Fårstängsel DUO 3000 12V/230V, 4,5J, nät 50m x 90cm, orange i korthet:


  • Mobila fårstängsel startpaket med prisfördel jämfört med enstaka inköp!
  • Innehåller allt du behöver för ett säkert staket
  • God synlighet tack vare signalfärgen orange
  • Högpresterande elstängsel 12 volt / 230 volt, 9 600 volt, 4,5 joule
  • 50 m elektroniskt nät, höjd 90 cm, 14 stakar, dubbel spik

Agrarzone Komplett uppsättning fårstängsel med elstängsel - mobilt, kraftfullt startkit för fårstängsel för betesmarker utan vegetation.

Med startpaketet för elstängsel för får har du WAHL: lokal användning eller praktiskt taget mobilt med 12 V. Den kompletta uppsättningen innehåller allt du behöver för att stänga in dina får på ett säkert sätt: DUO stängsel för betesmarker, 50 m fårnät och mycket mer!

Det är inte lätt att fäkta får, eftersom fåren har ett särskilt tjockt ullskikt som leder ljusströmsimpulser dåligt. Strömmen tränger inte in i ullen och djuren känner av elstötarna lite eller inte alls. För att hindra fåren från att rymma behövs ett elstängsel med hög effekt tillsammans med ett särskilt betesnät för får.

Om du är ny fårägare är vårt startset för fårstängselAgrarzone rätt WAHL, eftersom vi har satt ihop ett komplett set speciellt för att stänga in får. Det omfattande setet innehåller allt du behöver för att stänga in dina får på ett säkert sätt: 50 m fårnät, stark DUO elstängselenhet, stängselprovare, anslutningskabel och mycket mer. Fårstängslet kan sättas upp enkelt, snabbt och utan ansträngning utan någon ytterligare utrustning och är redo att användas direkt.

DUO 3000 elstängsel 12 V / 230 V kombinerar maximal flexibility med en stark utgångsenergi, eftersom två energikällor är möjliga: Du kan använda enheten både stationärt med 230 V och särskilt flexibel mobilt med ett 12 V-batteri (AGM 88-110Ah, ingår inte). Detta gör vårt startset idealiskt för stationär användning och samtidigt perfekt för mobila, långa betesstängsel utan vegetation , t.ex. om du vill erbjuda dina får växelvis nya foderplatser.

I leveransen ingår ett väl synligt, orangefärgat 50 m långt fårnät med en höjd på 90 cm , som hålls av 14 plastpinnar med dubbel spets. Den dubbla spetsen ger större stabilitet i jordiga och sandiga jordar jämfört med en enkel spets. Av de nio plaststrängarna är de åtta översta levande. Den nedersta strängen är icke strömförande för att inte avbryta strömflödet genom gräset. Fårnätet har särskilt snäva maskor som gör det ännu svårare för dina får att fly. Vid behov kan du enkelt utöka betesnätet med andra nät. Optimalt strömflöde säkerställs också när flera elektroniska nät är sammankopplade upp till en maximal längd på ca 600 m (utan vegetation).

Den omfattande kompletta uppsättningen kompletteras med en stängselprovare för att kontrollera stängselspänningen. I setet ingår också en varningsskylt för staketet, eftersom ägare av betesstängsel av säkerhetsskäl måste visa upp sitt elstängsel. Alla nödvändiga anslutningskablar och tre förstklassiga markpinnar ingår naturligtvis också.

En överblick:

  • Hög säkerhet vid boskapsskötsel för får, vädurar och lamm.
  • Passar även för andra betande djur med tjock, tät päls, t.ex. alpacka, lama och getter (utan horn).
  • Idealisk för stationär användning och mobil användning, t.ex. vid byte av betesmark.
  • Innehåller allt som behövs för ett säkert stängsel
  • Max. möjlig nätlängd för betesmark: 600 m
  • Beteshägnad "Made in Germany" för drift med 230 V ström eller 12 V uppladdningsbart batteri.
  • LED-funktionskontrolllampa och optisk batterivarningsindikator
  • Effektiv utgångseffekt
  • Fårstängsel nätets höjd 90 cm, nätets längd 50 m
  • Orange signalfärg för naturlig avskräckning och bättre synlighet.
  • Svetsade noder och förstärkt toppsträng
  • 14x robusta, väl synliga plaststolpar
  • Lätt att montera, snabb att ansluta med Litzclip

Leveransens omfattning:

