Euro stängselprovare 10 kV i korthet:


Denna staketstestare är vår mest sålda staketstestare. Den visar spänningen från 1 000 till 10 000 volt i 6 nivåer.
En stängselprovare är oumbärlig för dagliga stängselkontroller. För att kunna driva dina djur optimalt bör stängslet ha en spänning på minst 2 000 volt.

Kerbl stängselprovaren hjälper dig med den dagliga stängselkontrollen. Med den här staketstestaren får du en snabb överblick över staketets skick. Men testaren är också idealisk för att kontrollera stängslet på betesmarken. För att mäta spänningen förs metallstången in i marken och testarens spets hålls mot staketet.
  • visar spänningen i 6 steg
  • inget batteri krävs
  • för exakt mätning
Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.