A 5000 Elstängsel 12V, 7,5 Joule i korthet:


  • För stora, rörliga betesmarker med lätt eller kraftig vegetation
  • Optimal säkerhet för robusta djur som nötkreatur, hästar, kor, får och getter.
  • För upp till 43 km stängningslängd!
  • LED-display: Kontroll av spänning och jordning för stängsel
  • Kvalitetsprodukt "Made in Germany" - 3 års garanti

Agrarzone A 5000 elstängsel 12 V - 7,4 joule batteridriven enhet för robusta djur

Detta elstängsel från Agrarzone är kraftfullt, kompakt och perfekt för stora stängsel med hög vegetation!

En fäktare är i grunden ansvarig för att se till att djuren respekterar sitt inhägnade område och alltid respekterar denna gräns. Därför är ett tillförlitligt elstängsel hjärtat i varje elstängsel. Beroende på djurart, staketets längd eller vegetationen måste elstängslet anpassas till motsvarande krav.

BatterianordningenAgrarzone A 5000 för elstängsel övertygar med en max. laddningsenergi på 7,4 joule (max. urladdningsenergi 5 joule) och är optimal för långa betesstängsel utan eller med vegetation. Den extremt kraftfulla, batteridrivna 12-volts betesmaskinen är idealisk för mobil användning och kan även användas på för robusta djur som får, nötkreatur eller liknande. Den perfekta batterianordningen för betande djur för mobilt bete!

Två separata LED-ljusdioder ger alltid information om det aktuella stängseltillståndet. Du har alltså alltid kontroll över stängselspänningen och batteriet.

Anordningen ska tas i bruk utan staket och jord. När du ansluter 12-voltsbatteriet måste du vara uppmärksam på rätt polaritet. Så snart lampan för stängselkontrollen blinkar grönt är enheten fullt funktionsduglig. Om stängsellampan inte blinkar, kontrollera polariteten på 12-voltskabeln till batteriet. När du använder en solcellsmodul eller nätadapter, ta först bort skyddshatten från uttaget i mitten av sidan.

Den här enheten har tre ställningar för omkopplare:

  • O = OFF
  • I = minskad strömförbrukning och utgångsenergi (=50 %).
  • II = maximal utgångsenergi och strömförbrukning (=100 %).

Med av/på-knappen på sidan kan du välja mellan två energinivåer . Om du ställer om enheten till I minskar du strömförbrukningen och utgångsenergin med 50 % och driver stängslet med 2,5 joule, vilket innebär att du kan spara på elkostnaderna. När omkopplaren är inställd på II kör elstängslet på full effekt och ger 5 joule utgångsenergi.

Agrarzone En 5000 i ett svep:

  • 12 volts elstängsel med kraftfullt uppladdningsbart batteri
  • 7,4 joule slagkraft
  • Batteripoler i rostfritt stål
  • Optimerade stängselanslutningar, lätt åtkomliga och skyddade
  • Hållbar och säker
  • Högkvalitativt utförande
  • UV-skyddad och helt isolerad
  • Tillverkad i Tyskland - 3 års garanti
  • Lämplig för betesstängsel med band, strängar, rep och för pilnät.

Användningsområde:

  • För betesmarker och elstängsel upp till 43 km med eller utan vegetation.
  • Mobila stängsel för betesmarker
  • För robusta djur som får, nötkreatur, getter och många Fler!

Tekniska data:

  • Max. Spänning: 10 300 V
  • Spänning utan belastning: 8 400 V
  • Spänning vid 500 Ohm: 6 500 V
  • Max. Laddningsenergi: 7,4 J
  • Max. Urladdningsenergi: 5 J
  • Teoretisk stängningslängd: 150 km
  • Max. Stängslets längd utan vegetation: 43 km
  • Max. staketlängd Staketets längd med medelhög vegetation: 17 km
  • Max. staketlängd Max. staketlängd med hög vegetation: 7 km
  • Strömförbrukning: 12 mA - 440 mA
  • Antal markpinnar på 1 m som krävs: 3 stycken
  • Lämplig för pilnät upp till: 1,05 km
  • För dessa arter: nötkreatur, häst, får och getter

Leveransens omfattning:

1x Agrarzone A 5000 stängsel för betesmarker
1x Anslutningskabel för stängsel
1x jordkabel
1x anslutningskabel 12V
1x bruksanvisning

Tillverkare "Agrarzone"

Agrarzone - Jordbruk med passion

Upplev vårt enorma utbud för bönder, ryttare och hobbybönder nu på Agrarzone - vår specialiserade webbshop för Lantbruk. Här hittar du högkvalitativa produkter som rör elstängsel, djurhållning, stall, gårdar och mycket Mer.

