AKO Mobil Power AD 2000 Elektriskt stängsel 12V, 3 Joule i korthet:


 • med 12 Volt djup urladdningsskydd
 • digital display för utgångsspänning, effektnivåer och batterispänning
 • två separata lysdioder för stängselspänning och batterikontroll
 • Manuell justering av slagstyrka (1 - 20).
 • valfri drift med 9 volt alkaliska torrcellsbatterier är möjlig.
 • Drift via 230-volts nätadapter möjlig.
 • möjlighet till anslutning till solenergi

AKO Mobil Power AD 2000 elstängsel 12V, 3 Joule

Mobil Power AD 2000 digital är en mycket kraftfull 12-volts batterienhet för mobil användning, långa, förvuxna stängsel och robusta djur.

Robust, mobil och extremt kraftfull... En generation elektriska fäktare med oslagbara fördelar: Drift med uppladdningsbart 12-voltsbatteri, 9-volts torrbatteri, i varje fall även möjlig med solcellsmodul, alternativt även lämplig för 230-voltsanslutning (ingår inte) och integrerad 12-voltsbatteribehållare. Tillverkad enligt den nya europeiska säkerhetsstandarden EN60335.

AKO Mobil Power AD 2000 med en överblick:

 • med 12 volts djup urladdningsskydd
 • digital display för utgångsspänning, effektnivåer och batterispänning
 • två separata lysdioder för stängselspänning och batterikontroll
 • Manuell reglering (1 - 20) gör det möjligt att steglöst justera slagstyrkan - på så sätt kan effektförbrukningen regleras effektivt och anpassas till respektive stängselförhållanden.
 • valfri drift med 9 volt alkaliska torrcellsbatterier är möjlig.
 • Drift via 230-volts nätadapter möjlig.
 • mikroprocessorstyrd - strömsparkrets
 • inbyggd solcellsladdningsregulator
 • Möjlighet till anslutning till solenergi
 • EU-certifierad
 • Notera: Inget batteri ingår!
 • Lämplig för betesstängsel med band, strängar, rep och för pilnät.

AKO Betesstängsel 12-volts batteridrivna enheter:

De 12-volts batteridrivna enheterna av märket AKO övertygar även för staket med tyngre växtlighet med en stark prestanda. 12-volts batteridrivna enheter är den optimala lösningen för mycket robusta djur, långa stängsel eller stängsel med överväxter när en 230V-anslutning inte finns tillgänglig. Utslagsenergin är jämförbar med nätverksenheter (ca 0,5 joule till ca 5 joule). Uppladdningsbara 12-voltsbatterier används som strömkälla och måste laddas upp efter ca 2-4 veckor, beroende på typ av enhet, ljusbehov och batterityp. Ett bra komplement är solcellsmoduler som omvandlar solenergi till elektricitet och på så sätt permanent laddar 12-voltsbatteriet. Alla våra 12-voltsenheter har ett skydd mot djup urladdning, vilket hjälper dig att bibehålla 12-voltsbatteriets prestanda.

Särskilda egenskaper AKO Elstängsel 12 Volt batterienheter Premium:

Betesstängselanordningarna är kraftfulla 12-volts batterianordningar för de högsta kraven, för långa stängsel eller stängsel med kraftig gräsväxt med 12-volts djup urladdningsskydd. En digital display visar den variabla effektregleringen, batterispänningen och stängselutgångsspänningen. Premium-enheter har en manuell regulator, med vilken du kan välja slagstyrka efter behov. För normal betesanvändning bör man välja en effekt på 1-15 och för extrema förhållanden 16-20.