  • 1x betesstängsel DUO 3000
    (inkl.: 1x anslutningskabel till stängslet, 1x jordkabel, 1x anslutningskabel 12V, 1x nätadapter 230V, 1x bruksanvisning).
  • 1x fårnät, 50 m, 90 cm, dubbla spikar, orange, elektrifierande
    (inkl.: 14x plastpinnar, 14x markstoppare, 1x stängselanslutning, 1x reparationssats)
  • 3x markpinne 1 m
  • 2x jordanslutningskabel 3 m
  • 1x stängselprovare 9 V
  • 1x Varningsskylt "Försiktigt elstängsel!"
Tillverkare "Agrarzone"

Agrarzone - Jordbruk med passion

Upplev vårt enorma utbud för bönder, ryttare och hobbybönder nu på Agrarzone - vår specialiserade webbshop för Lantbruk. Här hittar du högkvalitativa produkter som rör elstängsel, djurhållning, stall, gårdar och mycket Mer.

Markspetsar Antal: Dubbel punkt
Egenskaper: med ström
Laddningsenergi: 3,00 Joule
Jordstång 1 m: 3 Stk.
Ursprung: EU
Laddningsenergi: 4,50 Joule
Max. 50m nätantal: 12 Stk.
Spänning: 9.600 V
Spänning öppen krets: 8.300 V
Spänning vid 500 Ohm: 6.300 V
Driftsätt: Duo-enhet, Laddningsbart batteri, Sladd
Strömförbrukning: 77-300 mA
Djurart: Alpacka, Får, Get, Lama
Strömförsörjning: 12 Volt, 230 Volt

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


AKO Solcellspanel 25 Watt lämplig för DUO POWER X 2500 , X 4000 , Savanne 2000
Solcellsmodul 25 Watt med laddningsregulatorSolcellsmodulen på 25 Watt är den perfekta lösningen för alla som vill ha en tillförlitlig strömförsörjning för sina elstängare Ako Duo Power x 2500, x 4000 och Savanne 2000. Använd solens energi för effektiv drift av effektiv drift av din elstängselanläggning med denna med denna högkvalitativa solcellsmodul. Med en Effekt på 25 watt levererar den tillräckligt med energi för att driva ditt betesstängsel på ett tillförlitligt sätt.Solcellsmodulen för elfäktare med laddningsregulator innehåller en integrerad laddningsregulator som övervakar och styr laddningsprocessen för det anslutna batteriet. Laddningsregulatorn skyddar batteriet från överladdning, djupurladdning och överhettning, vilket förlänger batteriets livslängd. Dessutom möjliggör laddningsregulatorn en mer effektiv användning av solenergi, eftersom den justerar laddningsströmmen efter batteriets behov. Detta är särskilt viktigt om elstängselaggregatet har varierande strömförbrukning eller om solstrålningen varierar.Den medföljande laddningsregulatorn ser till att batteriladdningen styrs optimalt för att garantera en längre batteritid.Solcellsmodulen levereras med en 5 års prestandagaranti garanti. Detta ger dig ytterligare säkerhet och tillförlitlighet. Med måtten 37,5 x 56,0 x 2 cm är den kompakt och utrymmesbesparande, så att du enkelt kan fästa den på ditt elstängsel.Observera: Batterilådan i metall, elstängslet och batteriet ingår inte.Översikt:Pålitlig strömförsörjning för elstängselSjälvreglerande (om korrekt dimensionerad)Effekt: 25 wattLaddningsregulator ingårLämplig för t.ex. Ako Duo Power x 2500, x 4000, Savanne 2000Längd på solkabel 100 cm5 års funktionsgarantiMått:Bredd: 37,5 cmHöjd: 56 cmDjup: 2 cmOmfattning av leveransen:1x solcellsmodul 25 watt inkl. laddningsregulator1x fäste i rostfritt stål för montering och anslutning direkt till elstängslet

2 289,36 kr*
st.
Högspänningskabel under jord, isolerad 1,32 mm
Högspänningskabel under jord enkel isolering med förtennad koppartråd (bunt kopparsträngar). för stängsel- och jordledningar på plastrulle Experttips: Underjordiska kablar måste förläggas i ett tomt plaströr för att undvika skador på kabeln! Teknisk data: Ledardiameter: 1,32 mm Ledartvärsnitt: 1,0 mm2 Ytterdiameter 7,0 mm Motstånd Ohm/m: 0,025 Längder: 25 m 50 m

280,23 kr*
Monteringsstolpe Jordstolpe Stödstolpe för betesmarker
Jordstång / stödstång för elstängselutrustning Denna jordstång passar bland annat för följande elektriska fäktare: AKO B40AKO Duo X-enheterAKO Power A-enheter Anmärkning: Elstängselanordningarna ingår inte i leveransen.