Laddningsenergi: 5,00 Joule
Laddningsenergi: 7,40 Joule
Spänning: 10.300 V
Driftsätt: Laddningsbart batteri, Sladd
Djurart: Får, Get, Häst, Nötkreatur, Vildsvin
Staketlängd utan vegetation: 7 km
Staketlängd hög tillväxt: 43 km
Staketlängd ljus vegetation: 17 km

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Jordstång rund profil för mobil användning 75 cm
Särskild jordstång med rund profil - idealisk jordning för mobil användning Den speciella jordstången med rund profil är lätt att montera och är därför den perfekta följeslagaren för mobil användning. Den stabila tvärstöden gör det lättare att dra ut markstången. En överblick: Längd: 75 cmTillverkad av galvaniserat stålMed tvärgående stöttor för enkel utdragningMed skruv för anslutning av jordkabel Leveransens omfattning: 1x markstång rund profil galvaniserad 0,75 m

123,29 kr*
Högspänningskabel under jord, isolerad 1,32 mm
Högspänningskabel under jord enkel isolering med förtennad koppartråd (bunt kopparsträngar). för stängsel- och jordledningar på plastrulle Experttips: Underjordiska kablar måste förläggas i ett tomt plaströr för att undvika skador på kabeln! Teknisk data: Ledardiameter: 1,32 mm Ledartvärsnitt: 1,0 mm2 Ytterdiameter 7,0 mm Motstånd Ohm/m: 0,025 Längder: 25 m 50 m

281,95 kr*
Varningsskylt Varning för elstängsel
Varningsskylt Försiktigt elstängsel!-För märkning av stängsel för betesmarker Envarningsskylt används för att markera elstängsel. Den gula skylten varnar för att röra vid ett elstängsel. Enligt VDE är det obligatoriskt att märka elstängsel. Varningsskyltar ska placeras på ett avstånd av ca 100 m och vara väl synliga. Med clipsen fästs varningsskylten snabbt och enkelt på staketet. Utdrag ur säkerhetsstandarden: Varje del av ett elstängsel som är installerat längs en allmän väg eller en offentlig väg ska markeras med varningsskyltar med täta mellanrum. Dessa måste fästas ordentligt på staketstolparna eller klämmas fast vid stängseltrådarna.Översikt: för enkel upphängning i band upp till 40 mm, rep, tråd och trådinget ytterligare fästmaterial behövstillverkad av robust plastMått: 260 x 150 mm.tryckt på båda sidor Inkluderat: 1 x Agrarzone varningsskylt

30,44 kr*
st.
Solpanel 55 Watt med laddningsregulator
Solpanel 55 Watt med laddningsregulator Solcellsmodulen för betesstängsel med en effekt på 55 watt ger en tillförlitlig strömförsörjning för dina betesstängsel. Vid korrekt dimensionering reglerar modulen sig själv för att säkerställa optimal prestanda för ditt betesstängsel. Den innehåller en integrerad laddningsregulatorsom övervakar och styr laddningsprocessen för det anslutna batteriet. Laddningsregulatorn skyddar batteriet från överladdning, djupurladdning och överhettning, vilket förlänger batteriets livslängd. Dessutom möjliggör laddningsregulatorn en mer effektiv användning av solenergi, eftersom den justerar laddningsströmmen efter batteriets behov. Detta är särskilt viktigt om elstängselaggregatet har varierande strömförbrukning eller om solstrålningen varierar. För säker montering medföljer 4 klämplattor i rostfritt stål och m8-skruvar. Dessa säkerställer en stabil fastsättning av solcellsmodulen. dessutom är det möjligt att montera modulen med den spiralformade jordankarsatsen 26858, men denna ingår inte i leveransen. Solcellsmodulen ansluts direkt till 12-voltsbatteriet Solcellskabel med en längd på 200 cm du har flexibilitet under installationen. Du kan enkelt nå batteriet och placera solcellsmodulen i optimal position. Solcellsmodulen har en 5 års prestandagarantiför att ge dig extra säkerhet och tillförlitlighet. översikt: Pålitlig strömförsörjning för elstängselutrustning Självreglerande (om rätt dimensionerad) Effekt: 55 watt Laddningsregulator för lång batteritid För direkt anslutning till 12-voltsbatteriet Inkl. 4x klämplatta i rostfritt stål + skruvar m8 Kan monteras på spiralförankringssats 26858 (ingår ej i leveransen) Lämplig för t.ex. agrarzone a 5000, Kerbl TITaN a 7500, aKO Duo Power Xi 8000 och många fler. Längd solkabel 200 cm 5 års funktionsgaranti Storlek: Bredd: 54 cm Höjd: 68 cm Djup: 2,5 cm Omfattning av leverans: 1x solpanel 55 Watt med laddningsregulator 4 x klämplatta i rostfritt stål + skruvar m8 1x solcellskabel 200 cm

3 044,03 kr*
st.