Hörnlösning för T-stolpar för T-stolpar i korthet:


  • För stabila hörn på det fasta staketet T-Post
  • Vinkeln kan justeras individuellt, flexi
  • Säker stabilitet för ditt fasta staket
  • Varmförzinkad och lämplig för höga belastningar

Agrarzone T-Post Corner Solution Set för T-Post betesstängsel

Med den praktiska hörnlösningsuppsättningen för T-stolpar kan du göra hörnen på ditt fasta T-stolpstängsel extremt stabila. Den innovativa utformningen av hörnfästet gör att du kan placera T-stolparna i önskad vinkel flexibel.

Istället för de goda och beprövade träpålarna har de stabila T-Post metallpålarna visat sig fungera i praktiken som ett modernt, boskapsbeständigt stängsel för betesmarker. De klarar även höga belastningar och är lätta att sätta in och fästa i marken. Särskilt hörnen på ett T-stolpstängsel utsätts för höga dragkrafter. Därför är det viktigt att säkra hörnen ytterligare.

Med Agrarzone hörnlösningssats för T-stolpar kan du enkelt stabilisera stängselhörnen i ditt betessystem på kort tid. Den variabla hörnlösningen av högkvalitativ, varmförzinkad metall erbjuder ett hållbart och säkert fästalternativ för ditt T-Post betesstängsel.

Den innovativa utformningen av hörnfästet gör att T-stolparna kan placeras i vilken vinkel som helst. Detta är särskilt fördelaktigt för långa betesmarker med asymmetriskt lopp och svåra markförhållanden, t.ex. ojämn eller mycket mjuk terräng. Perfekt för alla vanliga T-stolpsystem som häststängsel, fårstängsel, boskapsstängsel och många fler!

Det attraktiva kompletta setet för T-Post hörnet innehåller allt du behöver för en snabb och enkel installation på ditt T-Post system: 1x universellt hörnfäste för T-Posts, 2x stabila fästen för diagonal anslutning av metallstolparna, fästskruvar med muttrar och matchande skyddshuvuden. Perfekt för alla vanliga T-stolpsystem som häststängsel, fårstängsel, boskapsstängsel, hundstängsel och många fler!

Viktigt: Du behöver två extra T-stolpar per hörnlösning. Dessa ingår inte i leveransen.

En överblick:

  • Praktisk uppsättning för T-stolphörnen
  • Diagonal anslutning av T-Post-stolpar
  • Stabiliserar hörnen på staketet
  • Varmförzinkad, lämplig för höga belastningar
  • Variabel för alla vinklar och alla markförhållanden
  • Passar även för mjukt underlag och ojämn terräng
  • Kan användas för alla längder
  • Snabb och enkel installation

Installation av ett hörn med T-pålar:

  1. Slå hörnpålen ca 40-50 cm ner i marken.
  2. Slå de andra två hörn- eller linjepålarna på ett avstånd av 1,50 m vardera.
  3. Ta bort bottenplattorna från de två diagonala stödpålarna.
  4. Montera hörnfrigöringsutrustningen på hörnpålarna.
  5. Montera de diagonala stödpålarna i hylsan och rikta in dem - klart!

Leveransens omfattning:

  • 1x universellt hörnstöd
  • 2x fästen för diagonala stag
  • Inkl. fästskruvar med muttrar och skyddskåpor
Tillverkare "Agrarzone"

Agrarzone - Jordbruk med passion

Upplev vårt enorma utbud för bönder, ryttare och hobbybönder nu på Agrarzone - vår specialiserade webbshop för Lantbruk. Här hittar du högkvalitativa produkter som rör elstängsel, djurhållning, stall, gårdar och mycket Mer.

Djurart: Alpacka, Får, Get, Gris, Hund, Häst, Kamel, Lama, Nötkreatur, Ponny, Varg
Material: Metall

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


100x T-post Metallpost T-post
100x T-Post Metal Pole - Den extremt stabila T Post Premium Steel Pole. Premium T-Post metallstolparna är tillverkade av rälsstål och övertygar med sin enkla installation och extremt höga hållbarhet! T-post metallpålar blir alltmer populära eftersom det unika T-Post-systemet garanterar en hög flexibilitet med extrem stabilitet och hållbarhet. Stolparna är lika populära för fasta stängsel med tråd som för stängselband, rep eller strängar för betesmarker. I regel placeras T-stolparna var 4:e meter. I kuperad terräng är det lämpligt att placera stolparna närmare varandra. Beroende på användningsområdet bör avståndet mellan två T-stolpar dock inte överstiga 5-6 meter. En överblick: Tillverkad av robust stål Målad grön/vit Med solid bottenplatta Insättningsdjup ca 40 cm Perfekt för hästhagar, boskapsstängsel och viltstängsel. Det har redan bevisats 1000 gånger! Storlekar: 152 cm (höjd) 167 cm (höjd) 182 cm (höjd) 213 cm (höjd) 240 cm (höjd) Leveransanvisningar: Ha en euro-pall redo för utbyte vid hämtning/leverans. Ange ditt telefonnummer när du beställer, så att rederiet kan bestämma ett leveransdatum tillsammans med dig. Leveransens omfattning: 100x T-post metallstolpe

