5x bälteskopplingsplatta 10-20 mm i korthet:


  • Tejpade kopplingsplattor i ett billigt 5-pack
  • För stängselband upp till 20 mm
  • Helt tillverkad av rostfritt stål
  • Pålitlig anslutning
  • Med öglor för grindhandtag och grindhandtagsisolatorer

5 x rostfritt stål för 10-20 mm med näsa för elstängselband

Helt tillverkad av rostfritt stål. Användbar upp till 10-20 mm bandbredd, rostfri, därför särskilt hållbar.

Vårt 5-pack med tejpförband är en genialt enkel och praktisk lösning för att ansluta eller förlänga betesstängsel. Den rostfria bandkopplaren är särskilt lämplig för breda band från 10 till 20 mm. Hanteringen av den elektriska stängselbandskopplingen är mycket enkel. Bandet som ska anslutas leds genom metallkopplingens rörliga stänger, viks om och fästs hårt. Den elektriska kontakten mellan de sammanfogade banden är perfekt och garanterar ett betesstängsel som är säkert för boskap.

En överblick:

  • Med den nya bandkopplingsplattan uppnår du en kontinuerlig elektrifiering när du ansluter två bandändar till varandra.
  • kopplingsplattan är tillverkad av rostfritt stål

Praktiskt tips:

Banden för betesstängsel får inte knytas! En knut gör att banden inte kommer i kontakt med varandra och att strömflödet därmed avbryts. Dessutom kan stängselmaterialet skadas av knutning. Staketet förlorar sin spänning och blir osäkert.

Leveransens omfattning:

  • 5 x tejpkopplingsplattor för 10-20 mm.
Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.