Bucas Irish Turnout Cumbi Neck 50 g 135 i korthet:


  • Vattentät och andningsbar
  • Med 50 g fyllning
  • Rip-stop yttermaterial
  • Innerfoder av silkeskänsla för hög bärkomfort
  • Med starka kardborreband

Bucas Irish Turnout Combi Neck 50 g

Separat halsstycke för Bucas Irish Turnout-hästtäcken.

Med Bucas Irish halsduk är hästen dessutom skyddad från väder och vind. Bucas Irish Turnout är vattentät, andningsbar och har ett slitstarkt "Rip-stop"-yttermaterial. Det andningsbara "Silk-feel"-fodret ger hästen hög komfort.

Halsdelen är lätt att fästa och stänga med kardborreband.

Översikt:

  • Halsstycke för Bucas Irish Turnout hästtäcke.
  • Vattentät och andningsbar
  • Med 50 g fyllning
  • Rip-stop yttermaterial
  • Innerfoder i silkekänsla för hög bärkomfort
  • Med kraftiga kardborreknäppningar

Färg:

  • Svart / Guld

Mått:

  • 105 - 165 (rygglängd)

Leveransomfattning:

1x Bucas Irish Turnout Combi Neck 50 g

Tillverkare "Bucas"

Bucas hästtäcken köp online

Bucas står för tekniskt högkvalitativa täcken för hästar, och det är för en anledning! Den irländska tillverkaren har berikat hästmarknaden med mycket innovativa och tekniskt avancerade hästprodukter sedan 1981. Vi börjar med vattentäta och andningsbara utomhusfiltar med Bucas typiska "Stay-dry"-princip. Det andningsbara fodret har optimerats för att ta bort svett och fukt från hästen, samtidigt som fodret hålls torrt och Varmt.

2012 startade Bucas en ny revolution i hästvärlden med "Buzz-Off Zebra Full Neck Fly Blanket". Den är utformad utifrån det faktum att zebror störs betydligt mindre av flugor i det vilda på grund av sitt randiga Mönster.

De nya Bucas-hästtäcken har optimerats med ett innovativt magnetiskt Snäpplås. Dessutom introducerades våren 2016 ett terapeutisk hästtäcke, "Bucas Recuptex Therapy Blanket". Täcket arbetar med kroppens eget magnetfält och hjälper till att läka och regenerera musklerna samt förbättra Cirkulationen.

Hästtäcken för alla väder och alla tillfällen - alltid väl täckta med Bucas!

Egenskaper: Andningsbar, Stay-dry, Vattentät
Fyllning: 50g
Säsong: Höst
Djurart: Häst

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


%
Bucas Irish Turnout Hästtäcke 50g
Bucas Irish Turnout - hästtäcke för alla eventualiteter Bucas Irish Turnout är ett mångsidigt hästtäcke med ett mycket bra pris-prestandaförhållande. Irish Turnout är vattentät, andningsbar och utrustad med ett slitstarkt Rip-Stop-yttermaterial . Det andningsbara "Silk-feel"-fodret och axelkramarna ger hästen hög komfort och optimal rörelsefrihet. Irish Turnout har också en överlappande komfortstängning med vadderat spänne. Finns i en klassisk skärning eller med ett halsstycke som säljs separat. Temperaturintervallet för Bucas hästfilt kan ses på bilderna. Det gröna intervallet är tillverkarens rekommenderade intervall. Det faktiska intervallet beror dock på många faktorer, sol - luftfuktighet - vind - hästaktivitet, klippning och oklippning. Bucas Irish Turnout på en översikt: Vattentät och andningsbar Finns med 50g, 150g och 300g fyllning. "Rip-Stop" yttermaterial T-spänne med "Magnetic Snap-lock" stängning Innerfoder av silkekänsla Skulderkanter för rörelsefrihet Korsband Fästpunkter för benremmar Svansfotskeppsdel Svansrem Kardborreknäppning för nackdelen Kompatibel med alla Bucas Quilts och Coolers Mått: Rygglängd i cm: 115, 120, 125, 130, 135, 135, 140, 145, 155, 165 Leveransens omfattning: 1x Bucas Hästtäcke Irish Turnout

1 079,32 kr* 1 278,90 kr*
Bucas Irish Turnout Horse Blanket 150g
Bucas Irish Turnout Horse Rug Medium, "Silk-feel" 150g, svart/guld Bucas Hästtäcke med 150g fyllning för användning under höst, vinter och vår. The Bucas Irish Turnout hästtäcke är vattentät, andningsbar och med en slitstarkt yttermaterial av rip-stop-typ yttermaterial. Hästfilten från Bucas har en fyllning på 150 g och kan användas från höst till vår tack vare det intelligenta textilsystemet. Bucas Irish Turnout Medium passar utmärkt förför temperaturer mellan - 5 och + 10 grader. Den andningsbara "Silk-feel"-foder och den axel och axelveck ger hästen hög komfort.komfort och optimal rörelsefrihet. Även den överlappande komfortstängningmed vadderat spänne förhindrar obehaglig gnidning mot bröstet. The storleksjusterbara tvärgående omkrets säkerställer också ett bra grepp om hästen. Hästfilten Bucas är välutrustad med öglor och kardborreband för att fästa ett halsstycke och ett undertäcke. översikt: Bucas Hästfilt med 150 g fyllning Vattentät och andningsbar Rip-stop yttermaterial - mycket slitstarkt Silkesfoder för maximal komfort Skulderkanter för hög bärkomfort och rörelsefrihet överlappande komfortstängning med vadderat spänne Möjlighet att fästa nackstycket Möjlighet att fästa under filten Storlekar: storlekar: 115 - 165 cm (rygglängd i cm) Färg: Färg: Svart/guld Leveransomfattning: 1x Bucas Irish Turnout Horse Blanket 150g

1 654,24 kr* 1 748,22 kr*