Hoppa till huvudinnehåll

Universal Protection and Cover Network 5 x 5 m, 30 mm Skjorta: Multiplicpose Säkerhet för dina utrymmen

universellt skydd, för en säker och lugn miljö

För djur- och naturälskare, universellt skydds- och täckningsnätverk 5 x 5 m, skjorta 30 mm erbjuder den perfekta lösningen för att säkerställa säkerheten i dess utrymmen. Detta universella nätverk är utformat för att skydda en mängd varelser och växter från fågelattacker eller andra rovdjur.

Denna produkt är idealisk för täckning av staket av kycklingar, rävar, dammar och mer. Skyddar fjäderfä, fisk och små djur från luftattacker effektivt. Samtidigt gör dess flexibla struktur också den lämplig för att täcka träd, buskar, blomsterbäddar och liknande. Tack vare dess motstånd mot UV och atmosfäriska förhållanden kan det användas både i de inre och yttre utrymmena, vilket garanterar hög motstånd mot nötning och laceration.

Välj det universella skyddet och täck 5 x 5 m, 30 mm skjorta, för mångsidig och hållbar säkerhet. Med det här nätverket kan du njuta av dina utrymmen i fred och veta att dina djur och växter är säkra från alla yttre hot.

Universal skydds- och täckningsnätverk 5 x 5 m, skjorta 30 mm Sammanfattning:

  • Lämplig för att skydda olika djur och växter
  • resistent mot UV och vid väderförhållandena
  • Idealisk för intern och extern användning
  • Hög motstånd mot nötning och snörning
  • Det kan klippas ut utan att fraying

Tillförseln inkluderar:

1x universellt skydd och täcknätverk 5 x 5 m, skjorta 30 mm

Frågor ofta:

Det universella skydds- och täckningsnätverket kan användas för att skydda alla typer av djur eller växter?

Ja, det universella skydds- och täckningsnätverket är idealiskt för att skydda ett brett utbud av djur och växter från fåglar och andra rovdjur.

Det universella skydds- och täckningsnätverket kan användas utomhus?

Ja, nätverket är motståndskraftigt mot UV och vid väderförhållandena, vilket gör det lämpligt för både inre och extern användning.

0 från 0 omdömen

Genomsnittligt betyg på 0 av 5 stjärnor

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.