor förhindrar att spännet dras ut för ökad säkerhet. Skäm bort din häst med det bästa från Covalliero -kollektionen - beställ Covalliero grimma i navy idag och kombinera stil och funktionalitet perfekt. översikt: Elegans & funktionalitet för din häst Högkvalitativt sadelgjordsmaterial med sammetslen beläggning Justerbar nos- och nackrem med taggspänne Snabb öppning och stängning med karbinhakar Eleganta, solida beslag i metallic-look Metallöglor förhindrar att spännet dras ut Färg: marinblå Storlek: P / Ponny COB / Fullblod Full / Varmblodig Omfattning av leverans: 1x Covalliero grimma hw 2023 navy

293,71 kr*
%
Covalliero Fleece-filt hw 2023 navy
Covalliero Fleecefilt / utmattningsfilt Höst / Vinter 2023 navy Den lättaFleece- och svettäcke har utvecklats för att hjälpa din häst att torka efter träning och för att leda bort svett från kroppen. Hästsvetttäcket i navy stödjer effektivt denna process. Den fluffiga Teddy fleece krage ger inte bara en bekväm känsla, utan ger också täcket en elegant touch. Med ett praktiskt Bröstspänne och svansrem sitter filten säkert på plats. De justerbara och avtagbara kryssgjordar möjliggör individuell anpassning till hästen, så att hästen inte begränsas i sin rörelsefrihet, men täcket fortfarande sitter bra. Fleecetäcket Covalliero i höst-/vinterkollektionen 2023 kan maskintvättas i 30°C, vilket gör den extremt lättsköttvilket gör den extremt lättskött. Tack vare dess andningsegenskaper blir din häst inte överhettad ens under långa resor om du använder täcket under transport. översikt: Lätt fleece- och svettäcke för hästar Fluffig teddyfleecekrage för hög komfort och stil Snabb fuktabsorption för snabb borttransport av svett Med bröstspänne och bakre rem för säker passform Justerbara och avtagbara korsremmar för individuell passform Kan tvättas i maskin vid 30 °C för enkel skötsel Andningsbar Storlekar: Rygglängd i cm: 125, 135, 145, 155, 165 Omfattning av leverans: 1x Covalliero fleecefilt / svettmatta höst / vinter 2023 marinblå

528,77 kr* 705,06 kr*