hairtex overall för herrar antrazit XL i korthet:


  • Geruchsschutz für Stall & andere Bereiche
  • Mehrschicht - Funktionsstoff mit spezieller Membran
  • Atmungsaktiv, wasserdicht & klimaregulierend
  • Frontreißverschluss von YKK

hairtex overall för herrar antrazit

Vill du inte tvätta eller byta kläder efter varje besök i stallet? Med hairtex® overall är detta möjligt!

Med hairtex stalldräkt är du och dina kläder skyddade från obehagliga lukter. Sätt bara på dig hairtex overall innan du besöker stallet och du kan sätta stopp för obehagliga lukter. Ett speciellt membran förhindrar att kläder och hud absorberar obehagliga lukter från omgivningen, precis som de stabila hättorna från Hairtex. Inte bara i stallet, utan även i många andra områden där du måste hantera lukt, är hairtex stalloverall den bästa lösningen.

Materialet i hårtex-stallet skyddar dig från smuts, fukt och damm i väder och vind. Den vattentäta dragkedjan från YKK på framsidan är av bästa kvalitet för daglig användning. Det extremt robusta funktionella tyget reagerar dynamiskt på fukt och kan öppna och stänga sina porer mot utsidan. Med det ensidiga material som andas garanterar detta idealiska förhållanden i alla temperaturer.

Hairtex-överdraget kännetecknas av elasticitet och lätthet, sitter som ett andra skinn och ger maximal rörelsefrihet. Halsen, benet och armbredden kan justeras individuellt med hjälp av ett elastiskt band, tryckknappar och en dold sladd.

Översikt:

  • Luktskydd genom ett särskilt membran
  • För stall och många andra områden
  • Andningsbar, vattentät och klimatreglerande
  • Lätt, elastisk och robust
  • Funktionellt tyg i flera lager
  • Högkvalitativ dragkedja framtill från YKK
  • Med hak- och vindskydd
  • En ficka på bröstet för vikbar linjal och 2 tryckfickor

Färg:

  • antrazit

Storlekar:

  • L
  • XL
  • XXL

Observera: Storlekarna inkluderar kläder som bärs under.

Leveransomfattning:

1x hairtex overall för herrar antrazit

Tillverkare "hairtex"

hairtex - Innovativa stabila kläder

Att inte bara prata om ekologisk hållbarhet, utan också att verkligen omsätta den i praktiken är av stor vikt för hairtex® inom alla företagets Avdelningar.

Hairtex-produkterna är en stor del av Hållbarheten. Eftersom de bidrar till att minska förbrukningen av våra viktigaste resurser som vatten och energi och samtidigt minska mängden avloppsvatten med icke nedbrytbara ämnen. Samtidigt är produkternas längsta möjliga livscykel mycket viktig för hairtex, vilket är anledningen till att de ständigt Förbättras.

Genus: Män

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Hairtex stallmössa med band
Hairtex stallmössa med bandHar du inte längre lust att tvätta håret efter varje besök i stallet? Med hairtex® stabila keps är detta problem ett minne blott!Hairtex stallmössa skyddar effektivt håret från alla typer av lukter och har använts i många år av många jordbrukare, stalloperatörer, hovslagare etc. med enormt hög kundnöjdhet. Tack vare ett speciellt membran kan lukter från utsidan inte tränga in i håret, vilket skyddar det till 100 % från lukter. Med hairtex tygkåpa sparar du inte bara mycket tid utan skyddar också ditt hår samtidigt. Den fjäderlätta stabila mössan erbjuder hög komfort och passar perfekt för alla frisyrer och hårlängder. Välj rätt storlek för dina behov. Remmarna och det stretchiga materialet på den stabila mössan gör det möjligt att anpassa den exakt och individuellt.På så sätt förblir håret inte bara luktfritt utan är också optimalt skyddat mot smuts och fukt. Oavsett om du använder den för att städa stallet, arbeta ute på fält och betesmarker när det regnar eller behöver skydd mot damm - med hairtex tygkåpan håller du håret torrt och rent. Samtidigt garanterar det ensidigt andningsbara materialet att svetten absorberas på sommaren och att det blir behagligt varmt under den kalla årstiden.Den stabila mössan från hairtex är helt tillverkad i Tyskland!Översikt:Luktskydd - Skyddar tillförlitligt mot stabil luktHögteknologiskt funktionellt tyg i flera lagerBehaglig komfortPassar alla frisyrer och hårlängderSuper passform tack vare 4-vägsstretchVind- och vattentätAndningsbar och klimatreglerandeLätt som en fjäder, elastisk, håller formenLättsköttTillverkad i TysklandFärger:orangerödgröntrödsvartStorlekar:S (54 - 57 cm) I Hårlängd: kort till halvlång - tunt, axellångt hår.M (56 - 60 cm) I Hårlängd: kort till halvlång - tunt, längre hårL (59 - 62 cm) I Hårlängd: tjockt till lockigt hår - tjockt eller lockigt hårLeveransomfattning:1x hårtex stallmössa med band

