Leimüller Cardisaat 1 kg i korthet:


  • Lämplig för vilda fåglar och större tamfåglar
  • Perfekt för utfodring året runt
  • Hög fetthalt ger mycket energi på vintern
  • Rik på värdefulla vitaminer och mineraler
  • Noggrant tillverkad i Österrike

Leimüller Cardisaat

Den extra portionen hälsosamt fett för den kalla årstiden och för ruggning: Naturligt hjärtfrö för vilda fåglar, stora tamfåglar och exotiska fåglar, t.ex. papegojor, stora papegojor och araar.

Cardisaat (även Cardysaat, Cardy, safflorfrö eller safflorfrö) liknar mycket de ljusa solrosfröna, men är mycket mindre och tillhör tistelsläktet. De fina fröna är en välsmakande, mycket fet tilläggsfoder för olika vilda fåglar och större tamfåglar. Cardy är utmärkt som vinterfoder och under ruggning.

De protein- och oljerika fröna innehåller mycket E-vitamin och 75 % omättade fettsyror. Högkvalitativt järn, kalcium och ett ökat proteininnehåll på över 25 % med över en tredjedel mindre råfett (30 %) gör Cardisaat till ett utmärkt tillskottsfoder för vilda fåglar, stora parakiter, kaktusar, papegojor, araar, kanariefåglar och agapornider. Mindre fåglar är inte lika benägna att acceptera de välsmakande hela fröna, eftersom de inte kan bryta ner det hårda skalet. Om du ändå vill erbjuda småfåglar de friska fröna, är det bäst att göra det som tillagad mat eller vårmat.

En överblick:

  • Lämplig för vilda fåglar och större tamfåglar.
  • Perfekt för utfodring året runt
  • Hög fetthalt ger mycket energi på vintern
  • Stödjer hälsa, ämnesomsättning och prestanda
  • Rik på värdefulla vitaminer och mineraler
  • Noggrant tillverkad i Österrike

Råd om utfodring:

Kardisaat är ett utmärkt komplement till vanlig fågelmat och kan användas för att göra hälsosamma och nyttiga foderblandningar eller tillagad eller groddartad mat. På grund av det höga fettinnehållet bör man dock vara sparsam med kardifröna.

Ingredienser:

14 % råprotein, 29,5 % råoljor och råfett, 21,5 % råfiber, 5 % råaska.

Förvaring:

Förvara det raka fodret så hygieniskt som möjligt, torrt, mörkt och svalt . Skydda från direkt solljus.

Tillverkare "Leimüller"

Högkvalitativt foder för husdjur, lantbrukets djur och vilda djur från Österrike

EVIT Leimüllers foder produceras med omsorg i vår egen produktionsanläggning, kontrolleras och endast de bästa ingredienserna Används. Många års erfarenhet av foderproduktion garanterar att djurfodret är perfekt anpassat till Djuret.

Högsta foderkvalitet genom strikta kvalitetskontroller och urval av råvaror

De högkvalitativa foderblandningarna från Leimüller bygger på ett strikt urval av Råvaror. Strikta kvalitetskontroller i vårt eget laboratorium och hos externa kvalitetskontroller garanterar en ständigt hög Foderkvalitet. Under produktionen genomgår alla råvaror särskilda rengöringssteg som är anpassade till respektive Råvara.

Säker foder - garanterat GMO-fri!

Leimüller EVIT-foder innehåller inga genetiskt modifierade Råvaror. De strikt kontrollerade råvarorna kommer huvudsakligen från lokala Jordbrukare. Råvaror som inte växer i Österrike köps uteslutande från erfarna partner som vi har haft ett gott och förtroendefullt samarbete med under många år.

"Vi har gjort vårt namn troget sedan 1609. EVIT står för noggrant utvalda Råvaror. Kvalitetsfoder produceras genom flera rengöringar och skonsam Bearbetning. 400 års tradition i kombination med våra innovationer och kvalitetskontroller leder till framgång för ditt Husdjur."
Typ av foder: Rakt flöde
Ursprung: Österrike
Djurart: Budgie, Duva, Fågel, Papegoja, Vildfågel, kanariefågel

1 från 1 omdömen

5 från 5 Stjärnor


100%

0%

0%

0%

0%


Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


19 februari 2022 18:26

Kardisaat

Super Qualität, Preis Leistung ist in Ordnung und wie immer schnelle Lieferung.