Agrarzone fårnät Classic med ström, dubbel spets, grönt 50 m x 108 cm i korthet:


 

 • Håll fåren säkra och lugna i fårstängslet
 • Förhindrar får från att rymma
 • Kan valfritt elektrifieras: håller effektivt vargarna borta.
 • Hög stabilitet i jordiga och sandiga jordar
 • 3 års garanti för UV-stabilitet

Agrarzone fårnät Classic med ström, dubbel spets, grönt

Avslappnad och säker fårskötsel med Agrarzone fårnät Classic. Det robusta fårstängslet skyddar mot rymningar och ger effektivt skydd mot varg tack vare valfri elektrifiering.

Med Agrarzone fårnät Classic behöver du inte längre oroa dig för dina fårs säkerhet. Tack vare den optimala stabiliteten kan betande djur som får, getter och lamm inte bryta sig ut ur stängslet. En speciell egenskap hos fårnätet är möjligheten att elektrifiera nätet. Tack vare elektrifieringen håller betesnätet även får med tjock ull i hägnet, samtidigt som det ger ett effektivt skydd mot vargar. Fårstängslet får optimal ledningsförmåga genom att använda fem ledare av rostfritt stål och en ledare av förtennad koppar i den översta, förstärkta strängen. Detta ger stängslet 20 gånger högre ledningsförmåga än vanliga nät. De återstående trådarna är utrustade med 3 x 0,20 mm ledare av rostfritt stål.

14 plastpinnar ger ett stadigt stöd och förhindrar att nätet hänger ner. De innehåller var och en en huvudisolator och en jordstoppare för att fästa strängen. Detta gör det nästan omöjligt för strängen att lossna av sig själv. Svetsade knutpunkter och en liten maskstorlek ger ytterligare skydd. Om fårnätet är för kort kan du placera flera nät på rad och helt enkelt koppla ihop dem.

En överblick:

 • Hög säkerhet i besättningen för får, getter och lamm
 • Valfri elektrifiering skyddar mot vargar
 • Hög stabilitet i jordig eller sandig jord
 • 20 gånger högre ledningsförmåga än standardnät
 • Huvudisolatorn och jordstopparen ger ett säkert grepp
 • Förstärkt, strömförande toppsträng
 • Fast svetsade knutpunkter
 • Huvudisolatorn och jordstopparen gör det nästan omöjligt att lossa oberoende av varandra.
 • Höjd 90 cm (9 horisontella trådar) eller 108 cm (10 horisontella trådar).
 • Horisontell strömledning med 3 x 0,20 mm ledare av rostfritt stål per sträng.
 • Enkel montering och demontering, lätt att förlänga
 • 3 års garanti mot UV-skador på plaststrängarna

Storlekar:

50 m x 90 cm med 14 plastpinnar
50 m x 108 cm med 14 plastpinnar

Tillverkare "Agrarzone"

Agrarzone - Jordbruk med passion

Upplev vårt enorma utbud för bönder, ryttare och hobbybönder nu på Agrarzone - vår specialiserade webbshop för Lantbruk. Här hittar du högkvalitativa produkter som rör elstängsel, djurhållning, stall, gårdar och mycket Mer.

Markspetsar Antal: Dubbel punkt
Egenskaper: med ström
Material: Konstmaterial

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Ersättningsjordstoppare för korgnät
Ersättningsjordstoppare för pilnät Ersättningsstoppare för Ovi-, Pre Line-, Flock-, Gelfoil och kaninnät samt för vilt- och vargnät. Dessa markstoppare kan användas för att fästa nätet på stolpen och hålla nätet på plats. Leveransens omfattning: 1x ersättningsjordstoppare

5,50 kr*
st.
Reparationssats korgnät grönt
Reparationssats fårnät OviNet grön Färg: grön Leveransens omfattning: 2 m tråd med ledare av rostfritt stål (Ovi-kvalitet) 2 m sträng utan stege (Ovi-kvalitet) 2x bottenpropp 2x isoleringshättan topp 6x mässingshylsa

60,55 kr*
st.
Ersättningsjordankare för korgnät
Markförankring av plast för korgnätLängd: 15 cm

26,85 kr*
st.
%
Dörr för elstängselnät 125 cm
Agrarzone Dörr för elstängselnät - Elektrifierbar för betesstängselnät och fjäderfennät. Praktisk, elektrifierbar dörr för elstängselnät upp till 125 cm höga nät. Nätdörren till elstängslet ger snabb och enkel tillgång till betesmarken utan att stängslet behöver stängas av. Få snabb och enkel tillgång till ditt betesnät med Agrarzone grind för betesstängsel. Den här praktiska grinden till ditt elnät är snabb och enkel att installera var som helst i nätet och kan även monteras i efterhand på det stängsel du redan har. Den isolerade ramen skyddar mot strömstötar och möjliggör därmed säker tillgång till betesmarker. Matchande kopplingsklämmor i varje ände ger en tillförlitlig elektrisk anslutning mellan den elektroniska grinden och det befintliga elektroniska nätverket. Agrarzone grind för betesstängsel, för en passage på upp till 86 cm, levereras inklusive tillbehör. Detta gör montering och installation på ditt befintliga fjäderfästaket mycket enkelt och till och med möjligt utan verktyg. När du öppnar dörren till hagen behöver du inte stänga av strömmen. Perfekt för fjäderfähållning och för många andra djur som fårnät, hundnät, kycklingnät eller som vargnät för att avvisa vilda djur. En överblick över betesgrinden: Lätt och säkert att öppna och stänga Låg vikt, men ändå stabil och robust Öppningsbredd för elstängselnätet: 86 cm (tillräcklig för de flesta trädgårdsredskap) Inkl. 2 jumbopålar, dubbel spik Kan elektrifieras, inkl. kabel och anslutningar Enkel och snabb installation Leverans av pilnätsgrind inkl. anslutning och anslutningstillbehör För höns, gäss, kalkoner, små hundar etc. Även lämplig för lamm Svetsade förbindningar Förstärkt övre sträng Särskilt liten maskstorlek i nätets nedre del. Stabila, lätt synliga plastpinnar Leveransens omfattning: 1 x Agrarzone Grind för elstängselnät upp till 125 cm, kan elektrifieras, 86 cm genomgång.

