Deuka All-Mash A Pellets utan COCC kycklingfoder 25 kg i korthet:


  • För uppfödning av ras, uppfödning och värphöns.
  • Optimal från den 1:a till den 7:e veckan
  • Främjar naturlig, artanpassad tillväxt
  • Fullfoder utan koccidiostatika
  • Pelletsformen förhindrar selektivt foderintag.

Deuka All-Mash A utan COCC - kycklingfoder för första till sjunde veckan.

Det pelleterade Deuka All-Mash A är ett optimalt kycklingfoder för en framgångsrik tillväxt av de unga djuren.

Efter kläckningen behöver ungarna optimala miljöförhållanden. Förutom en stabil hygien och ett stabilt klimat är fodret en garanti för en jämn tillväxt. Det rätta foderkonceptet för unga fåglar lägger grunden för den rastypiska kroppsbyggnaden, den korrekta benställningen och den tätt slutna, karakteristiska fjäderdräkten med breda fjädrar i den önskade färgen, vilket är viktigt på utställningar.

Den optimala utfodringen av de unga kycklingarna börjar den första dagen med den beprövade Deuka All-Mash A kycklingstartaren. Fodret förser unga avels-, uppfödnings- och värphöns med alla viktiga vitaminer, bulk- och spårämnen för en hälsosam tillväxt hos de unga fåglarna från dag ett. Det höga proteininnehållet och de värdefulla aminosyrorna säkerställer en sund utveckling under den intensiva tillväxtfasen. De näbbvänliga 2 mm stora pelletsen garanterar ett fullständigt upptag av alla viktiga näringsämnen och förhindrar foderval. Den utmärkta kvaliteten på kycklingfodret och de strikta kvalitetskontrollerna utgör grunden för en säker, enhetlig uppfödning och rastypisk utveckling.

Översikt:

  • Perfekt för uppfödning av rashöns, avelshöns och värphöns.
  • För kycklingar från den 1:a till den 7:e levnadsveckan.
  • Pelletsformen förhindrar selektivt foderintag.
  • Främjar en naturlig, artanpassad tillväxt.
  • Innehåller alla viktiga näringsämnen.
  • Rikligt med vitaminer, mineraler och spårämnen.
  • Hög proteinhalt och aminosyratäthet
  • Utan koccidiostatika
  • Grunden för hög äggkvalitet
  • Strängt testad kvalitet

Utfodringsrekommendation:

Ge kycklingkycklingarna helfoder som de själva kan förfoga över fram till den sjunde levnadsveckan. Kycklingfodret bör vara fritt tillgängligt för fåglarna under hela dagen i en lämplig foderbehållare. Foderbehållaren ska vara utformad så att kycklingarna inte kan gräva ner eller förorena fodret. Gamla foderrester måste avlägsnas regelbundet.

För acklimatisering rekommenderas att fodret ges på wellpapp (med rillorna uppåt). Om kycklingarna hackar på träck bör utfodringen ske via ett litet tråg. Kycklingutfodringen bör bibehållas i åtta veckor. (Fodermängd under de första 8 veckorna beroende på ras och vikt ca 1,5 kg/djur).

Ingredienser / sammansättning:

Sammansättning: majs, vete, extruderat sojamjöl (ångat), extruderat rapsmjöl, extruderat solrosmjöl, kalciumkarbonat, ZR-melass, vegetabiliska fettsyror (t.ex. solros, raps, majs), monokalciumfosfat, natriumklorid.

Analytiska beståndsdelar: Råprotein 18,00 %, råfett 3,80 %, råfiber 3,50 %, råaska 6,00 %, lysin 0,80 %, metionin 0,35 %, kalcium 1,00 %, fosfor 0,60 %, natrium 0,16 %, energi 11,40 MJ ME/kg.

Tillsatser per kg: Vitamin A 9.000,00 I.E./kg, Vitamin D3 2.250,00 I.E./kg, Vitamin E 23,00 mg/kg, järn 28,00 mg, jod 0,70 mg, koppar 8,00 mg, mangan 90,00 mg, zink 68,00 mg, selen 0,25 mg.

Förvaring:

Förvaras hygieniskt, på ett svalt och torrt ställe.

Innehåll:

25 kg

Tillverkare "deuka"

Deuka-foder kan nu också köpas online i Österrike till låga priser

I vår Deuka-butik hittar du populära och beprövade Deuka-foder för fjäderfä, gnagare och hästar till förmånliga Priser. Vi skickar alla Deuka-foder till Sverige inom 3-4 Dagar. Deuka-flöden förbättras tillsammans med våra Kunder. Denna strävan efter hög kvalitet leder till hållbara Utfodringsframgångar. Därför har deuka rätt att erbjuda produkter som är:

  • på bästa sätt täcka djurens näringsbehov
  • säkerställa en ständigt hög kvalitet
  • åtföljas av utfodringsråd som är skräddarsydda för den enskilda kundens behov
  • är tillgängliga till ett rimligt marknadspris

Deuka fjäderfäfoder - beprövat i generationer

Om ett Deuka fjäderfäfoder innehåller termen "all-Mash" i sortbeteckningen är sorten ett Helfoder. Recepten för fullfoder är sammansatta på ett sådant sätt att de kan förse djuren med alla nödvändiga näringsämnen och aktiva substanser när de utfodras Ensamma. En kompletterande utfodring med T.Ex. spannmål eller brödrester är inte nödvändig och rekommenderas Inte.

Deukanin - Mat för den "vinnande" gnagaren

Rätt mat för gnagare vid rätt tidpunkt - kaninens prestanda och hälsa bestäms på ett avgörande sätt av maten och Utfodringen. Deukanin-programmet står för en balanserad och naturlig kost för dina Kaniner. Alla fodertyper är optimalt anpassade till näringsbehovet i de olika prestations- och livsfaserna genom ett noggrant urval av Råvaror.

Deukavallo - naturligt bra hästfoder

I över 40 år har Deuka tagit hand om din hästs Välbefinnande. Incitamentet ligger i att producera hästfoder enligt de högsta Kvalitetsstandarderna. I detta syfte står Deukavallo i ständig kontakt med universitetens och veterinärhögskolornas institut för Djurfoder. Foder efter din hästs behov! Individuella situationer kräver individuella Lösningar. Oavsett om det är en fritids-, sport- eller avelshäst, en hoppfull yngling eller en erfaren Senior: Deukavallo erbjuder rätt foder för varje häst!

Användningsområde: Uppfödning
Ursprung: Tyskland
Struktur: pelleterad

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.