Innehåll: 100 Styck (123,71 kr* / 1 Styck)

12 371,24 kr*
200x T-post Metallpost T-post
200x T-Post Metal Pole - Den extremt stabila T Post Premium Steel Pole. Premium T-Post metallstolparna är tillverkade av rälsstål och övertygar med sin enkla installation och extremt höga hållbarhet! T-post metallpålar blir alltmer populära eftersom det unika T-Post-systemet garanterar en hög flexibilitet med extrem stabilitet och hållbarhet. Stolparna är lika populära för fasta stängsel med tråd som för stängselband, rep eller strängar för betesmarker. I regel placeras T-stolparna var 4:e meter. I kuperad terräng är det lämpligt att placera stolparna närmare varandra. Beroende på användningsområdet bör avståndet mellan två T-stolpar dock inte överstiga 5-6 meter. En överblick: Tillverkad av robust stål Målad grön/vit Med solid bottenplatta Insättningsdjup ca 40 cm Perfekt för hästhagar, boskapsstängsel och viltstängsel. Det har redan bevisats 1000 gånger! Storlekar: 152 cm (höjd) 167 cm (höjd) 182 cm (höjd) 213 cm (höjd) 240 cm (höjd) Leveransanvisningar: Ha en euro-pall redo för utbyte vid hämtning/leverans. Ange ditt telefonnummer när du beställer, så att rederiet kan bestämma ett leveransdatum tillsammans med dig. Leveransens omfattning: 200x T-stolpe metallstolpe

Innehåll: 200 Styck (107,65 kr* / 1 Styck)

21 529,93 kr*
Startkit för T-stolpar
T-Post Fence Starter Set för T-Post betesstängsel Med det praktiska startsetet för T-stolpar kan du göra början och slutet av ditt fasta T-stolpstängsel extremt stabilt. Även idealisk för stängselområdet runt grinden till hagen och för att öka säkerheten för dina djur. Istället för de goda och beprövade träpålarna har de stabila T-Post metallpålarna visat sig fungera i praktiken som ett modernt, boskapsbeständigt betesstängsel. De klarar även höga belastningar och är lätta att sätta in och fästa i marken. Vid vissa viktiga punkter i T-Post-hägn, t.ex. vid staketets början, slut eller vid installation av en grind, hjälper vår praktiska Agrarzone T-Post-stängselstartssats dig att stabilisera ditt fasta stängsel. Vårt startset för staket är tillverkat av extremt stark, varmförzinkad metall för extra styrka och hållbarhet. T-stolparnas diagonala förbindelse garanterar en utmärkt spänning och stabilitet hos betesstängslet och hjälper dig att stänga in dina djur på ett säkert sätt. Det attraktiva kompletta setet för T-Post-stängselstart innehåller allt du behöver för en snabb och enkel installation på ditt T-Post-system: 2x robusta fästen för diagonal anslutning av metallstolparna, 4x fästskruvar med muttrar och matchande skyddshuvuden. Perfekt för alla vanliga T-stolpsystem som häststängsel, fårstängsel, boskapsstängsel, hundstängsel och mycket mer. En överblick: För att stabilisera T-stolparna vid staketets början, slut och vid avbrott i staketet (t.ex. T-stolpgrind). För diagonal anslutning av T-stolpar Robust, idealisk för höga belastningar Tillverkad av varmförzinkad premiummetall Hög hållbarhet och väderbeständighet Komplett uppsättning för snabb och enkel installation Enkel och säker att använda För att installera staketet börjar du med T-pålar: Kör in grinden eller grenstolpen ca 40-50 cm i marken. Kör in nästa sektionsstolpe på ett avstånd av 1,50 m. Ta bort bottenplattan på den diagonala stödstolpen. Montera startpaketet för staketet på grind- eller grenstolpen och på linjestolpen. Montera den diagonala stödposten i hylsan och rikta in den - klart! Leveransens omfattning: 1x Agrarzone T-Post-stängselstartset för T-stolpar. 4x monteringsskruvar med muttrar och skyddshuvuden

245,21 kr*
st.