785,29 kr* 864,94 kr*
st.
%
Dörr för elstängselnät 105 cm
Agrarzone Dörr för elstängselnät - Elektrifierbar för betesstängselnät och fjäderfennät. Praktisk, elektrifierbar dörr för elstängselnät med en höjd på upp till 105 cm. Nätdörren till elstängslet ger snabb och enkel tillgång till betesmarken utan att stängslet behöver stängas av. Få snabb och enkel tillgång till ditt betesnät med Agrarzone grind för betesstängsel. Den här praktiska grinden till ditt elnät är snabb och enkel att installera var som helst i nätet och kan även monteras i efterhand på det stängsel du redan har. Den isolerade ramen skyddar mot strömstötar och möjliggör därmed säker tillgång till betesmarker. Matchande kopplingsklämmor i varje ände ger en tillförlitlig elektrisk anslutning mellan den elektroniska grinden och det befintliga elektroniska nätverket. Agrarzone grind för betesstängsel, för en passage på upp till 86 cm, levereras inklusive tillbehör. Detta gör montering och installation på ditt befintliga fjäderfästaket mycket enkelt och till och med möjligt utan verktyg. När du öppnar dörren till hagen behöver du inte stänga av strömmen. Perfekt för fjäderfähållning och för många andra djur som fårnät, hundnät, kycklingnät eller som vargnät för att avvisa vilda djur. En överblick över betesgrinden: Lätt och säkert att öppna och stänga Låg vikt, men ändå stabil och robust Öppningsbredd för elstängselnätet: 86 cm (tillräcklig för de flesta trädgårdsredskap) Inkl. 2 jumbopålar, dubbel spik Kan elektrifieras, inkl. kabel och anslutningar Enkel och snabb installation Leverans av pilnätsgrind inkl. anslutning och anslutningstillbehör För höns, gäss, kalkoner, små hundar etc. Även lämplig för lamm Svetsade förbindningar Förstärkt övre sträng Särskilt liten maskstorlek i nätets nedre del. Stabila, lätt synliga plastpinnar Leveransens omfattning: 1x Agrarzone Dörr för elstängsel för elstängselnät upp till 105 cm, kan elektrifieras, 86 cm passage.

729,12 kr* 820,01 kr*
st.
Twist Butler TB125 nätspolare
Twist Butler TB125 nätspolareSätt upp och demontera pilnät (upp till H 125 cm) okomplicerat, snabbt och utan hjälp utifrån! Använd Twist Butler rullningshjälpmedel och låt dig övertygas av den enkla hanteringen, kvaliteten och det platsbesparande förvaringsalternativet för dina betesstängsel och pilnät.Twist Butler är unik och kännetecknas av ett rullliknande upprullningssystem som består av två enheter - förvaringselementet och veven. Veven är avtagbar. Nätupprullaren är särskilt lämplig för att stängsla in små och medelstora betesmarker. Twist Butler kan användas för nät och staket av pilträd upp till en stakethöjd på 125 cm.Det rekommenderas att använda ett baselement (bestående av glidare och stång) per nät. Veven är universell och kan användas för flera baselement. Ett nät av korgar kan förvaras snyggt och systematiskt på Twist Butler-underlaget och är redo att användas igen när som helst. Tidskrävande uppsnörning av nät är historia med Twist Butler-hjälpen för pilgtrådsstaket.Veven är tillverkad av glasfiberförstärkt material och garanterar hög hållfasthet. Stången är tillverkad av väderbeständig aluminium.Översikt:Snabb montering och demontering av nät av pilträdUpprullningshjälp för små till medelstora pilarPlatsbesparande och snyggt förvaringsalternativFör pilnät upp till H 125 cm x 50 m (inklusive bottenspets).Demonterbar vevLeveransomfattning:1x Twist Butler TB125 nätspolare

797,54 kr*
st.
Ersättningspinne för nät, dubbelspets, svart
Ersättningspinne för nät, dubbelspets, svartErsättningspålen för pilnät är lämplig för att förlänga eller förstärka befintliga elektrifierbara och icke-elektrifierbara nät, t.ex. fjäderfennät, kycklingnät, fårnät eller nät för smådjur med en höjd på 90 cm till 112 cm. Den robusta plastpinnen levereras i svart och med dubbel spets. Den extra staven är optimal för jordiga eller sandiga marker och kan lätt sättas in för hand.Översikt:Ersättningspål för hönsnät, fårnät, nät för smådjur etc.Finns i olika storlekarLätt att sätta ner i markenRobust och hållbar plastStall och betesmark stängselstolpe med dubbel spetsStorlekar:90 cm106 cm108 cm112 cm

53,81 kr*