Fårstängsel set N3500 230V, 5,5J, nät 50m x 90cm, grönt i korthet:


  • Komplett startpaket för fårstängsel med prisfördel
  • Innehåller allt du behöver för ett säkert staket
  • Elektriskt stängsel med hög effekt 230 volt, 11 000 volt, 5,5 joule
  • 50 m elektroniskt nät, höjd 90 cm, 14 stakar, dubbel spik
  • Lätt att montera och redo för omedelbar användning

Agrarzone Startpaket för fårstängsel med elstängsel - elstängsel med hög effekt och 50 m elektrifierat fårnät.

Det här startpaketet för fårstängsel innehåller allt som nya fårägare behöver för att stänga in sina får på ett säkert sätt: fårnät, stängsel för betesmarker, stängeltestare och mycket mer. Ställ in dig snabbt och kom igång direkt!

Får är ett av de djur som är svåra att stängsla in eftersom de har ett tjockt, tätt lager ull som leder elektriska impulser dåligt. Strömmen tränger inte in i ullen och djuren känner knappt eller inte alls någon elektrisk stöt. För att hindra fåren från att rymma behövs ett elstängsel med hög effekt tillsammans med ett särskilt betesnät för får .

Vi har sammanställt vårt omfattande Agrarzone fårstängselkomplettset speciellt för att stänga in fårflockar . Det kompletta setet gör det enkelt för nya fårägare att sätta upp ett fårstängsel som är säkert för flockarna, eftersom setet innehåller allt som behövs för stängslet: 50 m fårnät, stark 230 V elstängselenhet, stängselprovare, anslutningskabel och mycket mer. Fårstängslet kan sättas upp enkelt, snabbt och utan ytterligare utrustning och är redo att användas omedelbart.

Fårstängslet är särskilt beståndssäkert tack vare den extremt kraftfulla betesstängselaggregatet N 3500. Tack vare strömförsörjningen på 230 V lämpar sig betesstängselaggregatet perfekt för stationär användning och fungerar förutom som kontrollerat tillträde även som skydd mot vilda djur.

Det medföljande 50 m långa fårnätet är 90 cm högt och hålls uppe av 14 plastpinnar med 2 spetsar. Den dubbla spetsen ger större stabilitet i jordiga och sandiga jordar jämfört med en enkel spets. Av de nio plaststrängarna är de åtta översta levande. Den nedersta strängen är icke strömförande för att inte avbryta strömflödet genom gräset. Fårnätet har särskilt snäva maskor som gör det ännu svårare för dina får att fly. Vid behov kan du enkelt utöka betesnätet med andra nät. Optimalt strömflöde säkerställs även när flera elektroniska nät är sammankopplade upp till en maximal längd av ca 450 m (utan vegetation).

Den omfattande kompletta uppsättningen kompletteras med en stängselprovare för att kontrollera stängselspänningen. I setet ingår också en varningsskylt för staketet, eftersom ägare av betesstängsel av säkerhetsskäl måste visa upp sitt elstängsel. Alla nödvändiga anslutningskablar och två förstklassiga markpinnar ingår naturligtvis också.

En överblick:

  • Hög säkerhet vid boskapsskötsel för får, vädurar och lamm.
  • Passar även för andra betande djur med tjock, tät päls, t.ex. alpacka, lama och getter (utan horn).
  • Idealisk för stationär användning på t.ex. permanenta betesmarker.
  • Innehåller allt som behövs för ett säkert stängsel
  • Max. möjlig nätlängd för betesmark: 450 m
  • Betesstängselanordning "Made in Germany" för drift med 230 V ström.
  • LED-funktionskontrolllampa och optisk batterivarningsindikator
  • Fårstängsel nätets höjd 90 cm, nätets längd 50 m
  • Svetsade knutpunkter och förstärkta övre strängar
  • 14x stabila, väl synliga plaststolpar
  • Lätt att montera, snabb att ansluta med Litzclip

Leveransens omfattning:

  • 1x elstängsel N 3500
    (inkl.: 1x anslutningskabel till stängslet, 1x jordkabel, 1x bruksanvisning)
  • 1x fårnät, 50 m, 90 cm, dubbla spikar, grönt, elektrifierande
    (inkl.: 14x plastpinnar, 14x markstoppare, 1x stängselanslutning, 1x reparationssats)
  • 2x markpinne 1 m
  • 1x jordanslutningskabel 3 m
  • 1x stängselprovare 10 kV
  • 1x Varningsskylt "Försiktigt elstängsel!"
Tillverkare "Agrarzone"

Agrarzone - Jordbruk med passion

Upplev vårt enorma utbud för bönder, ryttare och hobbybönder nu på Agrarzone - vår specialiserade webbshop för Lantbruk. Här hittar du högkvalitativa produkter som rör elstängsel, djurhållning, stall, gårdar och mycket Mer.