Från 464,51 kr*
hairtex Overall Damer
hairtex Overall för DamerVill du inte tvätta eller byta kläder efter varje besök i stallet? Hairtex® overall gör det möjligt!Du skyddar dig själv och dina kläder från obehaglig lukt genom att helt enkelt ta på dig hairtex overall innan du besöker stallet. Det speciella membranet förhindrar att obehagliga lukter tränger in på huden och kläderna, precis som med de beprövade stabila hättorna från Hairtex. Men inte bara i stallet, utan även i många andra miljöer där man måste hantera lukt, är hairtex stalloverall den perfekta lösningen.Materialet i hairtex-stalldräkten skyddar dig i väder och vind från smuts, väta och damm ända ner till huden. Med den vattentäta dragkedjan från YKK kan du lita på bästa kvalitet. Det robusta funktionella tyget reagerar dynamiskt på fukt genom att öppna och stänga sina porer utåt. I kombination med det ensidiga material som andas garanterar detta optimala förhållanden i alla temperaturer.Tack vare sin elasticitet och lätthet sitter hairtexoverallen som ett andra skinn och ger maximal rörelsefrihet. Hals-, ben- och armbredden kan justeras individuellt med ett elastiskt nätband, tryckknappar och en dold sladd. Den skräddarsydda skärningen speciellt för kvinnor är särskilt övertygande för våra kunder med den stabila hårtex-bilden överlag.Översikt:Luktskydd genom ett särskilt membranFör stabila och många andra miljöerAndningsbar, vattentät och klimatreglerandeLätt, elastisk och robustFunktionellt tyg i flera lagerExtra anpassad för kvinnorYKK dragkedja framtillMed hak- och vindskyddFickor på bröstet, sida för linjal och 2 tryckfickorFärger:antracitbärStorlekar:S (36/38)M (40/42)L (44/46)Observera: Storlekarna inkluderar kläder som bärs under. Från och med storlek M rekommenderar vi hairtex overall för män för långa, mycket smala damer.Leveransomfattning:1x hairtex Overall Damer

Från 2 492,44 kr*
hairtex stabil keps med resår svart
hairtex stabil keps med resår svartDu känner inte längre för att tvätta håret efter varje besök i stallet eftersom det luktar illa? Med hairtex® stabila mössa har du detta problem bakom dig!Hairtex stallmössa med elastiskt band skyddar framgångsrikt håret från alla typer av lukter och har använts i flera år av jordbrukare, stalloperatörer, hovslagare, kockar etc. med enormt hög kundnöjdhet. Ett speciellt membran förhindrar att lukt från utsidan tränger in i håret, vilket gör produkten idealisk för alla som kommer i kontakt med obehagliga lukter. Med hairtex stabila keps sparar du inte bara enormt mycket tid utan skyddar också ditt hår samtidigt.Den stabila mössan av det högteknologiska funktionella flerskiktsmaterialet skyddar dig inte bara från lukt, utan är också vind- och vattentät och andas samtidigt. Detta innebär att håret också skyddas optimalt mot smuts och fukt. Oavsett om du använder den för att rengöra stallet, arbeta i hagen eller behöver skydd mot damm - hairtex stallmössa håller ditt hår rent och torrt. Samtidigt garanterar det ensidigt andningsbara materialet att svetten absorberas på sommaren och att det blir behagligt varmt under den kalla årstiden.Den stabila mössan med resårband från hairtex är helt tillverkad i Tyskland!Översikt:Skyddar tillförlitligt mot stabil luktHögteknologiskt funktionellt tyg i flera lagerSuper komfort4-vägs stretchVind- och vattentätAndningsbar och klimatreglerandeLätt som en fjäder, elastisk, formstabil och lätt att ta hand omTillverkad i TysklandFärg:svartStorlekar:M (56 - 58 cm) I Hårlängd: kortL (58 - 60 cm) I Hårlängd: kortXL (60 - 62 cm) I Hårlängd: kortObs: För längre hår rekommenderar vi den stabila mössan med band.Leveransomfattning:1x hårtex stabil keps med resår svart

Från 485,63 kr*