Teknisk data:

 • Max. Spänning: 10 500 V
 • Spänning utan belastning: 9 600 V
 • Spänning vid 500 Ohm: 5 200 V
 • Max. Laddningsenergi: 3 J
 • Max. Urladdningsenergi: 2,1 J
 • Teoretisk stängningslängd: 55 km
 • Max. Stängslets längd utan vegetation: 20 km
 • Max. staketlängd Staketets längd med medelhög vegetation: 8 km
 • Max. staketlängd Max. staketlängd med hög vegetation: 3 km
 • Strömförbrukning: 17 mA - 220 mA
 • Antal markpinnar på 1 m som krävs: 3 stycken
 • Lämplig för pilnät upp till: 0,4 km
 • För dessa arter: häst, tjur, nötkreatur, får, get, fjäderfä, häger, häger

Ingår i leveransen:

1x AKO Mobil Power AD 2000 Elstängsel 12V, 3 Joule
1x Anslutningskabel till stängslet
1x Jordanslutningskabel
1x Bruksanvisning

Tillverkare "AKO"

AKO - mer än bara ett stängselmärke!

AKO har mer än 70 års erfarenhet av utrustning för elstängsel och konstruktion av stängsel för Betesmarker. Förutom det konventionella sortimentet, som består av stängselstolpar, isolatorer, grindkomponenter, stängselnät, ledarmaterial och tillbehör, hittar du rätt utrustning för varje användningsområde! För att hjälpa dig att välja rätt stängselutrustning har sortimentet delats in i olika Kriterier.

 • Alla elstängselaggregat är "Made in Germany" på den tyska fabriken i Wangen im Allgäu
 • 3 års garanti på alla AKO elstängselaggregat
 • Internt utvecklingsteam för vidare AKOs nyutveckling av tekniken för Anordningar.
 • 100 % kvalitetskontroll - varje AKO elstängsel testas individuellt för funktion och prestanda

AKO Classic - Prisvärda elstängselaggregat för nybörjare

De prisvärda instegsapparaterna är utformade för standardstängsel och erbjuder förutom en effektiv prestanda även en solid Utrustning. Staketets funktion kan styras via en kontrollampa för enheten eller Staketet.

 • Power N 3500 230 V Nätaggregat för mer krävande ändamål
 • Power AD 3300: Batteridriven 12 V för längre stängsel och normal växtlighet Compact Power B40 Batterienhet 3 V för mindre staket utan växtlighet

AKO Premium - Elstängselaggregat med praktiska funktioner

AKO:s premium elaggregat har digitala displayer som gör det enkelt att läsa all viktig information om enheten och Häktningssystemet. De mest kraftfulla enheterna möter de högsta Kraven. Långa stängsel och svåra förhållandena är inget problem för dessa Aggregat. Dessutom har enheterna en intelligent anpassning till staketets tillstånd och larmfunktionerna garanterar högsta möjliga säkerhet för människor och Djur.

 • Power Profi NDi 15000 Digital: Strömförsörjning 230 V, för extrema stängsellängder, vegetation och mycket starka Djur. Power Station BD 600 Digital: Batterienhet 9 V för längre stängsel och tyngre vegetation Mobil Power AD 5000 Digital: Batteridriven enhet för mobila, extrema användningsområden

AKO Expert - Elstängselaggregat för fullständig kontroll

LED-skärmarna på Expert-elvärmarna gör det enkelt att visuellt kontrollera den aktuella statusen för värn och utrustning med en snabb överblick. Anordningarna för elstängsel fungerar med hög utgångseffekt för krävande och långa Stängsel. Den goda utrustningen garanterar hög flexibilitet i Användningen.

 • Power Profi NDi 10000: Nätaggregat 230 V för starka djurslag och för Vildsvinsförsvar. Mobil Power AN 5500 Batteridriven 12 V för långa stängsel och kraftig gräsväxt Eco Power B 500 Plus: Batterienhet för långa stängsel och mindre vegetation

Förutom de vanliga kategorierna finns det också Duo enheter Classic (12V/230 V) och elstängselaggregat Solar att köpa i vår Butik.

Laddningsenergi: 2,10 Joule
Laddningsenergi: 3,00 Joule
Spänning: 10.500 V
Driftsätt: Batteri, Laddningsbart batteri, Sladd, Solenergi
Djurart: Fjäderfä, Får, Get, Häger, Häst, Nötkreatur
Staketlängd utan vegetation: 20 km
Staketlängd hög tillväxt: 3 km
Staketlängd ljus vegetation: 8 km

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


AKO 230V nätadapter för 12V utrustning för betesmarker
Nätadapter för AD 2000 digital, AD 3000 digital, AD 5000, A 1200, AN 3100 och AN 5500Robust, mobil och extremt kraftfull... En ny generation enheter med oslagbara fördelar: Drift med uppladdningsbart 12-voltsbatteri, 9-volts torrbatteri, i varje fall även möjlig med solcellsmodul, eventuellt även lämplig för 230-voltsanslutning (ingår inte) och integrerad 12-voltsbatteribehållare. Tillverkad enligt den nya europeiska säkerhetsstandarden EN60335.

