Leimüller Majsgryn 25 kg i korthet:


  • Lämplig för många typer av fjäderfä, t.ex. kyckling, vaktel, kalkon och anka.
  • Hälsosam källa till kolhydrater
  • Bättre smältbarhet tack vare finkornighet
  • AMA-kvalitetsstämpel certifierad och fri från genteknik
  • Noggrant rengjord flera gånger

Leimüller Majsgryn

Majsgryn är en populär energikälla i fjäderfäfoder för kycklingar, vaktlar, ankor & co. Tack vare den fina spannmålen kan djuren smälta och utnyttja fodret mycket bättre.

Majs är ett av de mest kända spannmålen tillsammans med vete, havre och korn och innehåller huvudsakligen kolhydrater, vatten, protein, fett och hälsosamma mineraler. Det traditionella spannmål et är ett mycket bra komplement till fodret för höns, vaktlar, kalkoner, ankor och andra fjäderfän. Den högkvalitativa naturprodukten förser dina fjäderfävänner med viktiga näringsämnen och ger dem samtidigt en meningsfull sysselsättning (skrapa och picka).

Majs som fullkorn uppskattas dock ofta inte av kycklingar, eftersom de inte kan absorbera och smälta den väl. Därför har vi krossat vår majs och finfördelat den till majsgryn. Detta gör den mycket mer smältbar för djuren än hela majskärnor eller malda majs. Tack vare den bättre matsmältningen är matsmältningssystemet mindre stressat och foderomvandlingen optimerad. Detta sparar kostnader jämfört med andra majsprodukter, vilket är särskilt intressant vid gödning.

Det högkvalitativa enkelfoderet tillverkas omsorgsfullt i den traditionella kvarnen Leimüller i Österrike. Naturligt utvalda råvaror och sträng kvalitetskontroll är lika viktiga för familjeföretaget som att få tag på naturprodukter från regionen. Majsen rengörs flera gånger och certifieras enligt AMA:s kvalitetsstämpel. Fri från genteknik för att ge dig ett helt naturligt foder.

En överblick:

  • Lämplig för många fjäderfäarter, t.ex. höns, vaktlar, kalkoner och ankor.
  • Ökar fodereffektiviteten vid gödning
  • Hälsosam källa till kolhydrater
  • Bättre smältbarhet tack vare finkornighet
  • AMA-kvalitetsstämpel certifierad och fri från genteknik
  • Noggrant rengjord flera gånger
  • Naturlig produkt från Österrike

Råd om utfodring:

Majs innehåller mycket stärkelse och bör därför endast tillsättas som en liten del av basfodret. Beroende på ras, ålder, uppfödningssystem och typ av användning kan mer eller mindre majs utfodras. I allmänhet behöver slaktkycklingar mer majsfoder än värphöns. Se till att balansera näringsämnen och intag av protein, vitaminer och spårämnen.

Ingredienser:

10,5 % råprotein, 4,1 % råoljor och råfetter, 2,3 % råfiber, 1,4 % råaska.

Förvaring:

Förvara det raka fodret så hygieniskt som möjligt, torrt, mörkt och svalt . Skydda från direkt solljus.

Tillverkare "Leimüller"

Högkvalitativt foder för husdjur, lantbrukets djur och vilda djur från Österrike

EVIT Leimüllers foder produceras med omsorg i vår egen produktionsanläggning, kontrolleras och endast de bästa ingredienserna Används. Många års erfarenhet av foderproduktion garanterar att djurfodret är perfekt anpassat till Djuret.

Högsta foderkvalitet genom strikta kvalitetskontroller och urval av råvaror

De högkvalitativa foderblandningarna från Leimüller bygger på ett strikt urval av Råvaror. Strikta kvalitetskontroller i vårt eget laboratorium och hos externa kvalitetskontroller garanterar en ständigt hög Foderkvalitet. Under produktionen genomgår alla råvaror särskilda rengöringssteg som är anpassade till respektive Råvara.

Säker foder - garanterat GMO-fri!

Leimüller EVIT-foder innehåller inga genetiskt modifierade Råvaror. De strikt kontrollerade råvarorna kommer huvudsakligen från lokala Jordbrukare. Råvaror som inte växer i Österrike köps uteslutande från erfarna partner som vi har haft ett gott och förtroendefullt samarbete med under många år.

"Vi har gjort vårt namn troget sedan 1609. EVIT står för noggrant utvalda Råvaror. Kvalitetsfoder produceras genom flera rengöringar och skonsam Bearbetning. 400 års tradition i kombination med våra innovationer och kvalitetskontroller leder till framgång för ditt Husdjur."
Typ av foder: Rakt flöde
Ursprung: Österrike
Kvalitet: AMA ekologisk stämpel, GMO-fri
Struktur: granulerat
Djurart: Anka / Gås, Fjäderfä, Vaktel

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.