Markspetsar Antal: Dubbel punkt
Egenskaper: med ström
Laddningsenergi: 3,50 Joule
Jordstång 1 m: 2 Stk.
Ursprung: EU
Laddningsenergi: 5,50 Joule
Max. 50m nätantal: 9 Stk.
Spänning: 11.000 V
Spänning öppen krets: 10.000 V
Spänning vid 500 Ohm: 5.700 V
Driftsätt: Sladd
Strömförbrukning: 7 W
Djurart: Alpacka, Får, Get, Lama
Strömförsörjning: 230 Volt

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Twist Butler TB125 nätspolare
Twist Butler TB125 nätspolareSätt upp och demontera pilnät (upp till H 125 cm) okomplicerat, snabbt och utan hjälp utifrån! Använd Twist Butler rullningshjälpmedel och låt dig övertygas av den enkla hanteringen, kvaliteten och det platsbesparande förvaringsalternativet för dina betesstängsel och pilnät.Twist Butler är unik och kännetecknas av ett rullliknande upprullningssystem som består av två enheter - förvaringselementet och veven. Veven är avtagbar. Nätupprullaren är särskilt lämplig för att stängsla in små och medelstora betesmarker. Twist Butler kan användas för nät och staket av pilträd upp till en stakethöjd på 125 cm.Det rekommenderas att använda ett baselement (bestående av glidare och stång) per nät. Veven är universell och kan användas för flera baselement. Ett nät av korgar kan förvaras snyggt och systematiskt på Twist Butler-underlaget och är redo att användas igen när som helst. Tidskrävande uppsnörning av nät är historia med Twist Butler-hjälpen för pilgtrådsstaket.Veven är tillverkad av glasfiberförstärkt material och garanterar hög hållfasthet. Stången är tillverkad av väderbeständig aluminium.Översikt:Snabb montering och demontering av nät av pilträdUpprullningshjälp för små till medelstora pilarPlatsbesparande och snyggt förvaringsalternativFör pilnät upp till H 125 cm x 50 m (inklusive bottenspets).Demonterbar vevLeveransomfattning:1x Twist Butler TB125 nätspolare

832,93 kr*
st.
Twist Butler TB125 nätspolare, 3-set
Twist Butler TB125 nätspolare, 3-setSätt upp och demontera pilnät (upp till H 125 cm) okomplicerat, snabbt och utan hjälp utifrån! Använd Twist Butler nätupprullaren och låt dig övertygas av den enkla hanteringen, kvaliteten och det platsbesparande förvaringsalternativet för dina stängsel och nät för betesmarker.En Twist Butler nätupprullare är unik och kännetecknas av ett upprullningssystem som består av två enheter - lagringselementet och veven. Twist Butler 3-piece set består av tre grundelement och en vev. Upprullningsstödet används främst för att stänga in små och medelstora betesmarker. Stängselhjälpen kan användas för nät och stängsel av vide upp till en höjd av 125 cm.Vi rekommenderar ett grundelement per nät bestående av glidare och stång. Veven är avtagbar och kan användas för varje grundelement i treuppsättningen. Ett nät av korgar kan förvaras systematiskt och prydligt på Twist Butler-underlaget och är redo att användas igen när som helst. Tidskrävande uppsnörning av nät är historia med Twist Butler-rollhjälpmedlet.Veven är tillverkad av glasfiberförstärkt material och garanterar hög hållfasthet. Stången är tillverkad av väderbeständig aluminium.Översikt:Snabb montering och demontering av korgnätetTwist Butler Set bestående av 3 grundelement + 1 vevhusNätupprullare för små till medelstora pilarPlatsbesparande och snyggt förvaringsalternativFör pilnät upp till H 125 cm x 50 m (inkl. markspik)Vev som kan tas bortLeveransomfattning:1x Twist Butler TB125 nätspolare i 3-set

1 372,64 kr*
st.