336,92 kr*
st.
Solcellsmodul 25 Watt utan laddningsregulator
Solcellsmodul 25 w med fäste, utan laddningsregulator Solmodulen på 25 watt är den perfekta lösningen för alla som vill ha en tillförlitlig strömförsörjning för sin elstängselutrustning Agrarzone abn 2500, Mobil Power ad 2000, ad 3000 och an 3100. Med denna högkvalitativa solcellsmodul kan du använda solens energi för att effektivt driva ditt elstängsel. Med en Effekt på 25 watt ger den tillräckligt med energi för att tillförlitligt driva ditt elstängsel i solsken. Solcellsmodulen levereras med en 5 års funktionsgaranti vilket ger dig ytterligare säkerhet och tillförlitlighet. Det medföljande galvaniserade fästet möjliggör enkel och stabil montering direkt på elstängslet. Med en storlek på 37,5 x 56,0 x 2 cm är den kompakt och utrymmesbesparande så att den enkelt kan installeras på den matchande elstängselenheten. översikt: Pålitlig strömförsörjning för elstängsel För direkt anslutning till elstängselaggregatet Självreglerande solcellsmodul (om korrekt dimensionerad) För användning av miljövänlig, kostnadseffektiv solenergi Effekt: 25 watt, utan laddningsregulator Lämplig för Agrarzone abn 2500, Ako Mobil Power ad 2000 , ad 3000 & an 3100 Solkabelns längd 100 cm 5 års garanti på prestanda Mått: Bredd: 37,5 cm Höjd: 56 cm Djup: 2 cm Omfattning av leverans: 1x solpanel 25 watt 1x fäste i rostfritt stål för montering och anslutning direkt till elstängslet Observera: elstängsel ingår inte i leveransen.

2 201,85 kr*
st.
Premium AGM Batteri 12V 75Ah
Premium AGM Batteri 12V 75AhDetta uppladdningsbara agm flow-batteri är redo för omedelbar användning och kan installeras direkt, eftersom det är redan är fyllt och laddat laddad.Jämfört med konventionella batterier har agm-batteriet en låg självurladdningshastighet låg självurladdning och uppfyller kvalitetsstandarderna för originalutrustning (oem). Dessutom erbjuder det bättre laddningsbeteende än konventionella bly-syra- och agm-batterier, särskilt vid laddning via solpaneler.Tack vare sina mikrocykelresistenta egenskaper tål agm-flödesbatteriet korta laddnings- och urladdningscykler bättre än konventionella bly-syra- eller agm-batterier. Dessutom kan det vara kan lagras i minst 9 månader och absolut läckagesäkert tack vare det dubbla locket med säkerhetsventil, gasrekombination och backfire-skydd.Agm-vließakku är ett nytt alternativ till vanliga bly-syrabatterier och eliminerar behovet av att hantera batterisyra. Det är underhållsfri och extremt motståndskraftig mot cykling, vilket gör det till det perfekta valet för din strömförsörjning.Översikt:Uppladdningsbart agm-flödesbatteri - redo för omedelbar användningLåg självurladdning jämfört med konventionella batterierBättre laddningsbeteende vid laddning via solpanelerKapacitetsdata för en 100 timmars standardurladdning (C100)klarar korta laddnings- och urladdningscykler bättre än konventionella bly-syra- eller agm-batterierKan lagras i minst 9 månader och är absolut läckagesäkertInget behov av att hantera batterisyra, underhållsfritt och extremt cykeltåligt1 års garanti, inget garantianspråk vid djup urladdningLeveransomfattning:1x Premium AGM Batteri 12V 75Ah

2 010,98 kr*
st.