Leimüller Foderpellets för värpande vaktlar 1 kg i korthet:


  • Fullständigt foder för värpande vaktlar
  • Hjälper till att stoppa angreppet av den röda fågelkvalstret.
  • För friska vaktlar och starka äggskal
  • Särskild aktiv ingrediens mot kvalster
  • AMA-certifierad, GMO- och stoftfri
     

Leimüller Foderpellets för värpande vaktlar - för bra värpning och naturligt skydd.

Ett balanserat vaktelfoder med speciella aromatiska föreningar för att skydda mot skadedjur (t.ex. kvalster).

Ett angrepp av det röda fågelkvalstret (Dermanyssus gallinae) brukar skrämma både höns- och vaktelhållare. Dessa skadedjur kan trots allt bli mycket hotfulla för fjäderfä. Som falsk värd kan spindeln också sprida sig till däggdjur och människor. Det allra bästa är att förhindra att det röda fågelkvalstret överhuvudtaget angriper höns och hönshus. Här kan du förebygga med ganska enkla, olika åtgärder, med byggnaden och organisationen av huset: Lösningen för ett minskat angrepp av kvalster ligger i fodret.

Leimüller Foderpellets för värpande vaktlar är ett balanserat fullfoder för värpande vaktlar och lämpar sig för hela deras livstid. Tack vare den fulla tillgången på viktiga näringsämnen, vitaminer, mineraler och spårämnen får dina fåglar bästa möjliga vård. Det speciella med vaktelfodret från Leimüller är de speciella aromatiska föreningarna. Den naturliga aktiva ingrediensen mot dessa ektoparasiter kommer in i hönans blodomlopp med fodret och hönans lukt förändras. På grund av örtextraktet i vaktelfodret, som uteslutande består av eteriska oljor baserade på citrusskal, kryddnejlika och örter, är hönan inte längre attraktiv för kvalsteret och dess födokälla torkar ut. Eftersom kvalstret endast kan föröka sig genom att äta blod stoppas massförökningen.

Fördelen med pellets jämfört med granulerat och mjöligt vaktelfoder är att det är omöjligt att separera dem under lagringen, vilket förhindrar selektiv utfodring och eventuell kontaminering. Genom pelletsen får djuren automatiskt i sig en komplett balanserad blandning av näringsämnen och komponenter. Djurens näring är därför balanserad. Även de lägre stående djuren får på detta sätt fortfarande "goda korn". Om du vill byta från mjölfoder till pelletfoder (eller tvärtom) krävs det en viss tid för att vänja sig vid detta. Denna blandning är garanterat GMO-fri. Certifiering enligt pastus+ AMA kvalitetsstämpel.

Lägga vaktelfoder pelleterat i en överblick:

  • Fullständigt foder för värpande vaktlar
  • extra små 3 mm stora pellets för ett bra foderintag
  • Dammfri och salmonellafri
  • Rik på ingredienser av hög kvalitet
  • Innehåller aromatiska föreningar för att avvisa skadedjur (t.ex. kvalster).
  • Tryckas försiktigt och rengörs flera gånger
  • För fasta äggskal
  • För gratis intag
  • Garanterat GMO-fri
  • Äts med särskild glädje tack vare den kompakta pelletformen.
  • Med sojamjöl från Österrike
  • Lämplig för produktion av GMO-fria livsmedel

Utfodringsanvisningar:

Erbjudande om gratis intag.

Förvaring:

För längre hållbarhet förvarar du fodret hygieniskt, svalt och torrt.

Tillverkare "Leimüller"

Högkvalitativt foder för husdjur, lantbrukets djur och vilda djur från Österrike

EVIT Leimüllers foder produceras med omsorg i vår egen produktionsanläggning, kontrolleras och endast de bästa ingredienserna Används. Många års erfarenhet av foderproduktion garanterar att djurfodret är perfekt anpassat till Djuret.

Högsta foderkvalitet genom strikta kvalitetskontroller och urval av råvaror

De högkvalitativa foderblandningarna från Leimüller bygger på ett strikt urval av Råvaror. Strikta kvalitetskontroller i vårt eget laboratorium och hos externa kvalitetskontroller garanterar en ständigt hög Foderkvalitet. Under produktionen genomgår alla råvaror särskilda rengöringssteg som är anpassade till respektive Råvara.

Säker foder - garanterat GMO-fri!

Leimüller EVIT-foder innehåller inga genetiskt modifierade Råvaror. De strikt kontrollerade råvarorna kommer huvudsakligen från lokala Jordbrukare. Råvaror som inte växer i Österrike köps uteslutande från erfarna partner som vi har haft ett gott och förtroendefullt samarbete med under många år.

"Vi har gjort vårt namn troget sedan 1609. EVIT står för noggrant utvalda Råvaror. Kvalitetsfoder produceras genom flera rengöringar och skonsam Bearbetning. 400 års tradition i kombination med våra innovationer och kvalitetskontroller leder till framgång för ditt Husdjur."
Användningsområde: Läggningsfasen
Ursprung: Österrike
Kvalitet: GMO-fri
Struktur: pelleterad

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.