5x bälteskopplingsplatta 40 mm i korthet:


  • Tejpade kopplingsplattor i ett billigt 5-pack
  • För stängselband för betesmarker upp till 40 mm
  • Helt tillverkad av rostfritt stål
  • Enkel hantering
  • Pålitlig anslutning
  • Med öglor för grindhandtag och grindhandtagsisolatorer

5x kopplingsplattor för elstängselband av rostfritt stål upp till 40 mm

Kopplingsplattan är helt tillverkad av rostfritt stål. Kan användas för elstängselband upp till 40 mm bredd, rostfritt och därför särskilt slitstarkt.

Vårt 5-pack med bandkopplingar är en genialt enkel men praktisk lösning för att ansluta eller förlänga stängsel till betesmarker. Kopplingsplattan i rostfritt stål är särskilt lämplig för breda band upp till 40 mm. Hanteringen av elstängselbandsanslutningarna är mycket enkel. Kopplingsplattorna har praktiska öglor som ytterligare alternativ för att hänga upp grindhandtag eller för att isolera grindhandtag. Den elektriska kontakten mellan de sammanfogade banden är perfekt och garanterar ett betesstängsel som är säkert för boskap.

Praktiskt tips:

Banden för betesstängsel får inte knytas! En knut säkerställer att banden inte kommer i kontakt med varandra och att strömflödet avbryts. Dessutom kan stängselmaterialet skadas av knutning. Staketet förlorar sin spänning och blir osäkert.

Leveransens omfattning:

  • 5x kopplingsplattor med öglor 40 mm
Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Material: Rostfritt stål

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.