151,74 kr*
st.
AGM-batteri 12V 88Ah
Premium AGM-batteri 12V 88 AHDDeuppladdningsbara AGM-batterierna är det nya alternativet till de vanliga blybatterierna. AGM-flödestekniken eliminerar behovet av att hantera batterisyra. Vließakkus är absolut läckagesäkra, underhållsfria och mer cykelbeständiga än konventionella batterier. AGM-batteriet måste installeras liggande på sidan i vissa 9V elektriska fäktare och är omedelbart redo att användas. Jämfört med standardbatterier har Premium-batteriet en lägre självurladdningshastighet. Kapacitetsdata anges för en 100-timmars standardurladdning.Premium AGM-batteri i överblick:Uppladdningsbart 12V AGM-batteriOmedelbart redo att användas1 års garanti (Observera: inget garantianspråk vid djup urladdning)Kapacitetsdata för en 100-timmars standardurladdningLägre självurladdning jämfört med standardbatterierI originalutrustningens kvalitet (OEM)Observera:AGM-batterier är ett slutet system. Inget garantianspråk om batteriet öppnas!Storlek:275 x 175 x 190 mm (L x B x H), 20,7 kg

2 791,64 kr*
st.
Twist Butler TB125 nätspolare
Twist Butler TB125 nätspolareSätt upp och demontera pilnät (upp till H 125 cm) okomplicerat, snabbt och utan hjälp utifrån! Använd Twist Butler rullningshjälpmedel och låt dig övertygas av den enkla hanteringen, kvaliteten och det platsbesparande förvaringsalternativet för dina betesstängsel och pilnät.Twist Butler är unik och kännetecknas av ett rullliknande upprullningssystem som består av två enheter - förvaringselementet och veven. Veven är avtagbar. Nätupprullaren är särskilt lämplig för att stängsla in små och medelstora betesmarker. Twist Butler kan användas för nät och staket av pilträd upp till en stakethöjd på 125 cm.Det rekommenderas att använda ett baselement (bestående av glidare och stång) per nät. Veven är universell och kan användas för flera baselement. Ett nät av korgar kan förvaras snyggt och systematiskt på Twist Butler-underlaget och är redo att användas igen när som helst. Tidskrävande uppsnörning av nät är historia med Twist Butler-hjälpen för pilgtrådsstaket.Veven är tillverkad av glasfiberförstärkt material och garanterar hög hållfasthet. Stången är tillverkad av väderbeständig aluminium.Översikt:Snabb montering och demontering av nät av pilträdUpprullningshjälp för små till medelstora pilarPlatsbesparande och snyggt förvaringsalternativFör pilnät upp till H 125 cm x 50 m (inklusive bottenspets).Demonterbar vevLeveransomfattning:1x Twist Butler TB125 nätspolare

829,23 kr*
st.
Twist Butler TB125 nätspolare, 3-set
Twist Butler TB125 nätspolare, 3-setSätt upp och demontera pilnät (upp till H 125 cm) okomplicerat, snabbt och utan hjälp utifrån! Använd Twist Butler nätupprullaren och låt dig övertygas av den enkla hanteringen, kvaliteten och det platsbesparande förvaringsalternativet för dina stängsel och nät för betesmarker.En Twist Butler nätupprullare är unik och kännetecknas av ett upprullningssystem som består av två enheter - lagringselementet och veven. Twist Butler 3-piece set består av tre grundelement och en vev. Upprullningsstödet används främst för att stänga in små och medelstora betesmarker. Stängselhjälpen kan användas för nät och stängsel av vide upp till en höjd av 125 cm.Vi rekommenderar ett grundelement per nät bestående av glidare och stång. Veven är avtagbar och kan användas för varje grundelement i treuppsättningen. Ett nät av korgar kan förvaras systematiskt och prydligt på Twist Butler-underlaget och är redo att användas igen när som helst. Tidskrävande uppsnörning av nät är historia med Twist Butler-rollhjälpmedlet.Veven är tillverkad av glasfiberförstärkt material och garanterar hög hållfasthet. Stången är tillverkad av väderbeständig aluminium.Översikt:Snabb montering och demontering av korgnätetTwist Butler Set bestående av 3 grundelement + 1 vevhusNätupprullare för små till medelstora pilarPlatsbesparande och snyggt förvaringsalternativFör pilnät upp till H 125 cm x 50 m (inkl. markspik)Vev som kan tas bortLeveransomfattning:1x Twist Butler TB125 nätspolare i 3-set

1 366,56 kr*
st.